Blev en spontan shopping igår på Marieberg. Har varit lite små stressad inför skolavslut, jobb och flytt men snart hoppas jag att jag är på banan igen. Denna vecka har jag skola tisdag och torsdag sen har jag sommarlov, känns så skönt, ett av fyra år är då klara! :)


Har sån problem med min hy just nu, den är verkligen i obalans och denna mask från The Body Shop fick jag med i min glossybox en gång och den va sååå bra! Så igår köpte jag en stor burk av den, älskar den!

Kolla in den här skönheten, va på tiden att jag köpte en ny, hoppas den lever upp till mina förväntningar!

Fick tips om denna till håret som ett värmeskydd och massa annat till mitt hår, ska bli kul att testa något nytt!

Alltså koll in dessa skönheter, jag fick syn på min syrras sminkväska och hon hade denna, blev kär i alla tre storlekarna, bra att ha! Slänga bord dom gamla fula och ha dessa istället :)

​Nu ska jag hoppa på bussen och åka till min syster, så mysigt att ha så nära till henne, där är min andra systerdotter Aylin som jag visart här i bloggen tidigare :) 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Har precis ätit en tidig lunch, ja den är tidig för att vara ledig! Jag har nu på morgonen haft ett nyttigt telefonsamtal, fick gräva ner i gamla minnen men det är bra. Det får mig att stärkas och komma ihåg vad jag gått igenom.

Nu ska jag försöka ta mig till Maxi, hämta ut ett paket och sedan sätta igång med plugg!

En bild från min och Johannas picknick här om dagen :) ska träffa henne senare ikväll, så mys!

Likes

Comments

Hej på er, vill bara börja med att säga wow vad skönt det är med sol, äntligen!! Just nu väntar jag på att min mat ska bli klar, lagat lasagne och jag är sååååå hungrig. Jag har varit och jobbat idag som vikarie, glömde min frukost hemma (äter alltid på väg till jobbet) och maten i skolan va inte alls mättande. Nu måste jag göra sallad så jag bara kan äta sen, här får ni lite bilder med vad jag gjort sen senast, skriver lite under varje bild också :)


Älskar att det är blå himmel när kameran råkar öppnas upp ;)

Jag och mina syskon gick ut och åt på valborg på en resturang som heter Level Bar i Örebro, super god mat!

Mitt hjärta, va barnvakt till min systerdotter och vi hade så mysigt!

Finaste ungen, en tur till lekparken hann vi med såklart i det fina vädret!

​Här ser ni bilder från när jag var i skolan i tisdags när jag och min klass var ute i det fina vädret (japp jag är besatt av sol) och kollade på träd. Vi var seriöst ute mellan 8-16 och baaara kolla massa träd, mysigt men det blev lite jobbigt mot slutet :) 

Likes

Comments