Hej :)
Wow jag bloggar två dagar i rad vad stolt jag är :D. Som jag sa i mitt förra inlägg så skulle jag hitta på mer saker att göra på mitt sommarlov, och idag har jag gjort lite saker. Aa eller jag har gjort saker som har kostat pengar, så nu har jag inte så mycket pengar kvar, även om jag bara slösade 100kr så är det mycket pengae för mig haha. Jag var på en japansk/thailändsk restaurang som heter "Sunrise". De har lunchbuffé för 89 kr och så får man ta så mycket man orkar. Jag åt massa sushi eftersom jag har varit sugen på det jätte länge. Varje kväll så sitter jag och kollar på youtubers som äter sushi på en "mukbang" video bara för att jag är så sugen. Jag var där med min kompis Daniel och vi satt i restaurangen i nästan 1h för att vi tyckte att det var så mysigt i Sunrise. Sen så ville vi gå till ett museum, och ja jag vet det låter inte kul men vi hade ingenting att göra. Men precis innan vi skulle gå in genom porten till museumet så såg vi en graffiti vägg, och Daniel sa: "vi måste ta selfies". Så det slutade med att vi inte gick till museumet utan vi var utanför och tog bilder 😂📷. Jag hittade iallfall på någonting att göra.

Just nu så sitter jag och läser den här boken som ni ser på bilden. Den heter "genom dina ögon" av Stephenie Meyer. Det är samma författare som skrev "Twilight". Om ni har sett "The host" så kanske ni vet att "genom dina ögon" är bokversionen av den filmen. Fast boken har 606 sidor och det kommer ta lång tid att läsa ut den 📖📚. Det har varit en ganska mysig dag än så länge, och jag hoppas att ni får ha en fortsatt trevlig dag.               Mvh dijana ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej :)
Förlåt för att jag inte har lagt ut ett inlägg på så länge men ingenting har riktigt hänt på sista tiden. Jag hade mest bara skola hela tiden. Men eftersom jag slutade skolan förra veckan och har fått mina betyg så är jag klar för den här terminen. Eftersom det är sommarlov nu så kan jag blogga :)
När jag slutade skolan så tänkte jag att det skulle vara soligt och varmt och att jag skulle hitta på någonting varje dag, men just nu så har det varit kallt och det har regnat och jag har inte gjort någonting...
Ändå om det bara har gått 5 dagar sen jag slutade skolan så har det inte varit kul. Så jag måste börja planera saker jag ska göra för att jag har mest bara varit inomhus i mitt mörka stökiga rum och kollat på barndoms serier.

Idag har jag iallafall lagat mat. Pasta men skinksås och ost. Aa eller det ända jag igentligen gjorde var att koka pasta och sen hälla på lite värmd sås 😂 men stolt är jag ändå . Jag har också kollat på avatar. Inte på de blåa varelserna utan den tecknade avatar serien som man brukade kolla på när man var liten... eller var det bara jag som gjorde det? Jag har iallafall gjort någonting idag. Det är inte så kul när det regnar för att jag vill vara utomhus och sola i det varma vädret ☉. Men eftersom det inte är varmt ute så är jag inomhus, jag vill inte bli blöt och förkyld igen.
Aja jag ska nog gå och ta en dusch nu för att mitt hår är riktigt smutsigt. Tack för att ni läste ❤ Mvh Dijana

Likes

Comments

Hej!
Jag heter Dijana och det här är mitt första inlägg på min blogg. Jag tänkte att det skulle vara kul att skaffa en eftersom jag tycker att det är roligt att berätta för folk vad jag har gjort under min fritid. Jag började tycka synd om mina vänner som måste lyssna på allt jag säger, så jag tänkte: "varför inte skaffa en blogg så att personer som är intresserade kan läsa där istället".  Jag tänkte pröva på att ha en blogg ett tag och se hur det går, om jag vill eller inte vill fortsätta. (Bara så att ni vet så har jag aldrig haft en seriös blogg förut) Om ni undrar vad jag gör just nu så läser jag. Just nu så läser jag "Allegiant", den tredje boken  i divergent serierna. jag har kommit till ungefär halva. Jag kan verkligen rekommendera till er som gillar sci-fi och action att läsa den. Det var nog allt jag ville säga på det här inlägget. Hoppas ni kommer gilla att läsa min blogg  (om nu någon läser den haha)

~Kram dijana ♡

Likes

Comments