Det finns människor som strävar och längtar hela sina liv efter lycka.. sanningen är att allt finns mitt framför nosen på dig.

Många människor strugglar kring deras framtidsplaner, på vad det ska göra i livet. Det är en kamp mellan att välja något man älskar att göra vs något som kan ge dig ett så kallat "framgångsrikt liv" (med makt & materialism)

Det är sällan folk ens diskuterar detta i sitt huvud. Man väljer oftast det arbetslivet/livsstilen som ser mest attraktivt ut, alltså det som har mest status, pengar osv.

Majoriteten av folk går ut i arbetslivet, har en standardarbetstid på 8 timmar, kommer hem, käkar, sysselsätter sig med något, sen sover, and it goes like a circle.

Detta är ett standard liv och det mesta är uppbyggt på det sättet. Folk väljer bort saker som har med kreativitet att göra per automatik, för att man anser att det inte finns någon framgång i det. Jag har själv fallit där, trots att hela mitt liv har cirkulerat kring kreativitet så har jag blivit tillsagt av nära och kära att det är en alldeles för svår marknad att bygga fram någonting från, att det inte finns några pengar där osv.

Trots att jag verkligen ville göra mina föräldrar stolta, så var det inget av det "statusarbeten" som jag hade som alternativ som jag brann för. - Jag älskade musik, dans, sång, rita, skriva poesier och sagor, alltså det kreativa som gjorde mig lycklig.

Idag förstår jag att inget av det där spelar någon roll! Att vara framgångsrik är att vara lycklig. Man blir inte lycklig av att vara framgångsrik och dra till sig pengar och materialism!

Sen är det såklart en annan sak om man verkligen älskar de jobben som råkar ha status eller verkligen älskar den simpla vardagen, självklart kan det i sig göra en lycklig. Det jag vill komma fram till att det faktiskt är VÄLDIGT viktigt att verkligen göra det man brinner för, att försöka hitta sig själv och följa hjärtat angående varenda liten sak som dras till en. bli inte en produkt av samhället och var inte som alla andra om du egentligen inte är det bara för att det genererar "fördelar" som inte spelar någon roll!

Bygg upp ditt mod, finn dig själv och KÖR!

Peace, D.

Likes

Comments

Namasté folks! Long time no see!

Idag tänkte jag prata om våra ritualer i badrummet!

Att duscha är som meditation för mig - När du står där i duschen efter en lång dag, har det förmodligen cirkulerat mycket tankar, kanske massa oro eller du kanske bara behöver varva ner och börja leva i nuet.. Tänk att du duschar bort allt! alla dina tankar, all din oro och stress! Hela du kommer att fyllas av energi!

Det renar inte bara ditt yttersta lager utan även din själ!

Om man har det lite svårt att koppla av och behöver lite hjälp på traven så kan man skapa en fridfull atmosfär genom att släcka lampan, sätta på lite meditationsmusik, tända lite rökelser och stearinljus!

Men nu till det roliga och intressanta! Hur ska man egentligen duscha för att uppnå det mest optimala för sin hälsa, hud och välmående?

Det flesta av oss känner nog till den där obekväma situationen då ni ställer er under duschmunstycken och det porlar ner ISKALLT vatten! För många är detta ett stadie i helvettet och för andra är det som att smeta enhörningsglass på sin kropp.

Sanningen är att när det kommer till hälsa, hud och välmående så är kalla duschar en nivå av lyx, trots att du bara ÄLSKAR att mysa i timmar i din varma dusch (inte för att dusch varmt är dåligt!).

Varma duschar kan även fungera som liten massage som lindrar din stelhet i musklerna! fungerar utmärkt för axlar, nacken och ryggen! - Varma duschar har även egenskapen som en naturlig medicin mot förkylning eller när du känner att du håller på att bli sjuk/förkyld, eftersom den varma ångan fuktar bihålorna! (sen är det megabekvämt också!)

Här har ni en supervideo på fördelar med kalla duschar!: Benefits of Cold Showers

Här har ni även en bild på fördelarna med kalla duschar!

Peace, D.

Likes

Comments

Namasté folks!

Här finner ni en super smoothie! proppat med allt supernyttigt som kommer nyttja din kropp i längden.

Ingredienserna är klassade som några av det mest nyttigaste som visat sig genom vår historia!

Ingredienser:
 • Banan
 • Avokado
 • Honung efter smak
 • Kokosolja
 • Ingefära
 • Gojibär
 • Chiafrön
 • Chlorella
 • Dadlar
 • Gurkmeja
 • Cayennepeppar
 • Kanel
 • Kardemumma
 • Hampaprotein
 • Spirulina
 • Alpro's kokos/-ris/-mandel eller hasselnötsmjölk

Sen är det bara att blanda!

Peace, D.Likes

Comments

JORDENS DAG SKA VARA VARJE DAG!


Det är väldigt viktigt att vi, som besökare på denna planet tar hand om den! Vi är nu en del av naturen, jorden och universum, vi är allt i ett och vi hör ihop. Visa vördnad, ta hand om naturen och älska allt liv på denna planet.

Föreställ dig att jorden är din egenkropp, ditt välmående beror mycket på vad du utsätter dig för och vad du tillsätter i din kropp. Om du endast matar din kropp med ohälsosam mat och dåliga vanor som t.ex cigaretter & alkohol så kommer det ge många konsekvenser i både ditt nuvarande tillstånd så som ditt framtida, och vem och vad är det som får ta smällen? jo det är ditt immunförsvar! Men om du fortsätter tillsätta dessa farligheter i din kropp så kommer du att skrumpna och dö ut, för tillslut så klarar din kropp inte av mer. Det är samma sak med vår planet! om man konstant utsätter jorden för farliga saker såsom utsläpp av gaser och gifter, radiation, föroreningar av vatten, nerhuggning av träd m.m. så kommer jorden långsamt dö ut för att det kommer att påverka alla liv och organismer och rubba vårt ekosystem på ett negativt sätt och vår planet kan inte återhämta sig.

VI måste komma ihåg vad vi behöver göra för att leva ett mer hållbart liv. Med vår medvetenhet vet vi att av att skapa en grön livsstil är det mest kraftfulla sättet för vanliga medborgare att göra en skillnad i framtidens livskvalitet på jorden. Men vi låter oftast bli dessa viktiga livsstilsförändringar på grund av lathet, eller på grund av gamla vanor, vi är alldeles för upptagna eller vi känner att det är för lite för sent. Jordens förändringar sker under en längre tidssträckning från en människas perspektiv att se eller uppleva, men sanningen är att all sker NU och vi måste se till att rädda våran jord och sluta massförstöra den!


SÅ HÄR BEHANDLAR VI PLANETEN IDAG!

Smältande is: Sedan 1991 har mer än två tredjedelar av glaciären smält, och det har bidragits av människan.

Oljeutsläpp: BP oljerigg som sprängdes under 2010, släppte 172 miljoner liter olja i Mexikanska golfen. Vi håller fortfarande på att städa upp.

Luftföroreningar: människor släpper 40 miljarder ton koldioxid, som är en primär drivkraft för klimatförändringar, varje år.

Skogsskövling: Det orsakar 15 procent av världens koldioxidutsläpp.

m.m.

Du kan göra massor av bra saker för jorden. Här är några tips på vad du kan göra, SOM GÖR STOR SKILLNAD!

1. Håll ditt närområde rent från skräp. Om du ser skräp på marken, kasta det i en papperskorg.

2. Återvinn burkar, flaskor och papper.

3. Sluta ät kött

4. Hjälp till att hålla luften ren. Cykla eller gå till skolan. För många bilar orsakar en hel del föroreningar.

5. Hjälp till att spara vatten. Låt inte vattnet rinna när du borstar tänderna.

6. Hjälp till att spara energi. Släck lamporna när du lämnar rummet.

7. Plantera träd på din trädgård!

8. Köp naturliga och ekologiska produkter, allt från hygienartiklar till mat.

9. Använd återanvändbara påsar när du är ute och handlar.

Och kom ihåg. . .

Tro aldrig att du inte viktigt för vår jord. Det är du!

Peace, D.

Likes

Comments

Det är alltid bra att starta dagen med yoga och meditera för att sedan reflektera över vad du behöver få gjort under veckan. Är man i harmoni så kan man utföra saker mycket enklare då allt blir mycket klarare eftersom man har ordning i sina tankar.

Så kom ihåg att allt i livets gång behöver balans, speciellt när det gäller att planera framåt. Fatta beslut, utför och lyckas! Ta ett djupt andetag and get out and #work #work #work.

Här är fördelarna med Yoga & Meditation

Yoga och meditation manifesterar det spirituella, mentala och fysiska, man behöver inte vara religiös eller tillhöra någon religion för att kunna utföra dem.

Yoga:

1. Boostar ditt immunförsvar!

2. Ger dig inre styrka!

3. Ökar ditt självförtroende!

3. Förhindrar IBS och andra matsmältningsproblem

5. Hjälper dig att få djupare sömn!

6. Lindrar menssmärtor!

7. Lindrar bland annat ryggsmärtor, muskelsmärtor & spänning

8. Förbättrar din balans

9. Ökar blodflödet

Här finns länkar till videos på olika yogas du kan utföra, utifrån det du behöver:

Yoga för din inre styrka!:

3 Basic Yoga Poses to Relieve Stress and Promote Inner Strength

Kundalini Yoga Inner Strength: Burn Inner Anger & Build Immune System

Yoga för att öka ditt självförtroende!:

Power Yoga For Beginners Day 1 – For Energy, Confidence and Positivity Flow 25 Minute Workout

Yoga för din sömn!:

Yoga For Bedtime - 20 Minute Practice

Beginners Yoga For Deep Relaxation, Sleep, Insomnia, Anxiety & Stress Relief

Yoga för magen!:

Yoga Exercise for Beginners (Twisted Stomach Pose)

Yoga Assisted Poses : Assisted Yoga Stomach Twisting Pose

Yoga For Digestion Flow

Yoga for Digestion | Holiday Meal Digestion!

Yoga för immunförsvar:

Yoga for Health: Immune Boosting Yoga Flow Sequence (60 minutes)

Yoga For When You Are SICK

Yoga för mensvärk & PMS:

Yoga for Women - Yoga For Cramps and PMS

Yoga för rygg m.m; muskelsmärtor & spänning:

Yoga For Neck and Shoulder Pain - 20 Minute Beginners Yoga For Neck, Back, & Shoulder Pain

Yoga For Lower Back Pain

Yoga For Back Pain - Yoga Basics

Yoga For When You're Sore

Yin Yoga for Neck, Shoulder & Upper Back Tension Relief


Jag rekommenderar er verkligen att gå gärna in på källan nedan för att se mer fördelar!

38 Health Benefits of Yoga


Meditation:

1. Minskar stress och ångest

2. Hjälper till att minska alkohol- och drogmissbruk

3. Ger dig mental styrka, motståndskraft och emotionell intelligens

4. Förbättrar inlärningsförmågan, minne och självkännedom

5. Främjar kreativitet

6. Hjälper till att hantera din hjärtfrekvens och andningsfrekvens

7. Kan göra så att du lever längre

8. Minskar känslor av ensamhet och social isolering

9. Påverkar gener som styr stress och immunitet

Här har jag länkat videos om hur man mediterar!:

~ Beginner's Guide to Meditation ~ Learn To Meditate in 5 Easy Steps

How To do Meditation for beginners - meditate correctly

How To Meditate & Why Most People Fail

Likadant med denna källa! klicka på länken för att se mer fördelar!

SCIENTIFIC BENEFITS OF MEDITATION – 76 THINGS YOU MIGHT BE MISSING OUT ON


Peace, D.


Likes

Comments