​Storstädade i går  som jag skrev att jag skulle göra vände hela huset upp o ner har fått undan de mesta sen flytten de mesta ha fått sin plätts kanske inte allt men de mesta. 

Hittade massa bilder från när jag var liten på mej o mamma o mina syskon de var jobbigt satt mest o stor grät o sen var resten av dagen jätte jobbig fick ta en paus efter de så jag o Cody gick en långrunda i rengnat för att bara komma bort lite.. Och sen när vi kom tillpacka va det bara att fortsätta.

Idag har jag mest legat på soffan o haft noll ork till något fick sätta igång två maskiner med tvätt men de va typ de..

Få se vad som händer imorgon kanske ska åka o pyssla lite med Rilles mamma för att komma hem ifrån lite men få se vad som händer.

Just nu sitter jag o fundera på om jag ska kolla film eller lyssna vidare på min musik men få  se om jag får någon  sömn i natt.​​​​​​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej alla där ute!

​​Jag har inte varit inne här och skrivit på över ett år..  Jag har inte haft orken jag har varit med om en del så har helt glömt och inte orkat bry mej om man kan säga så. 

Jag har efter en massa funderingar valt att börja blogga igen, kommer dock att ha kvar alla gamla inlägg från när jag gick på skolan men ska börja fokusera på att försöka skriva några gånger i veckan iaf.


Kan ju börja att berätta att jag och Rille fortfarande är ett par och Cody är redan två och ett halvt nu, Han har vuxit så mycket blivit så underbas gosig och lydig.  Jag och Rille bodde ju i Bromölla Skåne innan när jag skrev sist den 26-8-2016 flyttade vi upp till Bettna en liten by i Nyköping, Rille blev antagen till Campus Nyköping där han skulle studera i ett år. Det var väldigt jobbig att bo så långt ifrån alla och jag hade jätte svårt för att hitta någon att vara vän med folk dömde mej om mitt utsende Rille gick i skolan måndag- fredag så de va jag och Cody i lägenheten själva den mesta tiden. Men vi löste de jag och Cody gick ofta långa rundor och vi tränade väldigt mycket lydnad i både skogen och på en övergiven inhängnad fotbollsplan. 

När Rille tagit yrkesexamen från skolan flyttade vi ner till Skåne igen vi bodde ett tag hemma hos Rilles föräldrar pågrund av att det var jätte svårt att hitta boende här men de har vi hittat nu iaf.  Under sommaren jobbade jag inom hemtjänsten och det var underbart fick träffa så många underbara äldre med så mycket erfarenhet av livet och det var extremt mysigt.  Men sen började jag i en skola i Kristianstad och den var hemsk man hade en dags skola i veckan vilket var ca 8 timmar och dem i klassen var inte så jätte seriösa av sig och sedan var man tvungen att ha 24 timmars praktik i veckan och de var jätte jobbigt för mej för att man hade ju rutin på praktiken men tiderna var hemska och sen mådde inte jag själv tillräckligt bra för att fortsätta så den hoppa jag av sista dagen var nu i Fredags.
Så detta är lite av va som hänt inte åns i närheten av allt som hänt men orka inte ta om allt det blir jobbigt...

I helgen hade jag och Rille äntligen för första gången på många månader tid för oss själva o faktiskt göra något!! 

I Lördags var vi på Väla och shoppade Rille fick tag i massor av kläder på rean och lite annat smått och gått.
Jag fick en tidigt födelsedags present en Batman väska med plånbok till så glad över de!!!!
Sen igår var vi på Julmarknaden i Kristianstad marknaden var väl inte något att hurra över precis men vi kunna mysa på stan och köpa lite julklappar till folket.

Idag står det städning på schemat och det är externt tråkigt och avskyr att städa men tyvärr måste de göras med allt regn och lera ute och sen har man en långhårig hund som man endå torka när man kommer in, de sluta med att man har tassavtryck och grus över hela golvet haha.

Men hoppas någon orka läsa detta xD ​​​​​​​​ ​ ​

Likes

Comments

Hej

Detta kom inte som en överaskning precis..

Min panikångest har kommit tillbaka men vad kan jag förvänta mej egentligen.. Har ju levt med den och depression i större del av mitt liv och senare kom självskadebeteendet med in i mitt liv.. Men var ifrån min panikångest i ca 3 månader och jag gjorde samma sak som förr att jag blev glad att jag slapp den och tänkte yes nu slipper jag det att börja gråta framför främmande människor och rösterna i huvet men nej den kommer alltid tillbacks o smäller mej i ansiktet. Vill inte gråta vill inte ha rösterna i huvet vill inte skada mej vill inte må så här men jag kommer inte undan det känns det som.. Vill försöka hindra mej själv från att inte leta upp något vasst o skada mej men kan inte låta bli att skada mej.. Har kunnat hindra mej än så länge från bladen men ost slår jag mej själ brutalt på vänster lår vet ej varför men skriet i huvet försvinner efter ett tag. Känner att mediciner kommer inte heller hjälpa har fått så många o olika o olika doser men det hjälper mej inte, eller jon i ca 3 månader sen blir jag värre o läkarna säger att min kropp inte vill ta emot de eller hur dem nu förklarade det. Så jag måste ta dem panikattackerna på egen hand när dem kommer vissa är helt ok men andra är bara skit rent ut sagt att kroppen inte palla det o huvet bara låter och i värsta fall blir det så illa att jag måste spy.. inte det trevligaste att vara med om kan jag ju säga.

Det värsta är när det händer och det är folk där som jag inte känner helt främmande människor som bara stirra med antigen tomma eller riktigt arga blickar och det hjälper mej inte för ibland är det så illa att jag inte kan komma undan att jag sitter på tex: ett tåg eller buss det är så hemskt för det förvärra allt. Att sitta fast att inte kunna fly.

Mitt huvud har börjat inbilla sej med att det är något fel på min kropp precis som förr när jag hade ätstörningar de e massa i huvet som de var förr, (Ät inte detta men gör detta DIMFF TÄNK DEJ FÖR du vill väl inte bli så här heller osv) Känner att allt sakta spårar ut för mej igen mitt huvud leker o jag följer, Vet att det är fel men det känns så rätt ändå.. Jag vet inte känns som jag inte vet något länge.. Sk gå o lägga mej känner mej trött o ledsen..

Känner att jag behövde dela med mej av lite vad som händer med mej nu för tiden.

KramLikes

Comments

​Hej 

Igår kväll åkte vi hem från Rilles föräldrar o hem till min lägenhet.

Så idag har han hjälpt mej storstäda och handla så hela kylskåpet o frysen är helt fylld med massa god mat.

Sen lägenheten har blivit helt totalt ur städad o slängt en massa saker o skit som jag inte använder som bara ligger där.

Så i kväll blir det att ta det lugnt och imorgon börja Killebom  vilket kommer bli kul har inte varit där på några år.

Tro att sista gången jag var där var typ 4år sen om inte mer så det kommer bli grymt kul att åka o träffa folk osv.

Ska bli myssitt med att åka dit med Rille. 

Ska försöka fjäska mig till lite smått att vi ska gå på bio inån men få se hur bra det går hahah.

Men nu bli det snart till att laga mat och sedan ta det lungt i kväll.

Hoppas ni alla har det bra 

Kram  

Likes

Comments

​Denna dagen ha varit så där än så länge.

Har varit mest trött och mår fortfarande inte bra. Huvudet sprängs snart känns det som och magen o illamåendet försvinner inte heller så snabbt känns det som.

Få se hur denna dagen kommer sluta just nu känner jag bara för att bädda ner mej i sängen o stanna där resten av kvällen.

Likes

Comments

​Hej det var ett tag sedan.

Känner att jag glömt bort er lite här pga av allt med skolan och allt som händer där omkring.

Nu är det så att balen har varit och studenten är klar.

Helt sjukt att jag klarat det, Men det var o kämpa ända in i slutet.

Just nu är jag arbetslös och känner att jag ska ta tag i mitt liv lite träna lite söka jobb och vara mera aktiv här. 

Så ni få ha det bra så länge 

Kram

Likes

Comments

​Hai 

Hade en helt underbar dag med Rickard i Malmö i Lördags.

Lyssnat på gatumusikanter kollat i massa affärer och kollat på folk och så klart gick vi in i typ 3 sexbutiker och kolla haha.

Asså det är helt sjukt hur mycket saker dem har i dem affärerna asså men det var riktigt kul dock.

Sen när vi kom hem till hans föräldrar så fick vi reda på att hans farfar inte mådde bra han har under alla 3 år jag och Rickard har varit ett par varit sjuk i en sjukdom som är ungefär som demens.

Och sedan så somnade han tyvärr in natten till söndag.

Det är nog den sötaste äldre man jag träffat i hela mitt liv han va så underbar och glad sen nu mot slutet så var han väldigt förvirrad och sjuk.

Men han har levt ett gott och spännande liv både med sina barn och barnbarn. 

Han blev hela 86år, Men vi vet att idag så är han i himmelen med sin underbara fru och vi vet att dem kolla ner på oss.

Så det blir och stötta Rickard och finnas här för han.


Har idag måndagen den 21 äntligen fått min balbiljett och hittat min klänning.

Det var rätt svårt eftersom jag aldrig använder klänningar men hitta en jag är helt kär i så den blev den tillslut.

Hoppas ni alla har haft en skön helg 

Kram

Likes

Comments

Haii

Hur är det med er alla?

Med mej är det smått kaos pga massa drama plus att jag lyckats dra på mej en härlig förkylning. Så näsan är helt täppt och kroppen är seg men aa få se vad det blir av det hela.

Rickard jobbar och är hemma tidigt idag vilket är skönt för vi är hos hans föräldrar och vi ska nog grilla i kväll för att de e så fint väder :) 

Men inån bli det att gå upp hyfsat i tid och åka till Malmö! 

Hoppas ni alla få en trevlig helg!

Kram

Likes

Comments

​Haag sorry att jag ej varit inne här på ett tag men de e mycket nu så glömmer bort det sorry.

Ha de smått stressigt just nu och mycket runt omkring mej men få gå mer in på detalj en annan dag :)

Men lagar mat just nu o väntar på att Rickard ska komma hem.

Sen ska han få en överraskning av mig o Cody

Hoppas det är bra med er alla där ute 

Kram

Likes

Comments

Nu är man i skolan och har 1 timmes lektion grymt segt iallafall.

Fryser sönder o de är ju lagom jobbigt, Antagligen kommer vi att flytta om ett tag med och det kommer bli helt underbart antagligen blir de Karlshamn eller Växjö. 

Längtar redan tills sommaren kommer bli så mycket nytt och en massa jobb sökande men de är det värt att slippa allt som är här nu. Slippa allt skit som finns där jag bor!

Men ja hemma igen vid ca 12 och vid 1 börjar min tvätt tid så det blir att tvätta o ta det lugnt komma på nått jag ska käka i kväll med hahah.

Hoppas ni alla kommer ha en fortsatt bra dag :) 

Likes

Comments