View tracker

Borgsjön, Erikslund 16/10

Ett inlägg fick mig att inse att året snart är slut. Ett lite skrämmande faktum måste jag erkänna.

Året som gått har varit fantastiskt, men också väldigt lärorikt och jag nöjer mig med att konstatera att jag har tagit mig igenom en hel del. Något som har gjort mig lite starkare, och gett mig ett lite bättre självförtroende.

I dagsläget har jag inga förväntningar på nästa år. Jag vet vart jag står, vad jag vill och önskar. Men då jag inte kan påverka alla element...
Däremot så finns vissa funderingar på en tur till London i vår. Samt en solsemester framåt sensommaren/hösten. Inget är dock mer än löst prat.

Men, jag hoppas på något som jag helhjärtat kan kalla hem. Jag hoppas på möjligheten att få utvecklas ytterligare inom arbetet. Jag hoppas på möjligheten att kunna kosta på mig något utav de dyrare inköp som står på önskelistan. Jag hoppas på ett år fyllt med positiva erfarenheter.

Nyårslöften är inte min grej. Men jag har mitt stadiga "att för varje år uppleva något nytt".

2016 har gett mig upplevelser som Kroatien och Grekland. Hur det känns att få pepparspray i ögonen, ytterligare kunskaper inom juridik och paragrafer samt hur magisk en balettföreställning på Kungliga operan kan vara. För att nämna lite.

Nej, 2017 kommer bli ett bra år. Och trots att jag inte riktigt vågar mig på varken planer eller förväntningar så kan ett blankt blad också vara helt ok :)Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Precis sett Alice through the looking glass. Jag älskar filmer som väcker tankar och känslor. Filmer med ett budskap, och en smula magi ;) "Alice Through The Looking Glass, är ett äventyr som hyllar förlåtelse, familj och vänskap."


Vet ni vad som skrämmer mig?
Att vara medveten om att jag inte räcker till. Att se och höra att de jag älskar mår dåligt. Och att jag inte kan göra något åt det.
Jag vet inte hur jag ska uppföra mig. Det är fruktansvärt ledsamt. 


Jag är, som många andra, dålig på att leva i nuet. Men just precis nu är jag mycket väl medveten om att varje minut, varje sekund är en gåva. Man ska vara rädd om de som bryr sig om. Uppskatta det man har. Jag har sagt det tidigare men det tåls att upprepas. Ta aldrig någon, eller något, för givet. En dag kan det försent. Det var en bra film, se den


Munsö, 26/11.


I natt ska grisarna på bilden få sova i sängen. Finns det hjärterum....

Och glöm inte att säga, eller göra, något fint för de som betyder lite mer. De kommer garanterat att uppskatta det!


Likes

Comments

View tracker

När man vaknar, sätter på kaffet och ser att det snöar. När man kryper upp i soffan med muggen och får tända första ljuset i adventsljusstaken.

Ok det var i söndags... Men det är inte så pjåkigt på jobbet heller :)


Likes

Comments

Vera & Clay


Visste ni att dessa två otroligt vackra skapelser har fått en alldeles egen instagram?
Inte? Men nu vet ni ;)
In och följ dem vetja, ni hittar dem HÄR, eller under namnet @veraochclay


Likes

Comments

Grekland, Kreta, Resor

Tack Agios Nikolaos och Grekland för en fantastisk och avkopplande vecka.
Vi ses igen!


Men som bekant är hemma alltid bäst och med hösten som dessutom börjar smyga sig på. Raggsockar, tända ljus. Varma filtar och mys.

Nu känner jag mig redo för två, hyfsat intensiva veckor.


Likes

Comments

Resor, Grekland, Kreta

Efter en blixtvisit uppe i Norrland blev vi, mer eller mindre, serverade kaffe i Skogås. Perfekt efter ca 6t i bilen. Tack rara!!

Slängde ner det sista i resväskan innan vi fick skjuts till centrum och pendeltåget. Resan till Arlanda gick utan komplikationer. Ett snabbt byte på centralen och bussen från Märsta ut till flygplatsen.

Väl på Arlanda checkade vi in på Rest and fly. En skokartong. Ingen toalett på rummet, och bädda sängen fick man göra själv.
Men en natt, när flyget går sådär vansinnigt tidigt, känns det alldeles lagom. Bra pris.

Sushi till middag, lite shopping i Sky city, ett glas vin på rummet och ett glas vin på uteserveringen vid terminal 4.
Nu är vi redo för lite skönhetssömn :)


Likes

Comments

Träning och Hälsa, Poledance


Jag har varit långt ifrån aktiv under våren och sommaren. Därför kändes det extra roligt när min vän, och kollega, Anna visat intresse för att prova poledance. Jag som älskar att testa nya saker nappade direkt. Något jag inte behövde ångra, snarare tvärtom.
Idag är jag lite öm i kroppen men ändå peppad att fortsätta. Vi signade nämligen upp oss för Pole1. Med andra ord är det på North pole studio som ni hittar mig ett par tisdagskvällar framöver med start i morgon.


Likes

Comments