i mendinahs huvud

Alla verkar ha en bästa vän. En vän att dra ut på spontana utflykter med. Den där vännen som kommer över bara för att hänga i soffan framför en film med chips och götta. Den där människan som vet allt om en, och lite till. Ni vet den där människan som man bryr sig så jävla mycket om och skulle ge sin högra hand för. Den där allra bästa vännen. Ibland önskar jag så det gör ont att jag hade en sådan....
Någon som bryr sig om mig och skulle ge sin högra hand för mig....

Jag är har världens bästa sambo, på riktigt. Men ibland kanske han skulle behöva lite avlastning.

Hoppas att jag vaknar på bättre tankar imorgon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

familjen, kärleken

Hej! Hur mår ni? Vi mår ganska bra. Jamie är lite snorig pga tänder och jag har lite foglossning, men det är dumt att klaga.

Idag blir en riktigt lat dag. Vi ligger kvar i sängen än, Jamie med sin välling och jag med mitt kaffe. Viktigaste för en bra start på dagen för oss båda, haha. Som sagt, det står inte mycket på agendan idag. Ska dammsuga lite, starta tvättmaskinen och så kommer vår fina Johanna en skvätt. Så fort Elias kommer hem från jobbet så ska jag sova några timmar innan nattjobb. Jobbar natt hela helgen och jag har inte sovit sådär superbra verken dag eller natt I det sista. Mycket tankar och funderingar nu för tiden.

Likes

Comments

Bebis nummer tre

Mina cravings ändras verkligen från dag till dag just nu. Jag har varit rätt så illamående den första delen av graviditeten vilket lett till att jag inte ätit alls på eftermiddagen. Eller ja, vattenmelon har alltid gått ner men annars har det varit trögt. Jag jobbar dessutom natt just nu så det blir inte mycket mat på ett dygn. Äter alldeles för lite egentligen, men det är rätt skönt att vågen inte rör sig uppåt när man ha elite ångest över just den biten.

Just nu är jag iaf inne på isbergssallad med salt och citronklyftor. Så jävla gott! Jag har däremot idag varit sugen på både pizza och chokladmilkshake. De förstnämnda har jag klarat mig utan men milkshaken ska jag faktiskt strax gå och göra. 🍫🥛

Jag har ännu inte blivit sugen på sköljmedel iaf, men jag räknar med att det kommer även denna gången.
Just nu så är jag starkt övertygad om att jag bär på en tjej, medan Elias är säker på att det är en kille. Det ska bli så spännande på rul. Det är faktiskt inte alls länge kvar dit ☺️

Ha en fin kväll!

Likes

Comments

De senaste dagarna så har jag känt en sån stark kärlek till min fästman (låter inte det lite väl pampigt? Fästman?) . Jag saknar honom när vi skiljs åt för jobb. Får fjärilar i magen när jag får komma hem till honom och så saknar jag honom något helt enormt nu när han är borta på kurs. Ibland är det bra att få bråka och rensa luften,det kan föra gott med sig.

Det känns riktigt tomt i sängen ikväll, trots att jag har min bästa lilla kille bredvid mig. Känner mig nästan gråtmild, haha. Imorgon är vi iaf lediga så då ska vi bara ta det lugnt men ändå försöka få dagen att gå. Blombilen kommer till Gäddede så vi kanske tar oss en tur dit för att se vad den har med sig.

Annars då? Midsommar till helgen. Vädret ser faktiskt (peppar peppar) väldigt lovande ut?! 18 grader och växlande sol. Woop. Det kanske luktar v i n? Jag är, hör och häpna.. LEDIG!!

Nu ska jag försöka snarka ikapp med den lilla. Godnatt! 🦁

Likes

Comments

i mendinahs huvud

Jag har tusen saker att göra. Och så lite tid. Jag jobbar, hämtar och lämnar barn på dagis, lagar mat, somnar ner barn och somnar själv. Typ så. Imorgon jobbar jag dock endast till 13 så jag har lovat mig själv att ta tag i måsten, som att städa, skicka iväg paket, fylla i papper osv. Just nu är energin på -8...

Nåväl, en god natts sömn kanske kan ändra på humöret. 😴

Likes

Comments

✖️ jag fullkomligt hatar när man tar i svarta tavlan. Om det så är bara med fingrarna. Det ilar i varenda tand om jag råkar höra någon som tar på en sådan.

✖️ta hand om slasken... Nej tack. Det är Elias jobb här hemma, iaf 8 ggr av 10.

✖️hår. Jag har en enorm hårfobi. Att ta i andras hår (alltså inte närmaste familjen), jag får typ spykänslor.

✖️jag är expert på att skjuta upp saker. "jag gör det sen" så blir det aldrig av...

✖️hur andra i min närhet mår påverkar mig enormt mycket. Jag får ett jobbigt tryck över bröstet om någon jag bryr mig om mår dåligt och det behöver denne inte ens ha uttalat.. Jag brukar få höra att det är mitt sjätte sinne.

Önskar er en fin onsdag! Ta hand om varandra! 🌸

Likes

Comments