Header

Igår kväll blev det mys i soffan och jag somnade inte förrän sent på natten. Vaknade tidigt i morse och åkte till gymmet för att träna innan jag kom hem, duschade och följde med min tvillingsyster som stöd då hon skulle få tandställning. 
Kom hem och somnade en liten stund då jag var sjukt trött, skönt med powernap. Sitter nu i soffan med min storasyster och kollar på outsiders haha... 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hej vänner! Nu är jag ledig i ett par dagar vilket ska bli skönt då jag har mycket att göra och planera. 
Dagens planer är att gymma och hälsa på familjen en stund innan jag kommer hem för att städa lite. Ikväll tänkte jag bara ta det lugnt då jag stressat mycket på sistone. Lär bli mys i soffan framför någon bra film! 

Likes

Comments

Åkte till stan med Berfin igår och vi fotade vänner på bal, åt på subway och fikade på espresso house innan det var dags för mig att jobba.
​Jobbade hela natten och kom hem i morse, duschade och la mig. Fick inte alls många timmars sömn! Måste alldeles strax börja byta om och dra mig mot jobbet igen då jag börjar tidigare idag. Är obeskrivlig trött men snart får jag ledigt ett par dagar igen, skönt.

Likes

Comments

/​Inspo på kläder att bära på sommarens festivaler på begäran./

Likes

Comments

​Hej vänner! Vaknade i morse och drog mig i sängen en stund innan jag bytte om och åkte till gymmet. Körde tre timmar på crosstrainern och åkte sedan hem till familjen för att hälsa på. 
Kom hem för inte så längesen och tog en välbehövlig dusch precis. Tänkte plocka lite i mitt rum och sedan lägga mig då jag är sjukt trött och sömnig!

Likes

Comments

Spenderade dagen med min favorit, Berfin. Vi åkte till stan och åt på Tacobar... så gott! Livets nacho tallrik.

Efter någon timme mötte vi upp Lona och åkte till Götaplatsen för att fota våra vänner som skulle på bal...

​Efter ännu en timme gick jag och Berfin vidare till Condeco där vi tog en fika innan vi tog vagnen hem. En bättre dag<3

Likes

Comments

​Hej vänner! Har lite bråttom då jag ska byta om snabbt och åka till stan med Berfin. Vi tänkte äta någonstans innan vi går på Rozhans bal för att fota henne en stund. Vet inte när jag kommer hem men tänkte gymma om gymmet fortfarande är öppet när jag är tillbaka! 
Nu måste jag börja dra mig. Önskar er alla en fin dag

Likes

Comments

Hej finisar! Hade sista nattpasset för veckan och nu är jag ledig ett par dagar, skönt! Vaknade runt tolv tiden och bestämde mig för att åka och träna så det gjorde jag. Powerwalkade hem till familjen efteråt och hälsade på dom en stund innan jag kom hem.
Sitter nu bänkad framför nya avsnitt av Keeping up with the Kardashians och dricker apelsin juice. Har inga planer för ikväll så ska nog bara vara hemma och mysa!

Likes

Comments

1 345256 Next

Better Blogging Nouw