Header

Efter nattpasset åkte jag, Johanna och Sonia till JOS i domkyrkan för att äta frukost. Blev en super god peanut bowl med grov macka, juice och te för min del- så fräscht och gott! Vi satt där en bra stund och pratade om allt från himmel till jord innan det var dags att åka hem och sova.

Skippade gymmet idag då jag kände mig sjuk och behövde vila. Sov bort större delen av dagen och sitter nu framför Keeping up with the Kardashians och fixar tidsinställda inlägg...
Måste upp om en liten stund och byta om och åka till jobbet. Är inte så pigg på att jobba ikväll men får vara positiv och ta mig igenom passet!

Likes

Comments

/Klänning från h&m./

Oj trodde jag vart frånvarande från bloggen i sådär två dagar men har faktiskt inte uppdaterat på betydligt längre än så... måste bli bättre på det där!
Har i alla fall jobbat, tränat och umgåtts med nära och kära hela veckan men också vart sjuk. Känns sjukt segt att jag alltid blir sjuk när jag är ledig någon dag haha...
Måste byta om nu och kila iväg till jobbet för nattpass i vanlig ordning. Önskar er alla en fin kväll!

Likes

Comments

Hade en rolig natt på jobbet med mina kollegor, vi hade inte alls så många kunder så vi tramsade oss mest hela natten haha... Av någon anledning var jag sjukt trött under passet så när jag kom hem i morse somnade jag inom några minuter efter jag duschat.
Gick upp runt tre tiden någon gång, bytte om och åkte till gymmet. Hade ingen motivation idag men tvingade mig själv att köra cardio i en timme innan jag åkte hem.
Nu på kvällen har jag hunnit hälsa på familjen och städa. Både rensat garderoben, sminket och tvättat en massa kläder- skönt att det är gjort!

Likes

Comments

Vill få bloggen större och inspirera men vill veta vad ni vill se mer av? Senast jag frågade var det många som svarade mer inblick i vardagen så jag har försökt ladda upp lite klipp osv haha.
Lämna gärna en kommentar om vad ni vill läsa om så blir det roligare för mig att blogga!

Likes

Comments

Sitter och dricker energidricka framför tven i hopp om att vakna upp snart haha.... Jobbade inatt så är helt slut då vi hade många kunder!
Dagens planer är att träna och fixa några tidsinställda inlägg innan jobbet. Kommer även att försöka svara på några återkommande frågor jag fått här på bloggen, har alltså inte missat era frågor utan bara inte haft tid att ge bra svar!

Nu måste jag byta om snabbt och springa till bussen. Önskar er alla en fin dag!

Likes

Comments

Fått många frågor om min fransförlängning så tänkte svara på dom i ett inlägg så alla andra som undrar också får svar. Om jag missat någon fråga är det bara att lämna en kommentar så svarar jag så fort jag kan!

Q- Vart gör du dina fransar?
A- Hos Yasemin i Angered! Går alltid därifrån nöjd!

Q- Hur många mm har du på dina fransar? Jätte fina och naturliga!
A- Ingen aning haha. Låter alltid henne göra det hon tycker passar mig bäst så har aldrig tänkt på att fråga.

Q- Är det jobbigt att ha fransförlängning? kliar det inte och blir utslag?

A- Nej, känner inte ens av dom! Sen beror det på vem du gör fransarna hos, gör dom hos någon kunnig och det ska nog inte vara några problem. Har själv känsliga ögon men aldrig fått utslag!

Q- Hur mycket betalar du för fransarna?

A- Ni hittar Yasmins prislista på hennes facebook sida!

Q- Måste man gå utan smink? Känner mig inte bekväm med att folk ser mig utan smink hur ska jag göra?
A- Man ska inte ha smink runt ögonen för att fransarna ska hålla längre! Brukar göra mina fransar tidigt på morgonen efter ett nattpass på jobbet... tror inte någon sett mig så ful och sliten som Yasmin gjort haha!

Likes

Comments

Vaknade tidigt i morse och åkte med Nicole till rehab/test för hennes knä. Efteråt köpte vi med oss sallad på ica och satte oss i receptionen på NW och åt innan vi gick ner för att gymma! Börjat jogga på löpbandet igen och känner hur min kondition förbättrats vilket känns bra. Avslutade passet med att köra ben/rumpa.
Hälsade på familjen, kom hem och tog ett bad och sitter nu framför tven. Ska lägga mig snart då jag ska upp tidigt imorgon så godnatt

Likes

Comments

Kvällen spenderades hos mig igår. Jag och Nicole fixade mat som vi åt i mitt rum medan vi hade deep talk. Mitt i allt kände vi för att gå upp och dansa så det gjorde vi haha... Åkte till jobbet efteråt för att jobba natt i vanlig ordning.

Idag har jag hunnit träna med tjejerna och hälsa på familjen. Kom hem för en liten stund sen och sitter framför tven nu. Ska alldeles strax upp och duscha så önskar er alla en fortsatt fin kväll!

Likes

Comments