Hallå på er! Just nu sitter jag i mitt kök och ska snart slänga mig i duschen!

Denna veckan gick ganska snabbt, eftersom vi hade "temavecka" eftersom det var sista veckan innan vi fick vårat sportlov, och jag tror helt ärligt att vi fick lov sist av alla, men det spelar inte sådan stor roll hos mig, är nöjd så länge vi får lov!

Jag satt just och kollade runt på kläder, och lite skor och klickade faktiskt hem ett par NIKE's. Har haft ögonen på dem i någon vecka nu, absolut helt fantastiska är dom verkligen, och jag kunde verkligen inte motstår, så jag klickade hem dom helt enkelt! Jag valde i färgen "White/Metallic" vilket är en vit/grå färg, otroligt fin! Inte för mycket, men inte så tråkig som en helt vanligt vit sko! Nu är det bara att vänta på att dom ska komma hem så jag kan få gå lite i dom!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Det har iallafall Jag gjort!

Idag är det fredag vilket är så himla skönt! Ska bli skönt att få helg nu eftersom det är så mycket på gång nu i skolan. Snart dags med nationella prov och sådant. Känner mig otroligt stressad iallafall!
Senare idag ska jag gå på "Fifty Shades Of Grey"! Är så extremt taggad. Ingen är nog mer exalterad över den filmen som jag.
Vi får dock se om jag gillar den, eftersom jag har hört att många blivit besvikna över filmen! Kanske bara är en smaksak, så vi får se vad jag tycker!

Nu ska jag äta upp min frukost och sedan fixa mig inför skolan!
Hoppas ni får en bra dag!


Likes

Comments

Detta är mitt absoluta favorit ljus, som står på mitt lilla sängbord bredvid sängen.

Likes

Comments

Godkänt på er! Hoppas eran vecka har varit bra! Min har varit sådär faktiskt, kunde ha varit bättre!
Satt just och kollade på film med mamma och pappa då lillsyrran sover borta ikväll! Faktiskt ganska skönt!

Blev otroligt sugen på frukt men gillar inte att bara äta typ äpple och sådant bara sådär. Tycker det är tråkigt och smaklöst på något sätt! Så jag gjorde en smoothie av mango och lite jordgubbar, samt lite lättyoghurt och lite mjölk! Gillar dock mango mer så jag lät inte jordgubben ta över mangon! Väldigt gott faktiskt.
Så nu sitter jag på mitt rum och ska kolla på någon serie och smutta på min smoothie!


Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments