Kommer ta ett litet uppehåll men kommer även kunna lägga in ett inlägg så och då ändå.

Varför jag tar uppehåll.
Det händer just nu för mycket runt omkring mig,
Mycket med skolan, men vänner och med kärleken.

Men kommer att göra inlägg då och då, när ni inte anar det så ni kan ju hålla ögonen öppna iallafall, och om inget inlägg kommer, kommer det komma lite bilder som beskriver min dag, så ni får fantisera ihop ett litet inlägg själva.

Nu har jag inget mer att skriva just nu så, bye vi ses! ❤️

  • 1742 readers

Likes

Comments

Förlåt att jag inte har skrivit, har haft ganska mycket att tänka på nu när jag skulle på begravning...ska jag vara ärlig nu så tyckte jag det var jävligt läskigt, jag hatar kyrkor och sen är alla ledsna och sen ska man gå fram till kista och bara tanken på att det ligger någon där i, visslingen min gammelmormor... Men ändå!
Men det var ändå rätt skönt efteråt att man sagt farväl..❤️
  • 1787 readers

Likes

Comments

så tungt att börja skolan igen efter ett långt och skönt lov när man inte ens har hunnit vridit tillbaka rutinerna igen..iallafall jag tänker inte göra ett så jättelångt inlägg eftersom jag inte mår så himla bra just nu, känns som att huvudet ska sprängas i 1000 bitar när som helst, trött som jag vet inte vad..och så tänker jag väldigt mycket på begravningen jag ska till på fredag. Har aldrig någonsin varit på begravning, vet liksom inte ens hur man ska klä sig, hur man ska bete sig vad som händer överhuvudtaget. Nej nu ska jag inte göra blogginlägget deppigt!

Men som sagt skolan började idag, hade matte, svenska och bygg men vi kunde inte jobba så mycket eftersom vi arbetar mycket på datorerna och nätverket låg nere...jag kunde liksom legat hemma och sovit!😭
Sen efter skolan träffa jag min underbara kille, men nu har han åkt hem så just nu ligger jag i min gosiga säng och har börjat titta på en ny serie ( prison break ), så får hoppas på att den är dålig så jag kanske kan somna så den förbaskade huvudverken försvinner. Så natti natti bloggisen ❤️😍

  • 1825 readers

Likes

Comments

Åh vad arg jag är..vill inte att lovet ska vara slut, vill inte att skolan ska börja, asså prutt på det här..😔
Har inte ens vridit tillbaka dygnet, fuck this!

Aja nu sitter jag på bussen påväg hem från älsklingen, vi har tittat lite på Madagaskar. Sen så har jag & älsklingen köpt två nya spel till Wii, ett lite mer till pappa ( ice age ) & deadrising till mig. Och min älskade har haft sin första dansträning efter lovet, duktig pålle!
Så när jag kommer hem kommer jag antagligen spendera mon natt med att mumsa i mig massa godis & spela på mitt Wii, kommer ju antagligen inte kunna sova inatt förens vid typ 3-4 och det är ju ingen ide..

Hoppas att alla haft ett super bra lov! 👍❤️
Det första man ser när man vaknar på morgonen, fniss ❤️

  • 1998 readers

Likes

Comments

Tjenis penis allesammans som tar sin underbara tid till att läsas det här. Just idag har jag inte gjort så mycket eftersom älsklingen min var i Laxå och kollade på någon bil och något garage med sin pappa och lillebror. Men medan älskling var borta låg jag och slöa i sängen och proppa i mig massa choklad. Men sedan kom älsklingen hem till mig igen, och vi åt och sen åkte vi iväg till Oxhagen och hämta min nya bebis (Wii) & nu så spelar min underbara något med vintersporter att göra medan ja ligger i sängen och slöar, så imorgon blir det antagligen att åka till game och köpa lite nya spel till bebisen min.
Och inatt är det sista natten med älsklingen, för sen är det ju skolhelvete..nej så skriver man inte men åh..aja nu får ni alla ha en hjärtligt bra natt, puss på er!
  • 1984 readers

Likes

Comments

Tycker alla knasbollar kan kolla in min babes blogg för han har också börjar blogga igen, @yespeer

Hörs senare ❤️👏 

  • 1980 readers

Likes

Comments

Just nu sitter jag & min babe påväg hem från bion, vi såg tyvärr inte " hundraåringen " men vi såg filmen " escape plan ", den var också jävligt bra, kan rekommendera den till allihopa! 👍
Och bara 2 dagar kvar tills skolan börjar, känns ju sådär faktiskt fast jag gillar min nya skola. Och 3 dagar kvar tills min gammelmormor's begravning känns väl inte så där jätte bra heller, eller inge bra alls..men dom här sista dagarna på lovet ska man ju faktiskt inte klaga på, har varit ett fantastiskt lov och det är faktiskt tack vare min underbara kille & min familj.❤️
  • 2035 readers

Likes

Comments

Nu har jag äntligen börjat förnyat min blogg lite granna iallafall. Ny header, kanske inte världens bästa bild men. Har tänkt att jag ska göra en bättre när jag har tid och ork för att sitta framför datorn, men så länge får den här header duga. 👍

Men idag då, umh...jag har faktiskt inte gjort något speciellt förutom att vakna bredvid den bästa killen, kollat på snabba cash, duschat en varm och skön dusch, åkt till mc och ätit och sen åkt hem, och nu sitter jag och bloggar medan killen ligger och tittar på snabba cash 3.
Egentligen skulle vi gått på bio idag men det fans tyvärr inga platser kvar på "hundra åringen som klev ut genom fönstret och försvann" . Så kanske blir bio imorgon med den bästa.
Men nu ska jag sluta blogga och krypa ner under täcket och titta på snabba cash jag också.
Juste ni ska få en liten gullig bild som avslutning 😂❤️

  • 2089 readers

Likes

Comments

Råkade ta bort mitt blogginlägg jag gjorde igår, men ja ja.. 😫 det stod ändå inte så mycket o det, men för er som inte såg så hälsade jag er allesammans gott nytt år, jag skrev lite om att jag invigde det nya året med att vara sjuk som jag fortfarande är, och att ni ska ta hand om varandra för att man aldrig vet vad som kan hända.️

Och nu vet jag en sak jag aldrig ska göra om iallafall, jag ska ALDRIG hålla på att klicka på massa med saker på bloggen utan att veta vad jag håller på med..

Ja ja, gjort är gjort!
Och jag är verkligen tacksam till dom som varit inne på min blogg och kollat, jag lovar att verkligen skärpa till mig med bloggen. Och jag lovar att skriva om jag ska ta en paus från bloggandet.
Ni får mer än gärna skriva till mig på Facebook,ask eller på kik om vad NI vill att jag ska blogga om, om ni vill att jag ska ha en frågestund om ni vill att jag ska lägga ut mera bilder, hur jag ska göra om min blogg för att just ni ska gilla min blogg och känner att den är rolig att läsa! ️❤️

Tack för mig bitches😘


  • 2207 readers

Likes

Comments

Tror att många kanske förstått varför jag inte bloggat på ett bra tag. 
Har dels mått så sjukt dåligt av min p-stav, somnar så fort jag kommer hem och gråter när jag sover , gråter även fast jag inte sover, äter knappt längre, min vän tog livet av sig förra veckan ( 8 mars ) , var med i en misshandel den 4 mars, och skolan går skit just nu. 
där har alla som inte vet riktigt varför jag inte bloggat på ett tag... 
men som sagt jag mår inte så bra, och tror inte att jag är den ända som må dåligt över det här med Linn,
att man ens kan få en 13 årig flicka att må så dåligt, jag ha mist många vänner, men har aldrig mått såhär dåligt över det, kan inte fatta att vi bråka dagen innan du tog livet av dig... Linn's minnes plats är den ända jag klarat av att gå till. 
ha aldrig gått till något sånt, men kände mig tvungen att gå dit, jag ville gå dit för att be om förlåtelse. Jag vet att det är för sent nu och det förlåter jag mig aldrig för.... 
jag ser ut som ett levande lik, kan inte fatta att du lämnade oss såhär tidigt, kan bara inte fatta att du lämnade mig ensam här och låter mig få kämpa helt själv utan dig. du fattar inte hur mycket folk saknar dig och hur mycket folk som gråter för dig, asså jag är helt förstörd för det här, jag liksom äter inte, gråter så fort jag hör ditt namn eller liknande, sover knappt och om jag sover så gråter jag, klarar knappt skolan längre, jag måste sminka mig som en stor jävla fjortis för folk inte ska se hur blek jag är för jag gråtit så här mycket. 

jag saknar dig enormt hjärtat... 

Någon/ några ville också att jag skulle skriva om misshandeln som var den 4 mars inne på krämaren, men tyvärr så kan jag just nu inte nämna något om detta eftersom det kan vara kränkande mot dom som gjorde det, och jag vill inte hänga ut någon/några. 
Om jag skriver såhär, min ena killkompis fick en blåtira, min andra killkompis fick sparkar i mellan benen och i ryggen, och jag fick en sparkad lite över underlivet så det börja blöda och jag flög bak och slog i huvudet i alltinget ett knä eller bänken och sedan fick ett stryp tag, samt att dom trampa på min arm där jag satt in p-staven så det bara gick ett litet hål i den, som tur är gick den inte av och jag slapp byta iaf nu när jag är så öm i armen fortfarande. Polisen är inblandad, och jag ska på förhör så fort som möjlig om det här. 

Nu tänker jag inte skriva så mycket mer. 
och vet inte när jag orkar skriva mer näst gång, jag skriver när jag känner att jag ha tid och lust till att blogga, för just nu mår jag inte så bra, som redan dom flesta förstått, hoppas jag. 
så ni får ha det bra, och jag hoppas att ni kikar in på min blogg fast jag inte skrivit något.

& förlåt om jag stavat fel någonstans.

här får ni några bilder. 
känns så sjukt jobbigt att läsa eller höra något om dig just nu, men jag kämpar hjärtat. 
bara för dig min underbara sadno
vila i frid min älskade vän! no

puss hej.

 

Likes

Comments