View tracker

ALLTSÅÅÅ ÅHHH HEJ!!!

Kan nog va den sämsta människan på jorden när det gäller att uppdatera bloggisen.
Men mitt liv är inte så intressant???
Gör inte så mycket, och det har blivit så j***a kallt ute så orkar inte att gå och ta outfit bilder.

Men ska bättra mig, hoppas jag hehe.

Okej lately så har jag vart på bröllop, där jag faktiskt inte fick så mycket bra bilder. ( kanske för ja inte försökte ta några hehe). Men det var super kul!!

Sen har min lillasyster firat sin födelsedag med sitt första " barnkalas" wihooo.
Mamma bakade massa och så hitta vi på massa leker osv osv.

Sen har ja faktiskt inte gjort mycket förutom att plugga och träna. Träningen har gått bra de senaste känner jag. Sköööönt!!! Igår va jag och körde ett ben/rumpa/mage pass på förmiddagen.
Får se om jag hinner träna idag, är på g till jobbet nu och när ja kommer hem har jag teknik och engelska plugg som väntar.

Ha en bra dag nu

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ställ massa frågor, allt ni undrar över.
Finns inga dumma frågor.
Ska försöka svara så bra jag kan.
Så kommer en Q/A ut inom en vecka typ.

Puss puss puss

Likes

Comments

View tracker

Hej bloggisen.
Long time no see, kan man väl säga?

Livet har verkligen kommit i vägen...
Har haft det såsåsåså stressigt, men jag klagar inte. Hellre det än att bara sitta och glo.

Dem senaste veckorna har jag, tagit en intensivkurs för körkort, pluggat sönder, jobbat, umgåts med fina vänner, varit i skolan, tränat osv osv

Har knappast hunnit ta ett djupt andetag, och när jag kommit hem så har jag legat i sängen tills jag somnat.

Men im back nu, tror jag iallafall.
Dem kommande veckorna ser lite lugnare ut.

Men jag behöver er hjälp.
Vad vill ni se på min blogg?
Kom med massor av olika förslag, det kan va allt möjligt, vill höra alla idéer!
Vill ni inte skriva här, så hör av er på instagram DM.
Tack i förhand!!

Likes

Comments

​åh vilken fantastiskt dag <3 fått lite plugg gjort, har städat, gymmade med Viktor osv osv. 

Nu kan jag börja måndagen med ett bra samvete :))) 

Likes

Comments

Hej på er <3
Äntligen söndag eller vad säger ni?
Helgen går så fort men tycker det är skönt med söndagar, en dag då man kan vila lite, ta ikapp vad man inte hinner med annars, träna, städa osv. Skönt!!!

Och imon är det måndag. Lite jobbigt kanske men det känns som att livet börjar om på måndagar. Ny vecka, nya möjligheter. Den största anledning till att måndagar är lite minus är ju för att jag måste gå upp kl 06.30 :((
Annars tycker jag att det är rätt ok med måndagar.

Jag har precis städat lite, nu gör jag mig iordning för att kl 3 gå och gymma med en kompis. Kul va? Först ska jag köra på gymmet sen kör jag ett pass som heter body combat 💪🏼💪🏼💪🏼

Ha en toppen söndag, puss

Likes

Comments

Inte riktigt nöjd med livet, en dag ville hon ha mer. Därför smet hon extra tidigt när chefen titta ner. Hon ville långt bort därifrån, bort från radhuslivetsvrå. Hon ville föddas om på nytt, hon ville leva om sin dröm. Hon hade sparat i ett år, hon skrev en lapp som sa hejdå. Kom-ihåg att mata katten, en dag kommer ni förstå.

Hon lämna man, barn och huset. Aldrig ångra hon beslutet. Hon gav sig bara av. På stranden i Havanna, hon blev gatubarnens mamma. Där förstod hon vem hon var.

Han hade väntat flera timmar då han äntligen förstod. Hans fru sen 17 år, hade slutat servera vid hans bord. Hur kunde hon göra så, försökte han förstå. Hade han inte gett henne allt hon någonsin pekat på? Visst han klagade ibland, som när maten knappt var varm. Han var ju nästan alltid där, sen barnen varit små. En dag skulle han förstå.

Hon lämna man, barn och huset. Aldrig ångra hon beslutet, hon gav sig bara av. På stranden i Havanna, hon blev gatubarnens mamma, där förstod hon vem hon var.

Historien börja sprida sig till världens alla hem. Hon blev en hjälte, en legend, för kvinnor med lata män. Kunde dem också göra så? Bara lämna allt och gå? Bara satsa på sig själv, se hur lång dem kunde nå. Det fanns dem som gav sig av, men dem flesta stanna kvar. Några ändra sig på vägen och kom tillbaks efter någon dag. Men alla kunde dem förstå.

Hon lämna man, barn och huset. Aldrig ångra hon beslutet. Hon gav sig bara av. På stranden i Havanna, hon blev gatubarnens mamma. Där förstod hon vem hon var.

Aldrig ångra hon beslutet.

Likes

Comments

Hej på er <3

Vart en lång dag idag, slutade skolan vid 3.
Har faktiskt stått i fiket vi har i skolan idag.
Så slapp lektionerna tills klockan 13.00. Dock vet jag inte om det är så bra, man missar ju viktig information och utdelning av viktiga papper/böcker.
Men men!

Dagen har väl i övrigt vart helt okej, inte så rolig. Fyller faktiskt år imon, synd att det är skola då! Ska försöka göra det bästa av det.

Här är vad jag hade på mig förresten.
Vårjacka: Morris
Tröja: Våran Kåk
Byxor: Crocker
Glasögon: Ralph Lauren
Väska: Madelene Birger
Skor: K Kobler

Likes

Comments

KLICKA PÅ PRODUKTEN FÖR ATT KOMMA TILL DEN

Ska faktiskt på bröllop om typ 2 månader. börjar fundera på vad jag ska ha på mig. klänningarna till höger är ju lite mer piffiga om man kan säga så. dem är ju sjukt fina men känns mer som jag vill ha något enklare. mer som dem klänningarna mot vänster. känns lite mer som mig typ. får se hur det blir! alla är ju otroligt vackra. 

Likes

Comments

​har funderat ett tag och har bestämt mig för att jag vill ha en dyr väska. alltså jag har ju min Madelene Birger och visst kostar den några tusen men den är ju inte direkt svindyr. den tänker jag ju använda för lite mer vardagliga händelser. inte för att jag brukar göra massa speciella saker men det händer väl då och då. och då kan det vara kul att ha en dyrare väska. en Chanel hade ju vart kul och ha eller en Stella Maccartney, dock nog dem billigaste alternativen för har nog inte över 15 tusen att lägga på en väska liksom. men jag får se hur det blir, kanske inte är nödvändigt ändå. får la se hehe. 

Likes

Comments