Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mot Västerås som chaufför!

Robin & Sved ville till Summer Meet så vad gör man inte. Jo man kör dom till Västerås & ställer upp som chaufför. Självklart i de dåliga vädret. Jag håller mig nog i bilen. Men jag får ju ha Sveds Audi iaf.
Kram!

Likes

Comments

Nu räknas dagarna ner..

Allt börjar ordna sig för att jag ska få min nya start! Idag var jag & kolla på min nya bostad, i ett nytt län!
4 september börjar jag om från början, & byter allt. Förutom mitt älskade jobb, dom blir inte av med mig.

Så nästa vecka ska jag skriva kontrakt på min nya lägenhet i Kolbäck. En mysig 2a på 64kvm, i ett lugnt område. Ska bli så skönt & få börja bona om min nya lägenhet med de jag vill ha. Plus börja om med allt annat. Singel & redo för nya utmaningar 😍

Likes

Comments

Inom snar framtid så börjar ett nytt kapitel för mig & mitt nya liv.

Jag har länge haft en (dålig?) vana att sätta mig själv i sista hand i alla situationer. Nu är de dags att fokusera på mig själv. Vad vill jag? Nu ska mitt välmående gå först!

Ska snart flytta till en 2a i Enköping, så kommer snart ha fullt upp med inredning & boa in mig i mitt nya hem & livstil.

Från och med nu ska jag bara göra saker som känns rätt för mig.

Likes

Comments

Okej, jag är värdelös på de här med att blogga...

Men nu tar vi nya färska tag! Mitt liv har vänts upp & ner lite grann nu senaste tiden. Men jag kämpar mig upp för stegen igen nu så.

Som vissa av er redan vet, så har jag & Robin valt att gå skilda vägar. Då vi har jobba på våra relation så länge nu utan framgång, & känner att de är bättre att gå ur de här som vänner.

Så nu försöker vi att hitta nya varsina bostäder, och hoppas på att kunna starta våra nya liv snart.

Likes

Comments

Igår vart mitt hjärta strajpad, de vart superfint! 😍

Idag har de varit en lite halv stressig dag på jobbet, tog en vända ut på stora Essingen. De va trångt & trevligt, men de är alltid kul med nya utmaningar. Så man får en chans att testa sig själv.

Idag kom jag förengångsskull hem i bra tid så jag kunde göra pannkaksfest med chokladpannkakor, grädde & drottningsylt 😍 har tvättat två maskiner oxå & hängt upp.
Kram

Likes

Comments

God morgon/God förmiddag! ✌🏻

Idag är livet jävligt lugnt, kan jag säga. Hämtade "Hjärtat" på verkstaden imorse vid kl7, då jag fick veta att dom fortfarande inte löst problemet!

Åkte vidare till Åkersberga för att köra ett lass till Svinninge, och nu sitter (läs, ligger) i förarsätet & avnjuter en vaniljlatte medans gubbarna har lunchrast.

Likes

Comments

Fullt upp jämt & ständigt!

Har varit fullt upp sen jag började på mitt nya jobb. Men jag älskar mitt nya jobb. Trivs som fisken i vattnet 😍

Nu är man äntligen tillbaka i förarsätet efter påsk ledighet. Ledigheten har varit skönt & behövlig. Att få vila upp sig & ätit massa god mat.

Men nu blir de nya tag, med en kort vecka.
Idag har de jag haft en lagom fartfylld dag på Lawab. Suttit & åkt mellan Bergshamra, Åkersberga & Svinninge.
Idag kom äntligen mina arbetskläder jag har beställt, de tar ju ett tag när man inte håller "standard måtten" så att säga.
Jobbdagen avslutades med att parkera "hjärtat" på verkstaden över natten så hennes luftmunstycke blir åtgärdat & en visit till Swedol.

Efter jobbet har jag gjort massa nytta, har storhandlat mat i Enköping. Städat lite hemma, vikt tvätt, lagt in i garderoberna & plockat ur diskmaskinen.

Nu blir de lite mys framför tvn med en kopp kaffe för att sen hoppa in i duschen o göra sig redo för en ny arbetsdag med nya fräscha krafter 💕

Likes

Comments

Nu är vårkänslan på topp!

Har varit hos Svärmor & bytt till sommardäck på Doris och fixade lite små saker på henne. Sen åkte vi hem för & grilla lite korv.

Super mysigt! Att kunna grilla korv hemma, ha altandörren på vid gavel & att William kan springa ut & in som han vill.

Likes

Comments