Header

​Hola! Åkte till gymmet igår och körde nittio minuter på crosstrainen innan jag promenerade hem till familjen och hälsade på. Efteråt bytte jag om och åkte till stan med Emelie. Vi satte oss på Bar himmel och catcha upp det vi missat innan jag gick vidare mot jobbet!
Jobbade övertid så var inte hemma förrän sent idag. La mig direkt efter att jag duschat och vaknade inte förrän en liten stund sen. Ska byta om alldeles strax och tagga ännu ett pass. Ha det fint

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nya byxor i "finare" material från Only.

Likes

Comments

​Hej vänner! Åkte och gymmade i morse, körde 90 minuter på crosstrainern innan jag handlade på ica och kom hem. Fräschade upp mig lite snabbt och promenerade hem till min kusin för att fira hennes födelsedag! Roligt att träffa kusinerna då jag sällan ser dom.
Kom hem precis och tar det lugnt framför tven nu... börjar tidigt imorgon så tänkte försöka lägga mig tidigt ikväll!

Likes

Comments

​/En kväll med mina tjejer hos Berfin. <3/

Vart frånvarande från bloggen då jag jobbat varje dag. De få timmar mellan mina pass har jag försökt sova ut och träffa familj/vänner. Känner mig sjukt sliten då hela denna månaden vart en berg och dalbana. Ser fram emot kommande månad då jag fått många lediga dagar och planerat in ett och annat roligt!

Likes

Comments

Är ledig första gången på länge inatt och sitter framför filmen Never let me go. Filmen handlar om tre ungdomar som växer upp i en skola/barnhem för att donera organ när åldern är inne. Bra film så tips!

Likes

Comments

Hade längsta natten på jobbet igår, mådde inte alls bra och ville bara hem. Tog mig igenom natten och la mig så fort jag kommit hem. Vaknade någon timme senare och bytte om och åkte till Eriksbo med tjejerna för att fira min fina vän Esin! Vi var ett gäng som överraskade henne och kvällen blev lyckad! 
Kom hem precis och tänkte byta om och lägga mig då jag är helt slut, så skönt att vara ledig för engångsskull!

Likes

Comments

​Hej vänner! Vart borta i en vecka nu men har varken haft tid eller ork att sitta vid datorn. Jobbat en del och försökt hinna träffa nära och kära på min lilla fritid. 
Idag har jag hunnit träna och hälsa på familjen. Ligger i soffan nu framför Dr.Phil och ska alldeles strax byta om och åka till jobbet!

Likes

Comments

Spenderade kvällen i soffan framför filmen Like crazy. Hade inga förväntningar och tyckte att den va helt okej, en mysig film att kolla på en söndagskväll! 

Likes

Comments