Kommer sakta men säkert att stänga ner den här bloggen. Ni kan fortsätta följa mig på www.dieno.vimedbarn.se käns som att den portalen passar mig bättre. hoppas ni mina fina följer med mig dit :) 

direktlänk till nya bloggen dieno

Gillar

Kommentarer

För några månader sen gick min dator sönder, och med tanke på hur våran situation ser ut. Har det inte varit prio nummer ett att köpa en ny dator. När kontot nästan står på noll i mitten av månaden och man har 5 munnar att mätta, så är allt annat som inte är i matväg en lyx vi inte riktigt har råd med. Men idag fick jag en ny dator av världens bästa mamma och styvpappa. En ny dator är inget jag har bett om, inget jag ens tänkt att införskaffa på ett bra tag. Så jag är så sjukt tacksam. Jag har verkligen fantastiskt människor runt omkring mig, och det gör våran dagliga kamp lite lättare. KÄRLEK!

Gillar

Kommentarer

Jag och Alessa började dagen med att åka in till Klippoteket hötorget för att foxa håret. Det tog lite drygt 3-4 timmar. När vi var klara på salongen skyndade vi oss till söder, för att gå på en öppen casting för babybjörn. Efter castingen mötte vi upp Michan och Abbi på ett konditori på Mariatorget, Men dan var inte slut där. Jag och Alessa hade ett event inbokat på schemat. Det var ett event i Apolivas popup butik i mood gallerian. ( kommer berätta mer om eventet i ett annat inlägg). Jag och Alessa var hemma runt 20.00. kan ju säga att jag va heeelt slut. somnade samtidigt som Alessa, och nu ligger jag jär kl 03.20 och är hur pigg som helat. buuuh! =( Måste bara säga att Alessa skötte sig exemplariskt hela dagen. Min lilla stjärna♡

Gillar

Kommentarer