View tracker

Idag har jag för det mesta bara pluggat till ett jätte stort geografi prov. Sen frågade pappa om vi skulle äta luch på café Nero som man inte kan tacka nej till!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej allihopa!

Idag och imorgon har vi studiedagar för att alla lärare har rest bort! Så vi får 2 dagars extra helg och det kan man ju inte tacka nej till. Jag har ett fysik prov och ett spanska prov i veckan som jag inte pluggat på alls. Har försökt lite men omöjligt när man har sin mobil i närheten. Efter att ha försökt plugga i en kvart träffade jag Dina på cafe kringlan. Så mysigt litet ställe på Linnégatan 26. Men nu är jag tillbaka i sängen och försöker plugga. Sedan måste jag gå och spela gitarr/ sjunga som jag nu inte gått på i en månad så har tyvärr inget vall att få stanna kvar i sängen.

// Rebecca

Likes

Comments

​Hej allihopa! 

Här är lite saker jag är sugen på att köpa just nu

 Armband har jag alltid gillat och tycker verkligen att de kompliterar outfiten så mycket! Några av det armband som jag nu tycker är väldigt snygga är: Balenciaga, Valentino, Hermes och silver armbandet från Tiffanys.

Joshua sander tycker jag är så snyggt just nu. Jag tycker att det är super coola och ger outfiten en färgklick på folk  som tex jag som gillar mycket, vitt, svart, grått och blått skulle behöva. Boring right! 

Sedan mössor, åå vad jag inte gillar mössor. Men det är mest för att jag aldrig hittar några snygga! Dem jag nu hittat älskar jag. Det kommer ifrån: Moncler, Alexander Wang och Acne. 

Godnatt // Rebecca 


Likes

Comments

tips

Svart fluffig väska: Zara// grå/blå väska: Rebecca Minkoff// Svart väska: Zadig & Voltitare

//Rebecca och Dina


Likes

Comments

Dagen

Tjenix; idag åkte jag o Becca till söder för att äta lunch, vi hamnade på bistroteket och åt en väldigt god lunch. Efter det tappade vi bort oss några gånger och efter det åkte vi hem till moi, Nu lyssnar vi på musik och äter godis, med andra ord en bra lördag.

// Dina

Likes

Comments

Väska: Zara // Armband: Georgia Perry // Tröja: Cos // skor: Axel Arrigato // Clutch: Zara // skal: ?

// Dina

Likes

Comments

tips

Vill verkligen tipsa om serien SKAM, det är en norsk ungdomserie som är så sjukt bra och väldigt beroende framkallande (kollade ut 2 säsonger på en kväll). Säger bara kolla.

// Dina

Likes

Comments

Ja, Kenzo x HM vad tycker jag om det? Tycker att det finns super coola saker men för mig så har jag inte hitta så mycket som skulle passa just mig. Jag vill ju inte köpa bara för att det just är Kenzo x HM. Men tex t-shirtsen är super snygga. Det finns också många snygga blusar och coola assessorer. Tycker oxå att det är synd att så fort HM har samarbeten så tar allt slut på 2 sekunder eller så säljer dom bara de fulaste sakerna i affärerna som ju är lite synd. Men i slutändan tycker jag absolut att det här var ett jätte kul samarbete! // Rebecca

Likes

Comments

Instagram@rebecca.weil