Header

Jag har en stor pigmentfläck på benet

Jag gillar inte att bära ljusa jeans

Mitt hår har blivit jätte blekt av solen

Jag har inte svårt för att lära känna nya människor och klickar med de flesta- hur olika vi än är

Jag kommer att jobba väldigt mycket i sommar

Likes

Comments

Hej vänner! Vaknade tidigt i morse och hälsade på mormor då jag inte hade träffat henne på nästan ett år(hon var utomlands). Efteråt kom jag hem och packade träningskläderna och åkte till gymmet!
Tränade, hälsade på familjen en stund, powerwalkade med min storasyster och kom hem för inte så längesen. Sugen på något kolsyrad så tänkte byta om och springa till närmaste affär och köpa cola zero innan dom stänger haha...

Likes

Comments

Åkte spontant till stan med Emelie idag(igår?) och shoppade innan vi satte oss på Tacobar och åt. Catchade upp de senaste och strosade sedan runt en liten stund till innan vi åkte hem. 
Mot kvällen har jag hunnit träna, hälsa på familjen och umgås med en vän. Gillar såna dagar då man hinner med mycket! 

Likes

Comments

Igår kväll blev det mys i soffan och jag somnade inte förrän sent på natten. Vaknade tidigt i morse och åkte till gymmet för att träna innan jag kom hem, duschade och följde med min tvillingsyster som stöd då hon skulle få tandställning. 
Kom hem och somnade en liten stund då jag var sjukt trött, skönt med powernap. Sitter nu i soffan med min storasyster och kollar på outsiders haha... 

Likes

Comments

​Hej vänner! Nu är jag ledig i ett par dagar vilket ska bli skönt då jag har mycket att göra och planera. 
Dagens planer är att gymma och hälsa på familjen en stund innan jag kommer hem för att städa lite. Ikväll tänkte jag bara ta det lugnt då jag stressat mycket på sistone. Lär bli mys i soffan framför någon bra film! 

Likes

Comments

Åkte till stan med Berfin igår och vi fotade vänner på bal, åt på subway och fikade på espresso house innan det var dags för mig att jobba.
​Jobbade hela natten och kom hem i morse, duschade och la mig. Fick inte alls många timmars sömn! Måste alldeles strax börja byta om och dra mig mot jobbet igen då jag börjar tidigare idag. Är obeskrivlig trött men snart får jag ledigt ett par dagar igen, skönt.

Likes

Comments

/​Inspo på kläder att bära på sommarens festivaler på begäran./

Likes

Comments

​Hej vänner! Vaknade i morse och drog mig i sängen en stund innan jag bytte om och åkte till gymmet. Körde tre timmar på crosstrainern och åkte sedan hem till familjen för att hälsa på. 
Kom hem för inte så längesen och tog en välbehövlig dusch precis. Tänkte plocka lite i mitt rum och sedan lägga mig då jag är sjukt trött och sömnig!

Likes

Comments

1 345257 Next