Hej på er! Helt otroligt att det är torsdag redan, för mig är det de, jag känner bara hur kroppen är helt färdig för att ta helg. I tisdags när jag sluta jobbet så åkte jag direkt för att hämta min älskling Aylin, blev en kort stund med varandra innan ja skulle vidare hem. Igår gjorde jag ingenting och de lär bli lite så idag med!

Måste bara visa! Som ni kanske redan vet så jobbar ju jag på en skola, min uppgift varje dag varierar då min tjänst går ut på att fylla i luckor där det fattas personal, igår fick jag agera bildlärare till årskurs 3 och de blev så lyckat, här är en fin skapelse av en elev!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Månadens Glossybox, älskar när den kommer varje gång! Jag köpte boxen som Kenza va med och skapa för ett par månader sedan och en favorit från den boxen är läppglansen från Clarins! Har tappat bort min lilla så fick köpa en ny ;)

Likes

Comments

Det Sara gjorde i Göteborg va att hon gick utbildning för att kunna få göra fransar och jag agerade testperson första gången! Kommer inte visa något resultat då hon inte blev fullt klar och vi ska fylla på!

Ligger i sängen just nu och kollar lite idol, snart vill jag kunna sova då jag sovit så dåligt inatt!

Likes

Comments

Hej på er! Sitter på stan nu och käkar lite frukost tills dom öppnar butikerna! Efter det ska jag möta Sara igen och sen lite senare så åker vi hem! Det har varit super mysigt att vara här, igår strosa jag runt på stan, mötte upp Anna och hennes kompis för lite käk, åkte och hämta Sara och vi gick ut och åt!

Likes

Comments

Hej på er!! Har varit så sjukt blandade dagar och inget jag kunnat dela med mig av så därav frånvaron! Min kropp har fått vila i tre dagar från jobb och det behövdes verkligen, jag drar vidare till Göteborg idag och kommer hem igen på söndag. Jag åker med Sara som ska på utbildning och jag ska mest strosa på stan. Resultatet på vad hon ska göra och varför just jag är med får ni se på söööändag ;)

Jag just nu, rörig bild men så har även denna dag varit!

Likes

Comments

Hej på er! Sitter på jobbet just nu och har rast, känns så konstigt att halva dagen redan är förbi. Har haft så sjukt ont i magen hela dagen, ska bli skönt att sluta så att jag kan vila mig, känns som att det är något hela tiden nu!

Ska försöka städa min lilla lägenhet när jag kommer hem, så skönt!

Jag glömde hela min sminkväskan hemma hos min syster igår, tur jag har flera saker av allt överallt så jag klara mig imorse, annars hade jag väl agerat spöke haha!

Hur söt är inte den här tröjan, super skön och fin!

Likes

Comments

Hej på er! Sitter hos min storasyster just nu och bara kollar på tv, mamma och mormor är här och det är så mysigt!

Igår kväll åt jag och Emma på stora Örebro och gick vidare senare och träffa några vänner, en bra kväll helt enkelt! Idag åker jag till Karlskoga och träffa saknade Johanna!

Väldigt suddig och dålig bild men shit va jag älskar mina nya jeans från Gina 😍

Fina Emma, så glad att hon är min kollega och nu vän!

Likes

Comments

Hej på er! Är i skrivande stund Påväg till stan för att käka med Emma, har varit sjukt stressad idag!! Slutade jobbet vid 16 och allt har gått i ett sedan dess, vi har bord bokat 19.30 så jag är glad att jag kommer komma i tid!

Inviger nya jeans från gina tricot och skor från älskade #ivyrevel, alltså går inte att undvika beställningar därifrån, älskart!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Jag är just nu på väg till jobbet, tänk att jag i tisdags trodde att det var fredag, förstå besvikelsen när jag sen såg att det BARA var tisdag. Jag vakna upp förkyld idag igen, bara att vänja sig. I tisdags när jag slutade jobbet så gick jag lite spontant och fixa mina naglar, i vanliga fall så gör jag det själv men ibland måste man få unna sig också ;)

Här ser ni en bild på när jag gjort själv :)

Likes

Comments

När man blir sugen på allt samtidigt, va precis på maxi och jag ville ha allt jag såg!!

Skolmaten på jobbet idag var ingen höjdare och jag har varit hungrig hela dagen! Kom hem från jobbet efter att jag spontant fixa mina naglar och lagade mat direkt, gick ut och gick med syrran och nu åt jag lite goda kvällsmackor, mums!

Likes

Comments