Gissa vem som fick ett Hermes armband på sin födelsedag????? Jo de va jaaaaag. Ni kan ju bara fatta hur glad ja blev när jag öppnade det paketet hehe. Mamma och pappa hade inte frågat mig vad jag önskade vilket jag tyckte va liiite konstigt eftersom dem oftast brukar göra det varje år. Men jag tänkte inte så mycket mer på det och när dagen väl var kommen så får jag ett sms från mamma då hon säger att jag måste vara hemma kl 15.00 för att ta emot något hon hade beställt som skulle komma med hemleverans. När det knackar på dörren och snubben kommer fram med paketet och ber mig signera så ser jag att det är från Hermes och dör lite inombords av lycka hehe :)))) Armbandet är i guld och svart, small version och 15.5 cm i omkrets.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

På fredagar är man så sjukt trött när man kommer hem från skolan så jag brukar bara lägga mig i sängen och dö lite. Men på lördagen hittade ja på lite roligare saker. På eftermiddagen fikade jag med en tjejkompis för att sen på kvällen dra och bowla med några andra kompisar. Jag vann självklart bowlingen med rätt så stort övertag ;) Efteråt åkte vi och käkade bara vilket var super mysigt. Kom hem rätt sent på lördagskvällen sen med tanke på att jag skulle jobba hela söndagen. Jag har börjat jobba på racketcentrum igen efter låg säsongen i somras. Jag va där från 11.00 till 18.00, när jag kom hem la jag mig i sängen och somnade på ca 2 sekunder. Lite seg men ändå mysig helg :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Mina nyårslöften för iår:

- Hålla bättre koll på min ekonomi

- Bli mycket bättre på att uppdatera bloggen

- Satsa allt jag kan på skolan

-
Träna minst 5 gånger per vecka

- Utveckla mitt engagemang i MUF

Ska verkligen göra mitt bästa för att lyckas med allt detta, har ni några nyårslöften?

Likes

Comments

Hej på er finisar!!
De va ju ett tag sen man la upp något här ( jag är världens sämsta bloggare ).

Tänkte iallafall skriva lite om mitt nyår. Hade det super kul faktiskt, firade tillsammans med några kompisar bara. Vi var faktiskt hemma hos mig detta året. Vi hade trerätters middag och bara hade det allmänt trevligt. Älskar mina tjejkompisar, dem är så fina!!
Ja somnade inte förens kl 05.00 på nyårsdagen hehe..

Men hoppas ni hade det lika bra som mig, puss på er💖

Likes

Comments

Om jag ska bo kvar i Sverige när jag blir äldre, då ska jag bo på Östermalm.
Alla fina färger på byggnaderna som gör en helt varm inuti och med vattnet framför sig, där massa fina båtar är parkerade.
Åh, fina fina Östermalm.

Likes

Comments

ALLTSÅÅÅ ÅHHH HEJ!!!

Kan nog va den sämsta människan på jorden när det gäller att uppdatera bloggisen.
Men mitt liv är inte så intressant???
Gör inte så mycket, och det har blivit så j***a kallt ute så orkar inte att gå och ta outfit bilder.

Men ska bättra mig, hoppas jag hehe.

Okej lately så har jag vart på bröllop, där jag faktiskt inte fick så mycket bra bilder. ( kanske för ja inte försökte ta några hehe). Men det var super kul!!

Sen har min lillasyster firat sin födelsedag med sitt första " barnkalas" wihooo.
Mamma bakade massa och så hitta vi på massa leker osv osv.

Sen har ja faktiskt inte gjort mycket förutom att plugga och träna. Träningen har gått bra de senaste känner jag. Sköööönt!!! Igår va jag och körde ett ben/rumpa/mage pass på förmiddagen.
Får se om jag hinner träna idag, är på g till jobbet nu och när ja kommer hem har jag teknik och engelska plugg som väntar.

Ha en bra dag nu

Likes

Comments