Den här helgen har varit rätt så kul faktiskt, mer än vad jag förväntade. På lördagen den 12/03 så åkte jag hem till Amanda vid 16.00 tiden.

Innan vi skulle hem till henne så åkte vi till Nacka Forum och små shoppade, köpte en tröja och en ny keps.

När vi kom hem runt så beslutade vi efter ett tag att kila ner till Orminge Centrum för att ta något att käka. Klockan var då 20.00 när vi satt och åt kebab, haha. På vägen hem gick vi in till Coop för att köpa någon chips, dricka och sedan något att äta senare på natten.

När vi kom hem tog vi det bara chill, satt på en film och hade riktigt mysigt. När filmen var slut så var klockan ca. 01:00. Vi började känna oss lite små hungriga "igen" hahaha, så vi lagade en soppa som vi åt lite snabbt. Klockan blev snabbt 03:00 och vi kände hur vi sakta men säkert somnade.
Där tog Lördagen slut.

SÖNDAG DEN 13/03-16

Vi vaknade runt 11:30 av att ljuset var så starkt, eller jag vaknade av det iallafall. Jag väckte Amanda för jag kände mig uttråkad, så snäll jag är... Vi gick upp, hennes mamma tog fram frukost åt oss som vi satt och åt framför tv:n. Tiden gick så snabbt men när klockan var ca. 15:00 åt vi Kycklingspett med Ris.

Efter det så fick vi för oss att åka till Nacka Forum igen så hennes mamma skjutsade oss dit. Vi gjorde såklart nya inköp, jag fick till ex. en ny tröja, en superfin rosa väst och lösögonfransar.

När vi kom hem från Forum så gick vi ut för att träffa några vänner, vi var ute till ca 22:00 och luffade runt haha. Medans vi var ute så gick vi till Coop igen för att köpa något att äta. Vi köpte Pommes och Chicken Nuggets.

Vi tog det sedan lugnt, satte på en film och njöt av maten. Vi packade sedan ihop våra väskor och bäddade sängarna. Klockan blev 03:00 och nu så är jag fortfarande vaken buhuhu, kan inte sova. Varken jag eller Amanda kan sova, så jag bestämde för att göra ett blogg inlägg. Känslan att man ska till skolan om några få timmar känns ju super härligt, kommer typ decka efter första lektionen. Sånt är livet. Nu ska jag 'kanske' försöka sova, vi får se!


~Söndagens slut~

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har jag bara varit i skolan. Började vid 8:45 slutade vid 14.55. Jag är så sjukt trött, kommer somna närsomhelst. Senare så ska jag kolla på Paradise Hotel. Godkväll!

Likes

Comments