Header

Hej! Det var ett tag sen jag bloggade nu, men har helt enkelt inte haft nåt att blogga om. Iallafall så började jag (tyvärr) skolan i torsdags det var kul att träffa alla kompisar igen och så men skulle behövt lite längre lov. Men nåt positivt med att terminen dragit igång är att träningen börjat igen och snart ska jag äntligen få komma ut på dansgolvet igen och tävla, är så taggad. Men det var inte det inlägget skulle handla om utan jag tänkte sammanfatta mitt sommarlov lite kort. Jag startade sommarlovet med grillning och övernattning hos min kompis och sen vid midsommar så åkte jag och familjen en vecka till Cypern. Det var ca 40 grader varje dag, nästan lite för varmt. Senare på lovet var jag på Sthlm Dance Camp vilket var ett dansläger som min dansskola höll i. Det var jättekul (och jobbigt) jag lärde mig så mycket nytt och testade nya dansstilar jag aldrig dansat innan. Sen har jag också varit några veckor på landet och varit med kompisar<33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!!

Just nu sitter jag i bilen påväg hem från mitt landställe och tänkte passa på att göra ett blogginlägg. Vi har haft en jättemysig vecka (kolla bilderna). Vårat landställe ligger i Östergötland och det tar ungefär två timmar att åka dit från Stockholm, fast nu ska vi stanna på vägen och äta så då tar det lite längre tid.

Igår så hade jag en jättemysig sista dag på landet. Jag började dagen med en jättegod frukost. Sen så gick vi och badade, dock var det smockfullt vid bryggan vilket var synd för det var jätteskönt i vattnet. När vi kom tillbaka till huset så la jag mig och solade på tomten. Jag avslutade sen dagen med en skön kvällspromenad och sen bloggade jag innan jag gick och la mig.

Likes

Comments

Idag tänkte jag lägga ut mitt allra första blogginlägg. Jag gjorde bloggen för att jag helt enkelt gillar att fota. Vi får se lite vad jag lägger upp här men det blir antagligen mycket tränings, dans och matbilder. Det här blir inget långt inlägg men kommer att lägga ut ett till imorrn.

Likes

Comments