På riktigt, hur mycket abstinens får man när man slutar äta socker?? Jag har inte slutat helt, bara med godis, kakor och sånt uppenbart socker. När jag kom hem från jobbet var det hemskt! Jag skulle kunnat äta en hel säck med godis...

Någon som känner igen sig? Skriv gärna hur du blev kvitt sockerberoendet.

Ett tips jag fått är att äta en tesked kokosolja när suget drar igång. Jag åt ett par skedar, det hjälpte, typ...

En härlig promenad blev det ikväll, så härligt väder och fin utsikt :)

Imorgon är jag ledig, har en del inplanerat, bl.a. ett återbesök hos kirurgen på Citadellkliniken i Landskrona. Vi ska se hur resultatet blivit, det är fyra månader sen min operation. Jag är nyfiken på hur han, Dr Jörg Bohn, ser på resultatet, jag är riktigt nöjd, det hade inte kunnat bli bättre.

♥️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

På min runda idag hade jag snott Melissas hörlurar, så jäkla bra ljud i dom, jag blev riktigt taggad och tänkte att jag nog skulle kunna springa några steg. Jovisst, om det inte varit så att jag tog upp telefonen för att ta en snap och telefonen väljer att dö! Hur irriterande? Alltså jag blir galen! Jag hade mer än hälften av rundan kvar!

I ett sådant läge kan man välja sin reaktion (så skulle min mentor sagt, inget jag kommit på själv). Det är så tråkigt att gå utan ljud i lurarna att jag väljer att springa, då kommer jag hem fortare...

Nu fungerar jag så att när jag springer sätter det igång ett positivare tänk, min irritation byts ut mot bekvämlighet när jag upptäcker att jag faktiskt kan springa (typ) trots att jag känner mig som en flodhäst, inte det minsta smidig...bara tung och klumpig.

Har jag valt hur jag ska tänka eller reagera? På sätt och vis har jag det. Jag blev åtminstone medveten om att situationen blev lättare när jag fick in lite positiva tankar mitt i eländet.

Snacka om i-landsproblem, har man inte större bekymmer än så, ska man va jäkligt tacksam!

Nu blir det förberedelse innan jobb! Ha en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

Idag gav jag löpningen en ärlig chans, fy vad hemskt det var, det var så hemskt att jag inte kan fatta att jag gjorde det. Jag är så mycket tyngre nu mot vad jag var när jag sprang som mest. Det gör inte nåt att jag väger mer men sen min "mjukdelsrekonstruktion" behöver jag en stadigare sporttopp, helt klart! Sånt har jag inte behövt tänka på innan, hahaha :)

Så fint väder det varit i helgen! Härligt med solsken! Bilderna är från ikväll :)

Det var vidrigt när jag var ute och sprang, promenerade ganska mycket också om jag ska va ärlig, men så skönt det var när jag väl kommit hem igen, då är det värt det!

Förresten så var jag och Therese och såg Johan Glans i arenan igår! Så jäkla bra det var! Vi skrattade som bara den. Bara att se hans kroppsspråk gör att man skrattar på sig! Herregud va kul!

Helgen bara sprang iväg! Hade många planer som inte hanns med. Tid är något som jag vill ha mer av, men det är väl planeringen som behöver förbättras, antar jag ;)

♥️

Likes

Comments

Ja, just så är det! Jag är snygg som få! På riktigt! Till och med när jag är nyvaken... Hahaha!!!

Kolla själv!

Skojja bara.... Skulle aldrig visa en morgonbild på mig om jag inte lagt på snyggfiltret!

Idag blev det en härlig runda i solen. Jag var långt ifrån ensam på turen. Vet att jag inte ska titta på telefonen när jag motionerar men jag kände att jag ville ta några bilder. Öppnade inte messenger eller sms...

Nu blir det lite stress innan jobb.

Ha en bra torsdag! För det är väl torsdag idag?? Shit, vilken koll jag har... Hahaha!!! Håll i hatten! 😃😱

Likes

Comments

https://www.youtube.com/watch?v=HsaSQFbt8vQ

Den låten har jag haft i min spellista länge utan att ha hört vad den handlar om, inte förens idag när jag var ute på min motionsrunda, då slår det mig att texten är så nära min sanning, att det knöt sig i magen.

Är jag rädd för att vara ensam?

Om man "har någon" för att inte vara ensam handlar det inte om kärlek, då är det något annat, som i värsta fall inte är bra för dig, eller mig.

När jag är ute på PW eller jogg får jag igång tankarna, det blir som terapi och meditation samtidigt. Det är så jäkla skönt! Extra härligt är det nu när vädret blir bättre och bättre. Solen sken på mig idag också. Tyvärr blåste det som fasen vid Hammarsjön så jag fick ont i öronen, kylig blåst är vidrigt!

Nej, inga bilder då jag lovat mig själv att inte kolla telefonen när jag motionerar. Det distraherar för mycket och jag blir stressad av att inte svara på meddelandena jag fått. Det får vänta tills jag kommit hem :)

Nu blir det försenad frukost, dusch och matlagning innan jobb.

Ha en fortsatt bra tisdag!

Likes

Comments

Nu har jag suttit och googlat olika symtom, för att hitta "något annat" att skylla på, så att jag inte ska behöva erkänna att det är mitt egna beteende, som är orsaken till att jag känner som jag gör, utmattad.

Jag har jobbat mycket och jag har fokuserat på fel saker, så enkelt är det, borde inte vara svårt att förändra, eller hur?

Igår fick jag besked om att min anställning förlängs, det vikariat jag sökt, har jag fått! Det är jag otroligt glad för! Jag kan släppa stressen med att "säkra min inkomst" under en längre period. Tidigare har jag bara säkrat en månad i taget vilket förmodligen varit jobbigare än jag velat erkänna.

Bäst av allt är att jag kommer ha sommarsemester!!! Det ska bli så härligt!

Så, vad kom jag fram till när jag googlade symtom?

Att det inte är ett smart val! Jag vet bättre! Är man orolig för sin hälsa ska man söka hjälp ELLER dra i handbromsen och fokusera rätt. Lita på magkänslan, den har sällan fel, det är faktiskt jag som väljer hur vägen mot mitt mål ska se ut, ingen annan!

I och med att jag fått det vikariat jag sökt har jag nått ett mål. Nu kan jag lägga fokus på nästa mål, vägen dit är viktigast, den ser jag fram emot!Ha en fortsatt härlig torsdag!

♥️

Likes

Comments

Jag har världens bästa mentor! Han får mig att stanna upp och se på mig själv ur ett perspektiv som är sundare för mig. Han är ärlig i alla lägen, oavkortat, det behöver jag! Framför allt uppskattar jag ärligheten även om den, som för ett par dagar sedan, kändes som en käftsmäll.

Vid varje samtal vi har påminner han mig om att alla har makten att välja, alltid! Det är sjävklart men för mig är det ofta alldeles för långt bort. Då agerar jag på impuls och gärna med tunnelseende, vilket resulterar i att jag gör exakt samma val som jag gjort vid tidigare tillfällen, som faktiskt varit dåliga för mig.

Har du någon som är sådär härligt ärlig??

Är du ärlig mot dig själv? Kan du se dig själv i spegeln och säga att du är 100% ärlig mot dig, den viktigaste i ditt liv?

Prova!

Ha en fortsatt bra dag! Snart är det helg!!!

♥️

Likes

Comments

Att välja motionsspåret för att det är "bra för mig" skulle jag vilja påstå är det bästa val jag gör. Jag mår så vansinnigt mycket bättre när jag fått vara ute i friska luften, att flåsa den kyliga luften ut och in ur mina lungor, är som en semla för själen!

Tog bilder från, nästan samma plats, igår och idag. Vädret var finare igår...

Det var råare i luften idag, bitande liksom. Igår blev jag genomsvettig då jag hade på tok för mycket kläder på mig.

Nej, jag springer inte hela rundan, mestadels går jag faktiskt. Min kondition är inte vad den har varit, den måste få en "nystart". Jag har inget lopp inbokat så jag kan ta mig fram hur söligt jag vill, nu tränar jag för att må bättre, inte för att stressa fram en viss tid på milen, det orkar jag inte.

Att lyssna på olika poddar är kul. Jag lyssnar på poddar i motionsspåret och i sängen när jag ska sova. Idag lyssnade jag på Marcus Birros nya pod "öppet hjärta", där får han bannor av Sanna Lundell... Lyssna på den!

På slutet pratar de om beroenden och medberoenden, riktigt intressant! Ämnen som ligger mig varmt om hjärtat. Marcus Birro är nykter alkoholist och Sanna Lundell är anhörig samt varit medberoende. De vet vad de talar om!

Likes

Comments

Eftersom jag hittat ny kärlek vill jag härmed bekräfta att jag och mina Dr Martens ska skiljas! Vi hatar varandra! Jag gav Dr Martens en ny chans idag men jag kunde INTE känna att det fanns någon kärlek kvar. Vi har kramat ur det sista av varandra och jag vill aldrig mer se Dr Martens igen.

Kolla vad som har hänt! Oförlåtligt! Så gör man inte!

Om jag känner någon som vill ha mina, knappt använda, Dr Martens kängor, kan höra av sig snarast. De åker i soporna i morgon kväll.

Likes

Comments

Melissa hade en bokad tid hos Maria på Studio Ego idag så jag passade på att umgås med Melissa en stund efter det. Hon och jag gillar att äta ute så det fick bli så idag.

Det är längesen jag skrev här, bloggen har inte varit prio 1 precis. Det har hänt en hel del den senaste tiden, sådant som varit mycket viktigare att ta hand om. Nu lugnar det sig och det känns skönt.

❤️

Likes

Comments