View tracker

Hej förlåt för att jag inte har lagt upp ett inlägg på länge, men det är för att jag inte har haft tid!

Idag så tänkte jag dela med mig av en händelse som jag aldrig kommer att glömma!

Om ni är känsliga eller inte tror på övernaturliga saker så kan ni sluta att läsa nu!

Det hände i december kl: 06:00 på morgonen!

Jag vaknade som vanligt med att min väcka klocka ringer sen gick jag upp och fixade frukost!

Jag satt och åt och så hörde jag en duns inne på mitt rum!

Jag gick in i mitt rum och på golvet ligger två böcker som hade ramlat ner från min bokhylla!

Jag gick ditt och satte upp böckerna på sin rätta plats! Sen gick jag och åt igen!

Efter ett tag så hör jag ett ljud som jag aldrig någonsin hade hört!

Det lätt som en katt som skrek fast mycket mycket ljusare!
Jag gick till toalett dörren och öppnade den en liten liten bit tills jag vart helt förskräckt!

I mitt ögonvrå såg jag en lite flicka som satt precis nedan för min halldörr!

Hon hade axel långt hår, hennes hud var grå svart fläckig, hon hade ett vitt linne och ett par vita shorts och hon höll sig om knäna!

Jag skulle vända mig ditt för att titta på henne, men hon var inte kvar!

Sen dess har jag inte sett henne något mer!

Jag har bara sätt svarta skuggor, saker som inte står på samma plats, dörrar som har öppnats och saker som har ramlat och rört sig!

Jag kan berätta om dom sakerna i andra inlägg men ha det så bra!Puss & Kram😊

Likes

Comments

Hejsan!

Det var längesen, men jag ville berätta en sak som jag aldrig kommer att glömma!

I Torsdags 3 juni så åkte jag på en klassresa till Lillsved på värmdö!

Det var helt fantastiskt och nästan hela klassen badade och solade!

Det var synd att vi bara sov där en natt, men vi fick i alla fall uppleva något helt fantastisk!

På torsdag när det var kväll så gick vi till skogen och grillade korv!

Några tjejer gick ner till en klippa och jag följde efter!
Vi såg att man kunde gå ner och det gjorde vi.

Det var så vackert och man såg solnedgången!
Det kan ni se på bilden som jag har ovanför texten!

Ja, det var helt fantastiskt och när vi skulle gå och lägga oss så kunde jag, Bella, Freja, Amilia och Tove inte sova så då gjorde vi lite buss på två killar, vi gick upp och körde hänga gubben och Bella skulle fixa med en lampa och då råkade hon tända hela taklampan så hela rummet tändes upp!

I Fredags så vaknade vi gick upp och åt frukost och några i klassen badade!

Vår fröken kom med glass, godisbilar och vindruvor till oss alla!

Jag vill bara säga en sista sak innan jag slutar: Jag kommer aldrig att glömma det här och det var helt otroligt! Kommer aldrig att glömma er!

Puss & Kram
😊

Instagram: dinah030303

Musical.ly: dinah030303

Snapchat: dinah030303

#klass6a

Likes

Comments

Hej!
Jag ville bara säga att jag kanske inte kommer att blogga så mycket för att jag mår inte så bra just nu!

Jag pekar inte prata om det för det är ganska jobbigt, men jag ska försöka att lägga ut lite grejer!

I skolan så håller vi på med en musikal och övar!
Jag har en dansgrupp och vi har hittat på en egen dans.

Det som vi gör i musikalen är att hålla tal, dansa och sjunga.

Det är väldigt roligt och jag är jätte nörd över vår dans!

Jag ska lägga ut ett inlägg och säga hur det gick!

Det blir antingen på tisdag eller onsdag!

Puss & Kram
😊

Instagram: Dinah030303

Musical.ly: Dinah030303

Snapchat: Dinah030303

Likes

Comments

Hej!

I torsdags så åkte jag till min pappas sida i Östergötaland och pappa hämtade mig vid 18:28 och vi kom ditt 21:51. Så jag och pappa åkte till farmor och farfar och åt lite nybakat bröd och pratade lite sen gick vi och la oss.

I fredags så vaknade jag och åt frukost. Sen tittade jag lite på tv. Vi ca kl 11:30 åkte vi till ett djursjukhus med vår hund Maybe. Det gick bra, men det var ett lite fel. Sen åkte vi tillbaka till farfar, men jag åkte till min faster sen. När jag kom ditt så var jag med min kusin Lowa som är två år. Sen gick vi ut på en promenad och pratade lite och det var 24 grader ute. Sen gick vi in och åt och det blev kyckling med pommes och sallad. Efter set så gick jag och Lowa ut och hoppade studsmatta. Efter ett tag så gick vi in och åt chips och gick och la oss.

I lördags så väckte Tina min faster mig vid kl 09:38 och snabbt fick vi äta frukost eftersom att vi skulle till min kusin Emmys konfirmation. Det var roligt men lite långtråkigt. Det såg väldigt häftigt ut. När det vart klart så gick jag och min kompis Ebba till min faster och pratade lite. Jag, Ebba, farmor och pappa åkt hem till Tina för att vi skulle ha en lite konfirmation lunch. Det var ca 17 personer hemma hos Tina. Jag och Ebba hoppade studsmatta med några andra barn och det var roligt, men det vart lite jobbigt eftersom att dom bara klängde på våra ben. Efter det så åt vi paj, men för dom som inte tycker om paj fick ta korv med bröd. Jag tog självklart ost och skinkpaj. Det var jätte gott. Sen var jag och Ebba med Emmy och det var jätte roligt. Sen började några åka hem och jag, Ebba, Emmy, Ebbas lillebror, Ebbas kusin och Ebbas mamma åkte och handlade ett stort packet med glass, men vi handlade även 4 kilo pommes och sallad. När vi kom tillbaka så jagade jag Tinas man med en nappflaska för att jag skulle slänga vatten på honom, men jag han inte för han slängde en stor hink med smutsigt vatten på mig, men jag slängde det vattnet som var i nappflaskan på honom. Sen åkte vi hem och åt glass. Efter det så åkte jag, Ebba, Emmy och Ebbas mamma till Ica och handlade 8 små påsar med godis nappar och massa läsk och lokor. Sen åkte vi hem till Ebba och hämtade kläder för att Ebba och jag skulle sova kvar hos Tina. Sen åkte vi till baka och Tina började att laga mat till alla. Till middag blev det kyckling men pommes, sallad och läsk. När klockan var ca 22 så pratade vi och hade jätte roligt tillsammans allihop. Sen när alla hade åkt så gick vi in och tittade på tv, men vi gick och la oss ganska fort.

I dag alltså söndag så vaknade jag och Ebba att Tinas man väckte oss genom att banka på golvet och jag blev jätte rädd. Sen gick vi ner och åt frukost. Det blev flingor med yoghurt. Sen gick jag och Ebba och fixade oss för att vi skulle gå tips promenad med Tina, hennes syster, Charlie, Lowa, Ebba och jag. Det var väldigt roligt. Sen när vi kom hem till Tina igen så hoppade jag och Ebba studsmatta. Sen åt vi glass och bullar och det var väldigt varm ca 26 grader. Sen kom pappa och vi åkte där ifrån påväg hem till Stockholm igen.

Jag hoppas att ni inte tycker att det blev jobbigt att läsa det här, men jag vill bara säga en sak jag har haft det så himla roligt och jag kommer åka ditt så fort jag kan igen!

Puss &Kram
😍

Instagram: Dinah030303

Musical.ly: Dinah030303

Snapchat: Dinah030303

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag varit med bästa Freja alltså min kompis som är bäst. Det vi har gjort är att åka till Nacka Forum och gått och kollat i affärer och ätit glass.

Skoldagen har varit ganska tråkig och jag, Freja, Amilia och Bella bråkade med en annan tjej! Om jag ska vara ärlig så tycker jag bara att det var ganska töntigt, men jag är fortfarande arg!

Nu sitter jag på bussen med Freja påväg hem. Freja ska hem till sig och jag till mig eller Freja ska till sin mammas jobb!

Ja, det har jag gjort idag puss & kram på er!

Freja om du läser det här så vill jag att du ska veta att jag älskar dig över hela mitt hjärta och du är den snällaste kompisen jag har!

Instagram: Dinah030303

Musical.ly: Dinah030303

Snapchat: Dinah030303

Puss & Kram😊

Likes

Comments

View tracker