Sålde precis denna blöjtårtan för ett kanon pris

En tre vånings blöjtårta med nalle, napp, flaska, napphållare, shampoo, puder, nässug och tofflor och bumullspinnar


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tvåvånings blöjtårta med gåvor, är mer liknade ett startpaket med alla tillbehör. Blöjtårtan är dekorerat i ljusblått och i mörkblått.

En blöjtårta som uppskattats av många kunder. Innehåller två våningsplan av blöjor, det ingår det 45 st blöjor från pampers/libero, schampo, olja, nalle, body, tofflor, mössa och vantar, nässug, napp, napphållare, nalle och badtermometer

Det sälj för ett kanon pris

Likes

Comments


Stor: 3 våningar med startkit ( nalle, napp, badtermometer, nässug, olja, schampo, puder, flaska och napphållare

Pris 649 kr

Mellan: två våningar med startkit

Pris 549 kr

Liten: En våning med startkit

Pris 449 kr

Likes

Comments

En tre vånings blöjtårta med massor av underbara badprodukter.

Det som ingår i blöjtårtan är 55 blöjor, badleksaker, nalle, badtermometer, handduk, olja, schampo, puder, napp, nässug och body.

Blöjtårtan dekoreras med blå/gula band och små detaljer.

blöjtårtan säljs endast för 500 kr och är en perfekt gåva till de nyfödda barnet !!

Likes

Comments

En vånings blöjtårta men perfekta gåvor.

I den här blöjtårtan finns det 20 blöjor, nalle, schampo, olja, body, napp, napphållare, badtermometer, ansiktskräm och nässug.

Dekoreras med blåa och rosa band och även några små detaljer. Blöjtårtan säljs endast för 449 kr och du har den både i blå och rosa.

Likes

Comments

Som du ser i den här blöjtårtan ser du väldigt fina och unika gåvor, perfekt gåva till de nya föräldrarna. Det som ingår i den här blöjtårtan är 55 blöjor, olja, shampoo, puder, speldosa men jag lägger även till ansiktskräm, badtermometer, nässug, body, våtservetter och napp

Dekoreras med gula,blå och röda band och små rosetter som gör en väldig fin detalj på blöjtårtan.

Blöjtårtan sälj för endast 649 kr, beställ idag och få en underbar blöjtårta med alla tillbehör, och överraska de nya föräldrar med en blöjtårta.

Likes

Comments

I den här blöjtårtan innehåller det ungefär 55 blöjor från libero. Blöjtårtan är baserad som ett startkit med alla tillbehör som behövs till ett nyfödd bebis.

Stor trevåningsblöjtårta med Kamm/Borste, Schampo, Olja, Ansiktskräm, Badtermometer, Våtservetter, 2 st Nappar, Napphållare, och Flaska 

Blöjtårtan dekoreras med ett lila/grönt band och tre st gröna rosetter eller band efter önskemål.

Pris: 799


Likes

Comments

Välkommen till din blöjtårta, här kan du bestämma hur din blöjtårta kan se ut. Du kan välja mellan olika slags former och gåvor. I den här bloggen kommer du se olika unika gåvor som kommer underlätta för de nya föräldrarna och det är en perfekt gåva till dop, namngivningsfest och baby shower.

En blöjtårta är både uppseendeväckande och väldigt praktisk. All nya föräldrar behöver blöjor. Men det är inte lika roligt att ge bort ett paket med blöjor som present.

Blöjtårtan görs med olika färger och former, och dessa blöjtårtor dekoreras med färgglada band och dekoreras med små badleksaker, flaggor och nallar.

Likes

Comments