Decemberutansnö

Har sett klart tredje säsongen av skam nu. Älskar den. Men säsong två var SÅ mycket bättre, vilket gjorde att säsong tre blev dålig på något sett.Det händer heller inte så mycket i säsong tre, man kan lista ut vad som händer. Det tycker jag är synd för den hade varit så bra om det hade hänt något oväntat då och då. Problemen som uppstår löses ganska kvickt, vilket inte ger den spänning som i säsong 1 & 2.
Men kommer det någon säsong 4? Och 5? 6,7 och kanske en 8. Om det inte kommer fler säsonger så hade Skam ett "PISS" slut. Men det måste väll komma fler säsonger? Hela första och andra säsongerna handlar ju om att de ska skaffa den FETASTE russebussen. Då kan dom väll inte skita i det. Man vill ju veta vad som händer med russebussen?!
Om ni vet om det kommer fler säsonger på skam så får ni snälla kommentera!!
Men när kommer säsong tre till SVT? Jag har sett den på NRK, men jag tänker att säsong "fyra" inte kan komma ut innan tre kommer ut på SVT?? Det står på SVT sida att den kommer ut i början av 2017. Men "början av 2017" kan ju vara i maj... Det var någon som skrev att det kommer i maj, men jag vet inte.

Som sagt, om ni vet något om Skam som jag inte verkar veta, så kommentera!! Puss & kram!
Ha en fin söndagskväll och tagga på måndag imorgon! Första gången jag är i skolan på fem dagar och jag är egentligen inte taggad. Men man får göra det bästa av situationen!!

Godnatt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fredag, Decemberutansnö

Det har varit lite dålig uppdatering på bloggen på sistone. Detta är på grund av att jag är sjuk och inte orkar röra mig ut ur sängen. Jag har varit sjuk sen i onsdags. Jag är förkyld, ont i huvudet, har spytt, ont i halsen och har svullna lymfkörtlar. Medans jag har varit sjuk har jag tittat klart de två första säsongerna av Skam. Så nu ser jag om säsong 2, för den var jättebra. Älskar säsong 2, men det kan vara pågrund av att jag älskar Noora. Fast vem älskar inte Noora?!
Hörni,ha en bra fredag!! 🙌🏽🙌🏽

Likes

Comments

Decemberutansnö

Heeej!
Har ni sett något luciatåg idag??
Det har jag, jag tycker det är jättemysigt och ett plus är ju att man får fika! Nu är det nio dagar kvar till jullov och nu dom sista dagarna i skolan känns så onödiga. Vi gör ändå inget speciellt, vi bara sitter av tiden genom att titta på film och hänga gubbe. Man kan heller inte koncentrera sig på något annat än jullovet. Det känns som en evighet kvar, men när det väl är jullov är det slut på en millisekund. Exakt så är det med alla lov, speciellt nu under de senaste åren. När jag var mindre gick alla lov JÄTTELÅNGSAMT och nu går det snabbare än ljuset.

Tänkte förresten tipsa om en podcast, Sanningens Mammor med Zara Larsson och Olivia (vad hon nu heter i efternamn). Den är jättebra och även rolig!!
Ha en bra kväll och sov gott!! ☺️

Likes

Comments

Gomorron hörni!

Eftersom det inte har kommit någon snö där jag bor och det finns inte så mycket julkänslan så tänkte jag ge er lite julinspiration. Om ni inte redan gör detta så skulle jag tipsa er om att titta på årets julkalender. Det är den mysigaste julkalendern jag någonsin sett och den ger verkligen julinspiration. Ha en bra måndag så syns vi!!🎄

  • 92 Readers

Likes

Comments

Decemberutansnö

När tredje ljuset brinner vi kaka baka och packet vi slår in........
Jag ska inte ens försöka med ett adventsrimm, det är inte direkt min största talang. Idag åt jag risgrynsgröt till frukost och det är enligt mig det godaste som finns.

Tycker inte ni det är lustigt att det är tredje advent men det är två veckor kvar till julafton? Jag tycker det är jättekonstigt och det känns som en evighet till jullovet. Men som tur är så är det inga prov de sista veckorna och man får titta på film eller bara chilla i de flesta ämnena. Vi har dock en inlämningsuppgift i svenska som vi skulle lämna in i fredags och jag är inte klar med den än....

Jag har köpt EN julklapp hittills och det ska vara en överraskning till min kompis. Jag har sååå mycket julklappar kvar att köpa och jag börjar bli lite stressad över det nu.

Hoppas ni får en härlig tredje advent och att ni får äta mycket lussekatter!!!

Likes

Comments

Decemberutansnö

Idag har jag haft en bra dag och jag avslutade den på bästa sätt, i stallet. Det bästa som finns att göra en lördagkväll är att vara i stallet o pyssla om hästarna. Det var jättemysigt, jag var nog där i två timmar. Efter det gick jag in och tittade på tv med familjen. Och nu sitter jag och myser med den lilla parvel på bilden. Leif som han heter, är världens mysigaste kattunge, men han och hans klor är livsfarliga. När han är på bushumör går han till attack på benen, eller fötterna.
Jag hoppas att ni har haft en bra dag och vi hörs imorgon då det är söndag!!
Godnatt 😴

Likes

Comments

Decemberutansnö, Fredag

Tjohoo, idag är det fredag!
Den bästa dagen i veckan är enligt mig. För på fredagar har man helgen framför sig och man har något att se fram emot. På fredagar har man en bra anledning att krama många av sina vänner, för att man kanske inte kommer träffa sina vänner på hela helgen. . Det finns så mycket bra med att kramas. Kramar lindrar deposition och stress, höjer humöret och minskar rädsla. Så glöm inte bort att kramas och nästa gång vi ses kan du få en kram!

Ska jag skriva lite om mig själv i nästa inlägg?? Jag har inte berättat speciellt mycket om mig själv ännu.
Ha en bra freda'kväll allihop så hörs vi!

Likes

Comments