Header


YES, jag och Gustav förlovade oss för inte så länge sedan. Vi gjorde ett gemensamt beslut angående vår förlovning d.v.s båda var redo för nästa steg. I för sig så bor vi ju tillsammans sedan typ 2 år tillbaks. Men jag vill ju såklart GIFTA mig med honom i framtiden! Så inom 5 år kanske jag hunnit med det också. Vi kollade ringar tillsammans och gjorde val av ringar tillsammans mm.
Så vi valde att förlova oss den 21 december 2016.

Vi skulle firat 1 månad nu i helgen men vi lät det va, då min älskade farfar somnade in samma morgon. Då kände jag att denna dag skulle inte vara festlig alls!

Finaste farfar Vila i frid ♡♡ Tänker på dig varje dag.


Bjuder på en bild på mig och min älskling 💗


Likes

Comments

PAKET SOM JAG FICK IDAG.

Tyvärr retur på allt utom 1 par träningsbyxor. Som jag kam visa senare. Som plåster på såren beställde jag en omgång på Gymgrossisten nyss med lite nya träningskläder och hoppas att de sitter bra!

Likes

Comments


Min älskade Millie❤️

Två lediga dagar från jobbet har lidit mot sitt slut. De har innehållit Ikea besök tillsammans med Linn. Packning. Träning, åh gud vad jag längtat efter att köra igång träning efter min 4 veckors sega virus/influensa!! Och så har jag fixat klart de flesta julklapparna har bara 1 kvar. Imorgon kör vi jobb fram till fredag sedan lite ledighet igen!😍

Kramisar💫

Likes

Comments


Saknar såååå mycket att göra vid mina naglar. Men på mitt nuvarande jobb hade jag nog brutit vart enda en och av hygien skäl så är det inte optimalt att ha det. Såå ledsen för det. Man känner sig så vacker och allt, i snygga naglar.


Men men så är det. Snart är det jul och mycket av klapparna är typ klara, skönt samtidigt att det är mycket jobb vilket är härligt men dock inte med min förkylning som ÄNNU!! sitter i så i 2 och en halv vecka har man varit dålig. Ja sånt är livet. Blir nog snart bra igen<3

Denna veckan blir det julbord med mina gamla kollegor, saknar dom så mycket, ska bli så roligt att träffa dem igen.


Naglarna på bilderna är gjorda av Nailsbyssanna ,ni hittar henne på facebook och instagram 🌸💅


Likes

Comments


Precis ätit frulle hos mamma och börjar jobba halv 11 idag. Skönt att förkylningen har lagt sig och jag är redo för jobb igen!

Igår var jag hemma försökte städa undan lite och lagade mat innan jag gick en runda på stan tillsammans med Elin och Kerstin, mys vare iaf. Behöver julklappar men hittar alltid allt i sista sekund såklart..

Ha en bra onsdag det ska jag ha även om jag ska jobba 😃

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar

STRONGER gör helt klart de snyggaste träningskläderna som finns! De har massor av snygga plagg och accessoarer som gör träningen så mycket roligare. Du kommer garanterat vara snyggast på gymmet. Det är perfekt att önska sig i julklapp, eller ge bort till någon du tycker om. Spana in deras utbud HÄR

VILL HA ALLT SOM FINNS PÅ DERAS HEMSIDA. DÖR SÅ FINT ALLT ÄR. 😍

Likes

Comments