Halli-hallå, hur mår ni? :D Idag har min dag varit så seg, men ändå skön."lov dagar". Sov till 12 ungefär, drog mig i sängen ett bra tag, åt frukost vid 13. Frukost..å frukost.. tog faktiskt tacos vi hade i kylen..😃 Sedan har jag bara tagit det lugnt och nu på kvällen har jag tränat och solat.

Gjorde mitt favorit pass mrl. Ni som inte vet vad är så är det mage, rumpa, lår. Stepp bräda och vanliga övningar. Jag ångra att jag inte höjde brädan det sista för jag var rätt pigg när det var slut och det ska man inte vara.. Höjde inte brädan för att det var väldigt jobbigt men sedan fick jag någon kick och flög upp, ner & över den där brädan haha. Nackdelen är att jag nog fått muskel bristningar i mina armar. Det innebär att muskeln har svällt upp och är öm. Jag kan alltså inte få mina armar raka och det är en rätt obehaglig känsla eftersom det inte är något vi är vana vid. Och om jag försöker få dom raka gör det väldigt ont. SÅ armarna kunde jag inte använda så som man skulle på passet, men jag gjorde mitt bästa :D Muskel bristningarna får man om man tränat för hårt eller gör någon plötslig rörelse.

Hur har eran tisdag vart?😊

​bjuder på en suddig selfie i min fluffiga jacka

Likes

Comments

hej finisar! Min måndag spenderades på bästa sätt. Först träning, sedan har eftermiddagen och kvällen spenderats hos mina kusiner då vi spelade ett jätte gammalt spel från mammas och hennes brors barndom. Nya finans heter det och är ungefär som monopol bara att det händer mer. Det var roligt men är ett heldags spel kan man säga.. Det tar aldrig slut.. haha.

Ni som läste min förra blogg eller känner mig vet att jag avskyr folk som röker. Mer bokstavligt menar jag "folk som röker i min närhet" Jag tycker det är respektlöst att tända en cigg i en busskur där det faktiskt sitter människor som inte röker. Eller VART SOM HELST. Bara för dessa människor vill dra in den här röken i sina lungor ska vi som inte vill det behöva det. Om du nu vill röka, behöver man faktiskt inte göra det i någons närhet som inte gör det.
Iallafall, saken jag tänkte komma till var att jag förstår inte.. Jag såg 3 barn idag, 2 av dom hade tända cigg i händerna. Barnen var mellan 5ÅR-12ÅR. Förstår ni? FEM-TOLV. Bokstavligt. Jag har ingen aning hur dessa barn fått tag i det men antagligen från föräldrar skulle jag gissa på. När ska folket faktiskt förstå att vi ska sprida till barnen att hälsan är något vi måste tänka på. Vi ska sprida dom med allt nyttigt som finns. Vi ska sprida så vi blir fräscha. VI ungdomar framför allt men också er vuxna är förebilder. Barnen gör som oss. Om inga ungdomar nu skulle rökt exempelvis skulle dom aldrig ens fått den tanken. Att vi sprider bilder på nätet som är "coola" gör så att dom också vill vara "coola". Dom ser allt. Dom ser på högstadier och ser endast det "coola". Egentligen är inget coolt men det äldre gör tycker dom är fräckt. NU till rubriken! Vi är samhället, DU är samhället. Fine, om ni vill att barndomen försvinner, högstadier blir till pundar ställen, vår hälsa tänker ingen på. Vi skadar både oss själva och våran omgivning. Så har ni lyckats. Om ni inte vill det? då har vi inte lyckats.


Likes

Comments

​Här har ni en jätte fin tjej med en grym blogg jag tycker alla borde kika in på. Den heter http://www.iidaeriksson.for.me och hon skriver om mode. Tips, dagens outfit och mycket mer. Hennes bilder och inspiration får ni verkligen inte missa. 

Likes

Comments

En klänning jag velat ha länge, svart ribbad, från Bikbok // En stickad beige/vit stickad tröja, från Gina.

Här är den fulsnygga jackan. Kan inte bestämma mig om den är mindre snygg eller snygg. Vad tycker ni? 😃Mysig är den iallafall. Den hittade jag på rean på HM.

Likes

Comments

Klockan ringde klockan 8.00 då jag packade väskan och åt frukost, sen därefter drog till gymmet. Tränade ben och har fruktansvärd tränigsvärk i hela armarna efter igår. Men det är ju den bästa värken, eller hur?😉 Hoppas det känns i benen imorgon också, så jag vet att jag gjort något. Det var lite flummigt idag då jag testade nya maskiner, för som ni kanske vet så gymmar jag inte så ofta utan tränar mer grupp pass. Men nu har jag tröttnat lite på det och ska satsa mer på gym. Så skönt att vara där så tidigt då det knappt är folk och man har hela dagen framför sig.

Efter gymmet tog jag och mamma bilen till Göteborg då vi tittade lite på rean och givetvis det andra. Jag fick med mig en jätte fin stickad tröja från Gina och en klänning från Bikbok. Sen hittade jag en jätte fulsnygg jacka från HM på rean. haha den var verkligen ful snygg. Jag kan visa er senare.

Nu kom jag precis hem och kvällen spenderas hemma med tacos 😉😄 namnam


Nordstan // en protein shake // en suddig selfie jag tog i bilen // gårdagens middag, chickenenchiladas, grönsaker och fetaost.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hello nouw och ni som läser. Jag är tillbaks på helt nytt. Ni som inte har klickat in på min förra blogg (www.jonnalinnea.for.me) antar jag inte vet att jag bloggat förut. Jag har haft 1000 olika bloggar och nu har jag ännu en till 😉 haha. Varför jag bytte bloggportal var endast för att for.me inte har en app och när dagarna var fullspäckade och jag egentligen inte hann dra upp datorn blev det bara stressigt och det var 1 av själen till att jag tog en paus. Bloggen har nytt namn då jag tyckte jonnalinnea är lite trist. Diinbaby är väl lite roligt? Ville hur som helst ha ett "roligare" namn och har dålig fantasi så det fick bli det så länge iallafall.

Nu är det 26 december och var alltså julafton för 2 dagar sen. Jag har firat jul 2 dar (julafton och juldagen) så är mega trött på julmaten men har fått hur mycket fina julklappar som helst. STORT tack till dessa fina grejer. Ja.. jullovet är lugnt och skönt, sover ut, tränar och bara lever. Har inga planer så tar dagen som den kommer. Det är så det ska vara.

Idag har jag kommit hem till mamma från pappa. Fixat i mitt rum, gjort om och lite sånt kul. Sedan drog jag och mamma en snabbis till gymmet. Jag körde armar vilket verkligen behövs.. hehe. Armarna är hur trötta som helst så jag antar att jag fick något gjort iallafall😝


Lite bilder ifrån det senaste.

Likes

Comments