View tracker

Äntligen blev det av, frisörbesöket som jag skjutit på så länge. Jag var hos Maria på Studio Ego. Henne har jag gått till i, lite drygt, 20 år. Shit alltså, vad lång tid...

Det blev ljusa slingor och ett klipp. Så fint det blev! Jag är jättenöjd!

Alltså, när jag ska ta självisar, kan jag ta hur många bilder som helst, som jag inte blir nöjd med. Vad ska jag göra med de bilderna? Jo, jag tvingar er att titta på dem 😂👆🏻 Hahaha, sorry för egobildbomben...

Jag önskar er alla en härlig fredag och en bra helg. Jag ska jobba mm....

#studioego #ego #egobildbomb #självis #självisar #onödigabilder #onödigasjälvisar #jagärsnygg #duärsnyggare

Likes

Comments

Sen jag köpte ett dubbeltäcke, förra veckan, har mitt liv blivit 700 resor bättre. Det är mitt bästa köp sen jag köpte mina proteser... Hahahaha!!! Alltså vad rolig jag är! 😂

Nu blir det vila innan jobb 🙂

Tjingeling!

Likes

Comments

Ni som känner mig vet att jag älskar semlor MEN i år har jag, än så länge, bara ätit två stycken. Den första var förra veckan och den andra var idag.

Melissa älskar också semlor. Märkligt!

Tänk att mer än halva januari har gått. Jag begriper inte vart all tid tar vägen. Just nu lever jag i någon slags rosa bubbelgumsbubbla och känner mig allmänt förälskelsepsykotisk... Men ändå! Vad gör jag med all min tid?

Det ska jag ta reda på. Jag har fått till mig att planera in min tid 24/7 i två veckor, skriva upp allt, för att få feedback på det. Det ska vara under lite kontrollerande former med begränsning av surf mm...

Någon som har gjort detta nån gång?

Jag har skrivit veckoplanering förr men aldrig lyckats hålla dem. Denna gången är det på allvar! Jag behöver struktur och jag vill veta vad jag gör med all dyrbar tid. Framför allt vill jag lägga tid på rätt saker. Nu känns det väldigt viktigt!

Dela gärna med er av era erfarenheter som gjort att er vardag blivit så friktionsfri som möjligt.

Är det planering & förberedelse som är stommen till ett friktionsfritt liv?

#semla #bubbelgumsbubbla #förälskelsepsykos #planering #veckoplanering #friktionsfri #friktionsfrittliv #älskalivet #duärviktig #jagärviktig

Likes

Comments

Kärlek i en förpackning...

Choklad & kärlek! Kan det bli bättre? Tror inte det ♥️

😘😋

Likes

Comments

Nu kan jag rensa i biblioteket. Fattar inte varför jag sparar på så mycket, haha. Vad ska man ha alla bilder till? Mina gamla iPhones är fulla med bilder jag inte kan radera men jag vet inte vad jag ska ha dem till.

Vad gör du med alla "onödiga" bilder?

Likes

Comments

Det kändes, om möjligt, ännu värre att köra 30 minuter på crosstrainern idag. Fy vad dålig kondition jag har!

Hahaha!!! Det är bara att köra på! Här är jämförelse från i förrgår och idag...

En liten förbättring kan man se!

Körde lite styrka med fria vikter. Jag borde träna mina armar mer men det är ju så förbannat tråkigt! Det fick bli ben och mage.

Trots att det är årets första dag är det flera som tränar ikväll. Själv vet jag inte om jag hade vågat vara där.... Vi får se hurdana 30 minuter det blir imorgon. Viktigt att hålla igång det nu när jag börjar få in rutinen.

30 minuters pulshöjande träning, om dagen, för bättre psykisk hälsa.

Likes

Comments

Nu har jag kollat upp hur man inaktiverar Facebook. Ifall man inaktiverar Facebook kan man, när som helst, aktivera kontot igen och allt finns kvar som om inget har hänt.

Tar man bort sitt konto permanent, kan man inte få tillbaka det igen. Man kan inte radera sitt Facebook-konto själv, utan man måste kontakta Facebook, för hjälp. Jag förmodar att man behöver en giltig anledning till att kontot ska raderas, att man måste förklara varför, annars borde man väl kunna göra det själv?

Anledningen till att jag vill inaktivera mitt Facebook- konto är att jag tycker att det tar för stor plats i min vardag. Facebook sprider mycket information som jag vill se om jag klarar mig utan.

Från det ena till det andra...jag ser fram emot 2017, det känns som om detta året är ett möjligheternas år. Jag tänker inte lova något inför 2017, mer än att jag ska tänka mer på att lägga vikt vid sådant som är viktigt, arbeta mot rätt mål, framåt.

Hade ni en bra kväll igår? Det hade jag. Först jobbade jag, sen firade jag in det nya året ihop med mina föräldrar, min syster och hennes familj. Hennes minste kille var så trött men lyckades ändå hålla sig vaken till efter tolvslaget 🙂 Det var knappt jag klarade vara vaken...

2017 startar jag med en viktig lärdom. Den lärdomen tar jag med mig, den tänker jag ha på min vänstra axel som en påminnelse om att allt inte är vad det ser ut att vara, det kan vara mycket bättre...eller värre!

Var rädda om varandra! ♥️

Likes

Comments

Idag gick jag till gymmet. Punkt.

Fy, vad vidrigt det var att köra crosstrainern i 30 minuter. De första 10 minuterna körde jag för fullt och började må illa. De sista 10 minuterna fick jag tvinga mig själv att inte lägga av, det smakade blod i munnen. Sen blev det träning för ben och bak, kommer inte kunna gå smärtfritt imorgon.

På ett år har jag lyckats gå upp 10 kilo i vikt. Det var precis vad jag hade tänkt mig, så jäkla bra gjort av mig, jag är stolt! Jag hittade bilder från förra nyår som jag tänkte lägga upp nu och visa skillnaden, men det tar emot, jag ser inte frisk ut. Det var jag inte heller i och för sig. Bilderna ovan är från idag.

Utan att på något vis krydda, kan jag säga att 2016 startade i botten. Så dåligt jag mådde vill jag aldrig uppleva igen. Att drabbas av utmattning var bland det värsta jag varit med om. Att på grund av psykisk ohälsa tvingas sjukskrivas var inte bara sorgligt, det var tvunget för att jag överhuvud taget skulle bli levandes igen.

Att jag lyckats återhämta mig så bra som jag gjort handlar mycket om att jag fick en timanställning där jag jobbar idag. Jag är galet tacksam över att jag fick den möjligheten. Bättre arbetskamrater får man leta efter.

Den bästa medicinen mot psykisk ohälsa är träning. 30 minuter pulshöjande om dagen är riktigt bra för att få en bättre psykisk hälsa. Jag vet att det fungerar så från och med nu ska jag bli bättre på att leva som jag lär.

Vem är på???

Behöver jag berätta att 2016 avslutas långt ifrån botten? Jag är inte på toppen, det vill jag inte vara, inte än. Det ju faktiskt så att det är vägen dit som är grejen.

#2016 #plustiokilo #utmattning #crosstrainer #30minuteromdagen #bättrepsykiskhälsa #psykiskohälsa #jagärviktig #duärviktig #minresaräknas #älskalivet

Likes

Comments

Nu har jag varit singel i ett år och det känns bra. Så till alla er som gav mig rådet att vara singel i minst ett år, jag klarade det, skämt åsido.

Det har varit väldigt intressant då jag dejtat lite, träffat killar jag gillat och sådana jag inte gillat, sånt är livet. Det finns de jag träffat flera gånger och andra har jag bara träffat en gång. Man ska ju kyssa många grodor innan man hittar sin prins, sägs det...

Kan man hitta sin prins på Tinder? Tveksamt!

Men vafan, vad har jag att förlora liksom? Om inte annat hittar jag kanske någon att ha kul ihop med...

Givetvis finns det de som inte gillat mig och har därför valt att blocka mig eller helt enkelt har de inte hört av sig igen. Inte så kul men något jag lärt mig mycket av, erfarenhet är alltid bra, positiv som negativ.

Några saker som varit nytt för mig när det gäller dejting är:

1. När jag berättade för några vänner att jag skulle på dejt en gång, frågade de om jag skulle dejta en tjej eller kille...

2. Man ska skicka bilder till varandra på snapchat, helst så naket som möjligt, men NEJ, jag vill inte ha någon dp...

3. Mr Grey! Varför pratar ca 90% av de jag träffat om den mannen? Ska jag bli mer intresserad av en kille som påstår sig vara som mr Grey?

Skulle inte tro det! Jag vill inte ha någon mr Grey hemma hos mig!

Det finns killar jag träffat som väldigt gärna tar i med hårdhandskarna för att visa dominans, i tron att de påminner om mr Grey. Sånt är kanske spännande ifall det görs på rätt sätt, läs på, säger jag bara. Självklart finns det de som varit bra men när man vaknar upp och undrar "hur hamnade jag här?" då kan man hålla sig för skratt.

Någon som känner för att dela med sig av dejtingerfarenheter? Jag vill gärna läsa om hur ni tar er an dejtingträsket 😂


Likes

Comments

Jag hade förmånen att få fira jul på jobbet. Det har jag inte gjort tidigare så för mig var det nytt. Så skönt det är att ha världens bästa kolleger, de är guld värda.

Nu är det läggdags! Börjar 07:00 imorgon...

Jag hoppas att ni haft en fröjdefull jul ♥️ Det har jag!

#godjul #julen2016 #julpåjobbet #fröjdefulljul

Likes

Comments