Hej alla tänkte bara säga att jag kanske inte kommer var så aktiv nu i 2 veckor eftersom det är väldigt mycket i skolan. Alla nationella proven tar väldigt mycket tid och jag gör inte så mycket mer än att vara i skolan. Tänkte att jag skulle vara aktiv i början på Juni någon gång då allt har blivit lugnare.

Här är en bild från Valborg, kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Åååå gud vad jag längtar till sommaren! Tycker Sveriges väder går väldigt mycket upp och ner. När man tittar på väder prognos appen så ändrar dom den från sol, till snö eller regn hela tiden. Sveriges väder är så oklart! Iallafall så hoppas jag på att sommaren 2017 blir super härlig. Här bjussar jag på några bilder från förra sommaren i Alcudia, Mallorca!

Kram

Likes

Comments

Hej alla!

Jag heter Natasha Milovanovic och är en tjej från Stockholm. Just nu går jag i 9an på Engelska Skolan i Huddinge. Jag tänkte ha en ny start då jag bloggat lite mer "oseriöst" innan. Jag ska försöka engagera mig och uppdatera dagligen. På den här bloggen tänkte jag uppdatera allt från mitt vardagliga liv till bland annat media och beauty.


Enjoy!


Likes

Comments