Header

Hej vänner! Kunde inte somna förrän fem på morgonen så sov bort halva dagen. Gick sedan upp och bytte om innan jag tog bussen till gymmet. Efter gymmet hälsade jag på familjen en stund innan jag kom hem.
​Är sjukt trött men måste städa lägenheten då jag skjutit upp på det allt för länge... att jag blir stressad när jag har det stökigt runt omkring mig gör inte det hela så mycket bättre.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Spenderade tre timmar i frisörstolen på Hair Angered och äntligen är jag ljushårig!
Gudny som färgade mitt hår lyssnade på mig och gjorde precis som jag ville ha det, blev jätte nöjd med resultatet. Hon gjorde en ombre/balayage, olaplex behandling och klippte håret lite grann. Rekommenderar henne varmt till alla som vill bli ljusare! 

Likes

Comments

​För två veckor sen gick jag spontant in på Hair Angered och bokade tid för att färga/klippa håret!
​Har velat testa på balayage/ombre länge men inte vågat då jag trivts i min mörka hår. Kände dock att det skulle vara kul med lite förändring så på måndag blir jag ljushårig! Ska inte klippa på längden då jag inte passar i kort hår utan mest fräscha till topparna. Är spänd på hur resultatet kommer att bli men hoppas jag blir nöjd i alla fall! 

Likes

Comments

/Dilans nyttiga dadelbollar.

I skrivande stund ligger jag sjuk hemma i soffan. Skulle jobbat inatt men var tvungen att sjukanmäla mig då både febern och förkylningen blivit sämre...
Mina ​planer för ikväll är att ta det lugnt, kolla på någon bra serie och hoppas på att bli bättre!

Likes

Comments

Hoodie&Shorts- BIKBOK

Hej hjärtan! Jobbade nattpass i vanlig ordning och kom hem i morse, duschade och somnade direkt. Vaknade för en liten stund sen med feber och huvudvärk, dock är det försent att sjukanmäla sig så jag får åka till jobbet och göra mitt bästa ändå!

Likes

Comments

Topp- BIKBOK Kjol- Gina Tricot Boots- Lager157

Likes

Comments

1 345259 Next