Da slenger jeg meg på trenden med å ha ett "ukens" innlegg. Så vi starter med ukens...

...nedtur: Det var da jeg måtte avbryte turen jeg skulle på for å feire lillebror sin bursdag. Utrolig kjipt, men tenåringen brydde seg ikke så lenge han fikk penger i gave..

...opptur: Hadde en utrolig koselig overnatting av lillesøster<3 Nå når hun ikke er så liten lenger skjer det alt for skjeldent!

...9gag: Jeg finner alltid så mange gøye ting på 9gag, så jeg tenkte jeg ville dele noen med dere!

...kjøp: Det må være de nye solbrillene mine fra Diffeyewear! Legger ut bilde senere, men disse er bare helt fantastiske! Ikke bare er de nydelige på, men de er polariserte så de hjelper mot UV strålene også!

...bilde:

Likes

Comments

Hvis jeg er så heldig at noen vil lese denne bloggen, så kan jeg i det minste gjøre noe for at dere kan bli litt mer kjent med meg! Så da slenger jeg med på "get to know me tag".

Favorittfarge: Lilla eller svart. Klarer ikke å bestemme meg.

Høyden min: I passet mitt står det 168cm så da er jeg vel det.

Hvor mange land har du vært i: Nå er jeg veldig heldig som har foreldre som er glad i å reise, så sist jeg sjekket har jeg vært i 21 land. Hvis noen vil kan jeg alltids remse de opp, men for nå skriver jeg bare antallet.

Favorittland du har besøkt: Sveits og Italia. Elsker Alpene og er helt forelsket i Roma!

Studerer du/har du studert: Jeg har ett semester på høyskole, men droppet ut for å jobbe. Akkurat nå tar jeg opp igjen noen fag fra videregående for å komme inn på det jeg ønsker på universitet høsten 2018.

Favorittdrikke: Coca-cola zero

Te eller kaffe: Uten tvil kaffe! En dag uten kaffe er en dag uten glede.

Favorittparfyme: Michael Kors sexy amber

Favoritt bok: Jeg absolutt elsker alt av Jo Nesbø, og er akkurat ferdig med hans siste bok om Harry Hole.

Favoritt YouTuber: Dette var ganske vanskelig. Jeg er helt opphengt i YouTube, og følger mange forskjellige kanaler der. Må si jeg elsker the Shaytards, LadyLike og Nikkietutorials.

Favorittblogger: Komikerfrue og bloggenomtoppbloggere

Favorittfilm: Pearl Harbour

Favoritt TV serie: One Tree Hill og Game of Thrones

Har du noen søsken: Ja, 4 halvsøsken

Favoritt sminkemerke: Vanskelig! Står mellom NYX, Too Faced og Anastasia Beverly Hills

iPhone eller Androide: iPhone uten tvil!

Favorittsang right now: Halsey - Sorry

Hvem var den siste som ringte deg: En kamerat.

Hvem var den siste du ringte: Mamma

Hva står det i den siste SMS-en du fikk: Love!

Så da var det gjort! Spør hvis dere lurer på noe!

Likes

Comments

Ja, så hvordan skal vi begynne her tro?
Blogg er ikke helt min greie, elsker å lese de, har aldri hatt en selv.

Jeg ELSKER å prate om meg selv, så hvorfor ikke lage en plass der alt skal handle om meg selv!? Selv om jeg ikke har bestemt meg for om jeg skal identifisere meg selv her, så kan jeg skrive om meg selv så godt som mulig uten at kjente kan kjenne meg igjen.


Men jeg kan skrive litt om meg selv da. Jeg er en kvinne (jente) på 26år. Driver min egen bedrift og studerer litt på siden av. Bor på fjellet og liker meg godt her. 4ever singel and looking for mister right. Selv om jeg bor på fjellet er jeg ikke glad i turer i det. Sofaen er som oftest min beste venn, og TVen min hemmelige elsker. 
Jeg burde vært med i anonyme shopoholikere, for alle mine penger går til sminke og solbriller. Har alt for mye, but i love it! 

Jeg vet ikke hvor mye mer som er interessant at jeg skriver om. Nå må jeg bare finne ut av hva jeg egentlig skal skrive om på denne bloggen! Den er bare for meg, men hyggelig om noen andre vil stikke nesen sin borti livet mitt :)

Likes

Comments