Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments


För 3 år sedan släppte Sveriges Konung inom Hiphopsfären, Abidaz, Hiphop Albumet "In & Ut".
Mästerverket slog hastigt genom och bjöd på granitstenar till alla s.k (konkurrenter i Industrin).

Vi, de riktiga HipHop entusiasterna, förstod redan då att det var "Game Over" innan Abidaz sa det.

Vi lever i en värld där ord mestadels saknar betydelse, folk yttrar sig med hjälp av en tillströmning av meningar som saknar betydelse. Fenomenet kallar Abidaz för "Håll i snacket."


Legenderna: 2pac & Biggie, var/är kända för deras förmåga att ge liv till enkla ord. De lyckades på ett genialt samt mysteriskt sätt få våra hjärtan och själar att känna den svårfattliga samt hjärtkrossande kampen som genomgicks. Vi lider med de i deras innehåll när de skickligt brukar deras artisteri som plattformen som beviljar en att inte bara uttrycka sig, men också låta budskapet nå ut. Denna konsten är en av de mest åtråvärda attributen i en riktig MC. Tyvärr så är dessa mästare inte längre vid liv.

Som tur är, har vi Rapparen Abidaz här på hemmaplan som förvånande nog, bemästrat den konsten på ett gediget sätt. Abidaz lyrik förmår makten att få en stenhjärtad Gangster att fälla dolda tårar över tår tatueringen. Vi alla förstår då att Rapparen är oförnekligt äkta, Gata känner igen Gata.

Detta är en av huvudanledningarna till varför Rapparens lyrik spelas om och om i vårt psyke.
Abidaz's väl-kalkylerade ord berör oss allihopa; vi får intrycket samt bekräftelsen om att det finns djupa samt mycket allvarliga tankar bakom de sagda, poetiska orden vart stadiga fotfäste är i Gatans skola.

8/10.


Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments