Att ha kontroll har nog alltid varit min grej!

Från att duka bord till storkalas, fixa egna dopkort till över 50 personer till att alltid ha det städat och fixat hemma och ha det matchande kläderna på lilleman.

Men sen vi började kraniosyntos resan så har allt fallit. Jag är en nervvrak, jag och sambon går från pluttinuttiga till att skrika på varandra på bara nån sekund.
Jag hinner/ orkar inget på dagarna så på nätterna när jag inte kan sova är jag uppe och städar. Mina påsar under ögonen sa sambon innan vi hade kalas i helgen att:
-Diana du är typ blå under ögonen!

Så fram med sminket och bort med dom..
Men det skulle inte spela nån roll om jag fick tillfälle att sova för då skulle hjärnan ta in nästa växel och jag skulle ha för mycket energi igen!

Ja jag har aldrig behövt känna så här förut. trotts nästa 2 heltidsjobb och ett kärleksliv som jag hade innan Harrie kom så va det ingenting emot vad som bubblar i kroppen nu!

Sambon sa igår när vi satt i soffan:
- Tänk om vi inte känner igen han efteråt?

Jag vet att det inte bara är jag som får upp konstiga tankar i huvudet. Det är bara att vi båda har olika sätt att se det på!

Men jag tror att efter han kommer tillbaka från operationen och vi får träffa han efteråt så kommer vi båda bara tänka...
Det där va väl inget att oroa sig för!
För innerst inne så vet jag att det är experter och utan dom så skulle vi aldrig fått den här fantastiska hjälpen!

Och efteråt kommer våran son att va, tillsammans med alla andra synostos barn den coolaste ungen med en "blixt" på huvudet!!

Efteråt så kommer min familj kunna ta över hela världen med all styrka som växt inom oss!

För ändast tillsammans så är vi starka!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!

Jag vet att jag är jätte dålig på att skriva här just nu.
Men det kan nog vara ganska förståligt.
Nu börjar det närma sig på riktigt och tankarna börjar fundera på vad man egentligen packar med till en hel vecka på sjukhuset? ska man packa en resväska? hur duschar vi? hur gör vi med mat? hur parkerar man i Uppsala utan  att kontot ska bli tömt?

Ja tankarna snurrar och jag bara önska att det skulle vara över.

Men till något helt annat, i helgen kommer jag stå på bomässan här i örebro, kan inte ni komma förbi och säga hej till mig!
kommer ha massa barnaktiviteter, ansiktsmålning och hoppborg mm. :) super kul!!

Likes

Comments

Tusen tusen tack för alla fina ord jag får från er!
Sånt stöd och pepp är jag inte van vid.
Jag har alltid varit så envis och aldrig bett om hjälp, jag vågar aldrig göra det!

Jag är en sån envis person att jag kämpar in i det sista!

Jag måste ta det lugnt ett tag och vara försiktig med mig själv.
Om jag ska vara tillräckligt stark på operationsdagen så måste jag lyssna på min kropp nu!

Och Harrie tackar för alla fina presenter. Han är överlycklig här hemma. Busar och farm fram och tillbaka i alla rum i lägenheten nu utan att vi behöver vara med. Bara 9 dagar kvar tills den här lilla pojken blir 1 år!
m
Vi kommer nu att ta det lugnt med att träffa folk. Minsta lilla ni känner er sjuk får ni inte komma till oss.. vi ska hålla oss friska fram till november nu!

Dessvärre kommer jag inte låta Harrie träffa barn efter ca den 20. Så snälla försök att hålla det så vi slipper bli sjuka! ;)

Likes

Comments

​Idag så åkt vi till Kumla och hälsade på men jag skulle iväg på ett möte och Viktor skulle åka och jobba. 

Så Harrie föredrag att  stanna hos mormor och morfar, när mitt möte väl va slut så passa jag på att sväng in på Marieberg och skulle kolla lite saker till Harries 1års kalas till helgen. 
Förs så va det så otroligt skönt att få gå runt där helt själv, det va så otroligt skönt att bara gå där och kunna tänka helt själv. 

Första sakerna inhandlade men jag fastnade, jag vet knappt själv hur länge jag blev stående och kolla på papperstallrikarna och muggarna. Jag bara stod där och kände hur en klump i halsen börja växa.
Jag gick därifrån och in på nästa affär men det försvann inte... 
Klumpen i halsen fortsatte att växa, när jag står där och försöker välja vilken färg på Ballongerna så känner jag hur hela ögonen blir tårfyllda. 

Jag inser då att jag har inte tillåtit mig att känna något!. 
Bara vetskapen att jag ska fira hans 1 års dag får mig att må illa.. Inte för att vi ska fira hans dag. 

Utan att hans födelsedag innebär att vi snart ska till sjukhuset, dom ska snart söva ner mitt barn och gå in och ändra hand huvud..  Mitt barn har födds med en missbildning och det va inte förens nu (25 dagar innan han ska ligga där på operationsbordet ) det brister för mig. 
När jag står där har jag bara lust att dra ner varenda sak i kundkorgen och handla allt till han.. skulle kunna handla allt han pekar på, skuldkänslan bara växer. Det är jag som satt han till världen med en missbildning!
Varför skulle det just vara jag, valdes jag ut som en av det starkare som ska klara det här eller? ​​ 
​Jag står där helt själv och känner hur den första tåren rinner ner för min kind och bara lämnar allt jag håller i och går därifrån. Jag gå bara förbi alla ut från hela köpcentret och sätter mig i bilen.. 
Tittar i backspegeln och ser hans saker ligger i baksätet och tårarna kommer.. Det slutar inte, alla känslor bubblar upp och tänkarna far iväg! 

Jag behöver hjälp! 
Jag behöver hjälp att styra upp Harries födelse dag.. vill att den här dagen ska bli den bästa dagen någonsin, men jag kan inte.. jag får inte kontroll, Illamåendet och tårarna tar över! 
Jag vet precis hur allt ska vara.. har varenda grej planerad, men det går inte! Likes

Comments

Varje dag, varje natt, varje timme, varje minut och varje sekund växer bara min kärlek till den här pojken mer och mer!
Imorse när han vaknade så hade jag inte längre en liten bebis där. När han sov ända till 5 i sin egna säng för att se krypa upp till mig och kramar om mig och fortsätta att sova till klockan 8. Så vaknar han med ett skratt och dagens äventyr börja.. Ja min bebis har helt plötsligt blivit ett barn! 😍🌸

Likes

Comments

26 dagar kvar!!

Det närmar sig och snart när våran resa sitt största mål!

Snart är det över!!

Jag längtar så enormt mycket!!

Likes

Comments

Men kolla helt plötsligt så såg man bra ut! ;)

Nu ser det inte lika grått och tråkigt ut längre.
Det va bara 4 gången sen i våras jag tvättade fönstrena.. Det är nackdelen med att bo mitt i stan och har en ganska stor väg utanför sig! 👎👎👎

Likes

Comments

Jag har som en vana att inte stänga dörren när jag går på toa längre..
För av någon konstig anledning är det så j**la mycket lättare å skita med en unge som drar en i bena och en hund som ligger i famnen än att bara hinna stänga dörren och utanför sitter en unge och gråter (skriker) och en hund som ylar och skäller!

Så toadörren förblir öppen här hemma! 🐴

Likes

Comments