Header

Jag har precis gjort klart med Salming Summer Camp att jag ska komma och besöka v25 på lägret. Jag kommer vara där en heldag och hålla i träningar och umgås med deltagarna. Så jag hopppas att ni går in och anmäl er på www.salmingsummercamp.se @salmingsummercamp 😄❤️
#gottsnack


Likes

Comments

Jag sitter med mitt kaffe och drömmer bort lite. Vilken kanon dag det är.


Likes

Comments


Distance – Built to last
1400 kr, herr och dam
Salmings mest tåliga sko för långdistanslöpning
Njut av känslan att avverka kilometer efter kilometer med Salming Distance. Med 5mm drop och Salmings innovativa RunLite™ mellansula får du en bra markkontakt samtidigt som ytterhöljets tre lager erbjuder en mjuk och behaglig känsla. Sin låga vikt till trots är Salming Distance ett utmärkt val på långa sträckor och hårda underlag. Låt dina fötter uppleva den lätta, naturliga känslan – även på längre distanser!
#gottsnackLikes

Comments

Det är en go känsla när man börja se resultat. Nu är det bara roligt och träna.

Likes

Comments

Jag blev riktigt nöjd med Gott snack tröjan. Nu har jag både kepsar och tröjor. Dock så går det inte och köpa tröjan en. Men jag håller på att fixa så ni kan köpa tröjan snart.
Likes

Comments

Man blir så trött på negativa personer. Vad vill dom? Varför är dom negativa? Jag har tips till er som träffa eller har negativa personer runt omkring er.

1. Sluta dela med dig om du ändå vet vad du får.
Det finns människor som älskar att döda andras idéer. Tänk efter om du har en eller flera sådana runt omkring dig och sluta dela med dig av dina tankar. Se till att sätta igång saker innan någon hinner förstöra dem.

2. Sluta hjälpa till om det ändå inte blir bättre.
En del personer häller sin skit över andra och går iväg nöjda och lättade. Personen som tagit emot skoporna bär nu omkring på något som inte är hans/hennes. Sluta omedelbart att bli en avlastningsplats för andras problem. Det är inte ditt jobb och dessutom har du egna saker att hantera.

3. Fokusera på din egen glädje och energi.
Vårda och ta hand om dina idéer, leta efter positiva människor med samma energi som du har och fasa försiktigt ut de människor som egentligen bara stjäl din tid, energi och lust. Låt inte gnällspikarna förstöra din dag. Det är en order.
Man ska vara glad och positiv mot folk. #gottsnack

Likes

Comments