Header

http://psremembermee.tumblr.com/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej vänner! Vaknade hyfsad tidigt i morse men låg kvar och drog mig i sängen en bra stund innan jag gick upp och fixade smoothie till frukost. Efter frukosten bytte jag om och åkte till gymmet innan jag promenerade hem till familjen en sväng!
Åt middag där(sallad som jag köpt från ica) och satt med familjen en stund. Kom hem precis och halvligger i soffan nu framför tven... är ledig ikväll så tänkte ta det lugnt och vila ut!

Likes

Comments

​Hej vänner! Vart frånvarande från bloggen då jag jobbat en del och inte haft tid att sitta vid datorn men nu är jag förhoppningsvis tillbaka!
​Hälsade på familjen tidigare idag och åkte till gymmet efteråt. Innan jag kom hem handlade jag lite gott på ica maxi och nu sitter jag bänkad framför tven. Planer för kvällen är att rensa garderoben och städa rummet lite och sedan mysa framför någon film! Ledig inatt så passar på att vila lite. 

Likes

Comments

Hej vänner! Kunde inte somna förrän fem på morgonen så sov bort halva dagen. Gick sedan upp och bytte om innan jag tog bussen till gymmet. Efter gymmet hälsade jag på familjen en stund innan jag kom hem.
​Är sjukt trött men måste städa lägenheten då jag skjutit upp på det allt för länge... att jag blir stressad när jag har det stökigt runt omkring mig gör inte det hela så mycket bättre.

Likes

Comments

Spenderade tre timmar i frisörstolen på Hair Angered och äntligen är jag ljushårig!
Gudny som färgade mitt hår lyssnade på mig och gjorde precis som jag ville ha det, blev jätte nöjd med resultatet. Hon gjorde en ombre/balayage, olaplex behandling och klippte håret lite grann. Rekommenderar henne varmt till alla som vill bli ljusare! 

Likes

Comments

​För två veckor sen gick jag spontant in på Hair Angered och bokade tid för att färga/klippa håret!
​Har velat testa på balayage/ombre länge men inte vågat då jag trivts i min mörka hår. Kände dock att det skulle vara kul med lite förändring så på måndag blir jag ljushårig! Ska inte klippa på längden då jag inte passar i kort hår utan mest fräscha till topparna. Är spänd på hur resultatet kommer att bli men hoppas jag blir nöjd i alla fall! 

Likes

Comments

1 345259 Next

Better Blogging Nouw