Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här är bild på grankvistarna i vas som jag skrev i förra inlägget :) Plus bild på för tidig julklapp som jag fick av min kära vän Linda, kunde inte hålla mig är aldeles för nyfiken ;)

Likes

Comments

​Hej :) Nu var det längesen jag skrev. Förlåt är lite dålig på att uppdatera bloggen ,men det har varit fullt upp under hösten. Börjat utbildning och läser upp mina betyg. Läste samma kurs för tio år sedan men saknar betyg i matte och engelska så då får jag läsa andra ämnen samtidigt. 

Jag har även fått reda på att jag är gravid, så väntar barn som är beräknat i slutet av maj om nu allt stämmer med ultraljudet.  Ska dit denna vecka så får vi se.

Här ovanför är lite bilder från min höst :)


Nu är det äntligen vinter :) Med snö och härlig krispig luft! Inte långt kvar till första advent heller. Så mysigt, älskar att julpynta och brukar börja tidigt. Har iaf hämtat in lite grankvistar o satt i vaser . Det är så himla fint o enkelt :)


He en fin dag <3


Likes

Comments

Trenderna är bla 

Bild nr 1 eyeliner runt halva ögat för en effektfull look

Bild 2 En naturell look där du tar fram din inre bohem

Bild 3 Bold lips, naturell i övrigt med färglada läppar

Bild 4 Hög hästsvans för en snygg look

Källa: Cosmopolitan och Elle magazine

Likes

Comments

Hello :) i decided to blog in english beacause i have followers from other countries in instagram . Its totally sick ,in a week i already have over 600 followers. Remember i wrote a few days ago that i celebrated 500 followers on instagram? Im so thankful ♡ sorry that i havent write for a while but i have been quite busy with work stuff. I have been on a photosession for example and did a collaboration with a local photographer and a model . We had student and prom theme and Lolita theme + a little bit fashion theme. It was so fun and i look forward to see the results. Here is some behind the scenes pictures :)

Likes

Comments

Hej hej! :) idag åkte jag och min vän på utflykt med våra barn, medans barnen lekte så passade vi på att fotografera och "modella" lite framför kameran båda två. :) min vän tog grymt bra bilder :) så kul att stå framför kameran. 


Hello :) Today med and mycket friend took our kids with us on a little day trip. When the kids played ,me and my friend took pictures of each other and tried "modeling" in front of the camera. My friend took so nice pictures of me. It was so fun to be in front of the Camera :)


Likes

Comments

hejhej. Trevlig lördag på er!

Är så glad att jag har nått 500 + följare på min företagssida på instagram . Det är tack vare er allihopa ♡ är så tacksam ♡ Jag försöker att vänja mig och blir lika glad varje gång det trillar in nya följare eller när någon kommenterar. :) :)

För att fira detta så erbjuder jag 40 % rabatt på all styling fram till 28/4 ni kan gå in och kolla på www.diddisbeauty.com eller på http://www. Instagram.com/diddisbeauty/

Puss till er ♡

Likes

Comments

Hej hej!

Förlåt för dålig uppdatering på bloggen men jag har inte haft tillgång till internet på ett tag.

Igår tog jag och sonen en liten resa till min underbara vän med familj som jag inte träffat på länge. Vi tog ett tidigare tåg än väntat, så vi stannade till vid en lekpark och där fanns också ett litet lektåg med restaurang vagn så S gick vara k tågförare och jag passagerare på detta tåg :) Det var dock inte lika roligt när jag blev attackerad av fåglar men vi styrde oss in mot stan istället och kollade runt lite medan vi väntade på att bli upphämtade. Sedan blev vi hämtade och det var jättekul att se hur hon bodde. Vi umgicks med barnen och tölade massor, tiden bara sprang iväg när vi hade så mycket att ta igen eftersom vi inte hade setts på länge <3 Vi var där några timmar och sen blev vi skjutsade till stan igen och vi stannade där ett tag och kikade runt lite mer,vi hann med mycket och kom inte hem förrän på kvällen.

Lite bilder från dagen igår

Likes

Comments

Hej Hej! Nu var det ett tag sen jag skrev men det har varit lite fullt upp pga olika orsaker.

Hoppas ni har det fint <3


I Helgen så har vi varit ute i lekparker och jag tog även med min son ut på en liten skogstur och man kunde höra ett underbart ljud av kvittrande fåglar, sen gick vi till ett ställe där man kan lära sig mer om Naturen och vi kollade även på djuren.

Mysig helg med familjen helt enkelt.

Likes

Comments

Hej hej! Nu har jag inte skrivit på några dagar men det har iallafall varit en händelserik helg :) I torsdags var jag på möte med chefen till en salong som jag ska vara på, så i fredags var jag och besökte salongen. Jag kan glatt meddela att jag kommer att befinna mig på Salong Moda efter tidsbokning :) Sen på fredagaseftermiddagen var vi på kalas hos Mammi som fyllde år ♡ På lördagen var vi iväg på min barndomsväns dotters dop. Igår var jag och lilla ♡ + kompis iväg och såg Panetoz och de spred sån dansglädje omkring sig att det var svårt att vara still ☆ :) Så en fartfylld helg helt enkelt. Tänkte summera helgen i några bilder här:

Likes

Comments