Header

Hola! Uppdateringen har inte vart de bästa de senaste dagarna då jag haft fullt upp men så kan det bli ibland...
Efter jobbet igår hälsade jag på familjen en stund innan jag gick över till Nicole för filmkväll/sleepover. Vi satt uppe hela natten och på morgonen rastade vi hennes hund, åt frukost och åkte till gymmet!
Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket kul idag. Passade på att städa lite och tvätta kläder nu när jag var ledig! Skönt att bocka av det i alla fall.

Likes

Comments

Igår fyllde Emelie N 23 år så vi firade henne hela dagen! Jag och min tvillingsyster gick till henne tidigare och stod för tårtan. Hur extra blev inte den? Go hard or go home kände vi lite haha...
Vid sju-tiden kom resten av tjejerna och vi hade super kul! Åt god mat, spelade beer pong och dansade. Mycket skratt.
Grattis ännu en gång bästa Em! <3

Likes

Comments

Bilder från SB helgen med Emelie...

Jobbvecka och regn...

Näset & lunch med bäst vännen<3

Islatte!

Gårdagen spenderades på gymmet/jobbet i vanlig ordning. Utöver det träffade jag Emelie C lite spontant. Vi köpte med macka, juice och fika och åkte till näset en sväng. Var inte där så länge men det var mysigt att ses en stund i alla fall!

Idag var jag äntligen ledig! Åkte och gymmade, handlade och kom hem. Umgicks med min tvillingsyster en stund och resten av kvällen var jag bara hemma och myste. Välbehövligt då jag stressat hela veckan...
Hälsade på familjen en stund och kom precis hem. Har tvättat kläder så ska hänga upp tvätten, ta en dusch och lägga mig!

Likes

Comments

Vaknade i morse och kände mig inte alls okej, hade liksom en klump i magen. Och det fortsatte så hela dagen- det kändes som att allt och alla planerat att göra dagen jobbigare för mig. Gymmet var jobbigt, jobbet likaså.

Duschade precis och tänkte lägga mig nu, när allt känns jobbigt är min säng de tryggaste stället jag vet. Godnatt

Likes

Comments

Igår var jag och gymmade lite tidigare än vanligt innan jag åkte till jobbet. Efter jobbet mötte jag upp min favorit människa, Emelie och vi åt en sen middag på Adams café! Riktig matkoma efteråt.
När det blev sent skjutsade Emelie mig till familjen så jag var där en stund innan jag och min syster kom hem!

Planer för dagen är att träna, fota lite till bloggen och kanske åka en sväng till stan innan jobbet. Träffar kanske en vän för promenad efter jobbet men får se hur det blir!

Likes

Comments

/Inspo

Likes

Comments

Gårdagen spenderades sjuk i sängen. Mådde jätte dåligt och hade ingen ork i kroppen alls... Trodde att jag skulle må lika dåligt idag men vaknade mycket piggare tack och lov!
Gymmade med Nicole i morse innan jag handlade och kom hem. Fixade halloumisallad och började med sysslorna efter maten. Rensar garderob/smink och möblerar om lite. Bara kommit halvvägs så tänkte fortsätta nu...

Likes

Comments