View tracker

Som ni märker har bloggen stått stilla det senaste. Har varit lite off, vilket resulterar i mindre inlägg. Har varit väldigt hängig efter skolan och inte orkat helt enkelt. Men sådana perioder går vi alla igenom ibland. Mesta dels tror jag att det beror på vädret och den kalla och dystra period vi är inne i just nu. Fryser i princip hela tiden och får nästan ont i kroppen för att jag är så frusen. Det tar verkligen på krafterna och tröttheten tar över. När man fryser så himla mycket är det enda man vill att krypa mer under en filt i en varm soffa. Hur som helst ska det bli så skönt med jullov snart!! Det är precis vad jag behöver. Skolan har varit jobbig de senaste veckorna så behöver verkligen vila från allt som har med skolan att göra.

Efter skolan idag köpte jag och min syster med oss lite gott hem och när vi kom hem fikade vi på semlor tillsammans med mamma. Mycket gottigheter det senaste.. men hallå vem bryr sig? Livet är för kort för att inte unna sig. Försöker nu, samtidigt som jag är oerhört mätt, plugga till ett prov jag har imorgon. Ska även hinna packa och planera lite inför helgen då jag ska vara i Stockholm i tre dagar. Kommer förhoppningsvis bli väldigt mysigt. Men nu måste jag återgå till plugget. Pussar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Dessa tre låtar har gått på repeat nu denna eftermiddag. De har dånat i högtalarna både uppe och på på sidan medan jag har hunnit duscha, städa i garderoben och bytt till nya galgar samt att jag hunnit blogga lite. Nu ska jag äta en sen middag!

,Puss

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon!! Bjuder på fina porträtt på Cindy Mello denna morgon. Enligt mig har hon ett utav de absolut vackraste utseenden. Naturlig skönhet så det bara skriker om det. Verkligen så fin!!

Annars då?

Det positiva är att jag fått vakna upp bredvid min syster som jag älskar så och att det nu är den mest mysiga månaden på det här året. Jag bara känner ett mys i hela kroppen och jag längtar efter helgen. Trots att jag steg upp 06:00 för att ta mig till skolan extra tidigt idag.

Det negativa måste nog vara att det gråa vädret håller i sig och att snön inte verkar vilja falla? Vad är en jul utan snö känner jag mest? Nja, den är inte så mycket för världen. Ett till minus är att jag går och fryser hela tiden. Hemma, på skolan, utomhus, när jag sover. Verkligen överallt - jämt. Gör ni också det? Ändå har jag mycket kläder på mig..:(

Hoppas ni får en bra fredag!! Snart är det äntligen lördag och helg!

,Puss

Likes

Comments

Perfekt julklapp att önska sig själv eller ge bort till en vän eller flickvän. Jag vill mer än gärna ha ett par av dessa, dem ser så otroligt sköna ut. Tycker inte ni också det? Definitivt något att lägga på önskelistan.

Likes

Comments

Godmorgon
Jag gick upp extra tidigt idag för att hinna duscha och äta frukost i lugn och ro, eftersom jag älskar att inte behöva stressa på morgonen. Dock måste jag erkänna att det tog emot att försöka ta sig upp ur sängen så tidigt. Nu börjar jag om drygt en kvart så måste egentligen rusa iväg till skolan.

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej! Jag vet att jag inte har uppdaterat på över en vecka, men det har haft så så så mycket i skolan nu det sista. Sedan har jag inte viljat blogga heller. Men nu ska jag försöka komma tillbaka och börja prioritera den lite mer.

Nu så sitter jag i skolan och väntar på att SO lektionen ska börja, kul tycker jag för jag är ganska bra på SO ämnena.
Vi hörs sen

,Puss

Likes

Comments

Mina senaste like's på Instagram

Enjoy

,Puss

Likes

Comments

TIdag är det måndag och vi har firat mamma att hon har fyllt år med tårta och massa annat gott i förmiddags! Är proppmätt för tillfället. Haha
Men idag har dagen varit väldigt seg gällande skolan och nu ska vi fira mamma igen med grannarna! Så grattis mamma på din dag, älskar dig

Likes

Comments

Godmorgon allihopa! Härligt med måndag eller hur...? knappast va.. Såhär ser jag i alla fall ut igår och nu ska jag alldeles strax ha lektion! Puss

Likes

Comments

Godmorgon, jag var uppe med tuppen och ska strax få i mig lite frukost. Jättemysigt att det är första advent idag, dock saknar jag den där riktiga julkänslan med snö utomhus. Men jag antar att den kommer tids nog. Bara det är snö på julafton så är jag nöjd. Nu ska jag iaf äta, säga hejdå till min kusin och fixa i ordning mig innan jag klockan fyra ska träna. Ikväll kommer jag behöva plugga vilket jag ser mindre fram emot. Men ni alla får ha en bra dag så hörs vi!

Likes

Comments