Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Baby pink jacket from Cubus.

Likes

Comments

Innlegget er laget i samarbeid med Desenio.no

Nå som vinteren nærmer seg med stormskritt og det blir kaldere og fortere mørkt ute, er det ekstra hyggelig å kose seg inne. Enten det er i sofaen med en film på TV'en eller med godt selskap rundt spisebordet. Derfor har jeg pyntet de hvite veggene mine med iøynefallende posters og rammer fra Desenio.no. Rommet ble med en gang mye mer gjennomført, og det frisket opp de bare veggene mine.

Desenio har et stort sortiment av lekre rammer og plakater som gjør det lett å finne noe som passer enhver stil. Du kan mixe og matche med farger, posters og forskjellige type materialer på rammer som gjør veggen mye mer spennende og leken. Jeg gleder meg til å fylle på med mer veggpynt fra Desenio!

I anledning ''Black friday week'' gir min VIP-kode ”VIPDINA” deg 40% rabatt hos Desenio mellom 21-23 november (Koden gjelder ikke håndplukkede/collaboration posters eller rammer)

Likes

Comments

…and all at once, summer collapsed into fall.

Likes

Comments

Denne forferdelig triste tirsdagen trengte etter min mening litt farge. Håper du har en fin dag til tross for været.. xx

Likes

Comments

En litt spontan bursdagsgave tok oss til vakre Hellas, hvor vi nå tilbringer late dager på en solseng på stranden i Parga. Som de fleste trives også jeg best med sand mellom tærne og saltvann i håret, og føler meg veldig heldig som har fått reise på flere turer i sommer. Likevel må jeg ærlig innrømme at jeg gleder meg til å komme inn i skikkelige hverdagsrutiner igjen. Før den tid skal jeg spasere rundt i trange gater fylt med fargerike hus og grønne planter i noen få dager til. Håper du har en fin dag. x

xx Dina

Likes

Comments

Postcard from Greece

xx Dina

Likes

Comments

Skjørt BikBok Sko Shein Jakke Zaful Solbriller Shein Veske Gucci

xx Dina

Likes

Comments