Header
View tracker

Vi hörs när vi hörs... Jag kommer tillbaka så snart som jag orkar... Oklart när, men i bästa fall imorgon. Vi hörs! Kram.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hahaha Tyra står för den // vackert!!! // Ute å går med hundarna med T

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Nu ska jag snart till jobbet, vet inte hur lång tid jag ska jobba men de blir nog en stund! Efter det blir det dejta sängen. Men vi höra sen!!

Likes

Comments

När man kollar på dessa två, Jay & Alexis, så blir man ju bara galet avundsjuka. De reser världen runt tillsammans, postar galna bilder tillsammans och får alla andra par att se totalt misslyckade ut. Inget förhållande verkar ju slå detta, dom lever ju drömmen medans jag & Eric, samt alla andra par är i Sverige och dejtar i kylan.. Man blir ju inte alls avundsjuk eller så, man känner sig ju inte alls misslyckad... Nejnej.........

Likes

Comments

Nu är 6an snart min, svart/grå blir det! Pappa hade tydligen redan beställt en till sig själv, men eftersom jag är så jäkla klantig så får jag den i stället. Skönt med ny mobil, men 6an… Hmm.. är lite skeptisk mot den just nu, men jag kommer säkert vänja mig.. Största nackdelarna är nog att den är så "skör" och även större.. Har ganska så små händer.. Men aja, ändå skönt och najs med en ny telefon! Skönt att det löste sig så snabbt i alla fall :-)

Likes

Comments

Hade ställt in mig på att jag skulle jobba imorgon, och ställt in bloggen på det. Så hade gjort tidsinställda för jag ville umgås lite extra med Eric igår, glömde att ändra det! Chefen hörde av sig och jag jobbar alltså inte idag utan imorgon istället! Så nu sitter jag framför Erics dator och han är uppe och gör frukost. Mysisen! Senare ska vi träffa T & J tror jag och senare åker jag in till stan. Eric ska ut ikväll med sina vänner och fira J så han sover kanske hos mig! Vi hörs sen igen :-)

Likes

Comments

Hej på er!! jobb jobb jobb för min del idag, börjar jobba 11 och vet inte när jag slutar, så det blev en tidig uppgång för mig imorse, eller aaa.. "Tidigt" enligt mig själv… I alla fall, senare blir det mys med tjejerna och inatt någongång kommer nog Eric och sover hos mig eftersom att han skall ut ikväll. Myyyyyyysssss!! vi hörs sen dåå

​GROV BILDBRIST

Likes

Comments

Den som inte tar sig tid, 6,5 minut, att se denna videon går miste om jävligt mycket. Denna killen fick mig att börja lipa, så jävla bra var han. Helt fantastisk röst och åååååhhhh. Ja, jag vill se mer av honom! Fan vad bra han vad !!!

Likes

Comments