Att välja motionsspåret för att det är "bra för mig" skulle jag vilja påstå är det bästa val jag gör. Jag mår så vansinnigt mycket bättre när jag fått vara ute i friska luften, att flåsa den kyliga luften ut och in ur mina lungor, är som en semla för själen!

Tog bilder från, nästan samma plats, igår och idag. Vädret var finare igår...

Det var råare i luften idag, bitande liksom. Igår blev jag genomsvettig då jag hade på tok för mycket kläder på mig.

Nej, jag springer inte hela rundan, mestadels går jag faktiskt. Min kondition är inte vad den har varit, den måste få en "nystart". Jag har inget lopp inbokat så jag kan ta mig fram hur söligt jag vill, nu tränar jag för att må bättre, inte för att stressa fram en viss tid på milen, det orkar jag inte.

Att lyssna på olika poddar är kul. Jag lyssnar på poddar i motionsspåret och i sängen när jag ska sova. Idag lyssnade jag på Marcus Birros nya pod "öppet hjärta", där får han bannor av Sanna Lundell... Lyssna på den!

På slutet pratar de om beroenden och medberoenden, riktigt intressant! Ämnen som ligger mig varmt om hjärtat. Marcus Birro är nykter alkoholist och Sanna Lundell är anhörig samt varit medberoende. De vet vad de talar om!

Likes

Comments

Eftersom jag hittat ny kärlek vill jag härmed bekräfta att jag och mina Dr Martens ska skiljas! Vi hatar varandra! Jag gav Dr Martens en ny chans idag men jag kunde INTE känna att det fanns någon kärlek kvar. Vi har kramat ur det sista av varandra och jag vill aldrig mer se Dr Martens igen.

Kolla vad som har hänt! Oförlåtligt! Så gör man inte!

Om jag känner någon som vill ha mina, knappt använda, Dr Martens kängor, kan höra av sig snarast. De åker i soporna i morgon kväll.

Likes

Comments

Melissa hade en bokad tid hos Maria på Studio Ego idag så jag passade på att umgås med Melissa en stund efter det. Hon och jag gillar att äta ute så det fick bli så idag.

Det är längesen jag skrev här, bloggen har inte varit prio 1 precis. Det har hänt en hel del den senaste tiden, sådant som varit mycket viktigare att ta hand om. Nu lugnar det sig och det känns skönt.

❤️

Likes

Comments

Äntligen blev det av, frisörbesöket som jag skjutit på så länge. Jag var hos Maria på Studio Ego. Henne har jag gått till i, lite drygt, 20 år. Shit alltså, vad lång tid...

Det blev ljusa slingor och ett klipp. Så fint det blev! Jag är jättenöjd!

Alltså, när jag ska ta självisar, kan jag ta hur många bilder som helst, som jag inte blir nöjd med. Vad ska jag göra med de bilderna? Jo, jag tvingar er att titta på dem 😂👆🏻 Hahaha, sorry för egobildbomben...

Jag önskar er alla en härlig fredag och en bra helg. Jag ska jobba mm....

#studioego #ego #egobildbomb #självis #självisar #onödigabilder #onödigasjälvisar #jagärsnygg #duärsnyggare

Likes

Comments

Sen jag köpte ett dubbeltäcke, förra veckan, har mitt liv blivit 700 resor bättre. Det är mitt bästa köp sen jag köpte mina proteser... Hahahaha!!! Alltså vad rolig jag är! 😂

Nu blir det vila innan jobb 🙂

Tjingeling!

Likes

Comments

Ni som känner mig vet att jag älskar semlor MEN i år har jag, än så länge, bara ätit två stycken. Den första var förra veckan och den andra var idag.

Melissa älskar också semlor. Märkligt!

Tänk att mer än halva januari har gått. Jag begriper inte vart all tid tar vägen. Just nu lever jag i någon slags rosa bubbelgumsbubbla och känner mig allmänt förälskelsepsykotisk... Men ändå! Vad gör jag med all min tid?

Det ska jag ta reda på. Jag har fått till mig att planera in min tid 24/7 i två veckor, skriva upp allt, för att få feedback på det. Det ska vara under lite kontrollerande former med begränsning av surf mm...

Någon som har gjort detta nån gång?

Jag har skrivit veckoplanering förr men aldrig lyckats hålla dem. Denna gången är det på allvar! Jag behöver struktur och jag vill veta vad jag gör med all dyrbar tid. Framför allt vill jag lägga tid på rätt saker. Nu känns det väldigt viktigt!

Dela gärna med er av era erfarenheter som gjort att er vardag blivit så friktionsfri som möjligt.

Är det planering & förberedelse som är stommen till ett friktionsfritt liv?

#semla #bubbelgumsbubbla #förälskelsepsykos #planering #veckoplanering #friktionsfri #friktionsfrittliv #älskalivet #duärviktig #jagärviktig

Likes

Comments

Kärlek i en förpackning...

Choklad & kärlek! Kan det bli bättre? Tror inte det ♥️

😘😋

Likes

Comments

Nu kan jag rensa i biblioteket. Fattar inte varför jag sparar på så mycket, haha. Vad ska man ha alla bilder till? Mina gamla iPhones är fulla med bilder jag inte kan radera men jag vet inte vad jag ska ha dem till.

Vad gör du med alla "onödiga" bilder?

Likes

Comments

Det kändes, om möjligt, ännu värre att köra 30 minuter på crosstrainern idag. Fy vad dålig kondition jag har!

Hahaha!!! Det är bara att köra på! Här är jämförelse från i förrgår och idag...

En liten förbättring kan man se!

Körde lite styrka med fria vikter. Jag borde träna mina armar mer men det är ju så förbannat tråkigt! Det fick bli ben och mage.

Trots att det är årets första dag är det flera som tränar ikväll. Själv vet jag inte om jag hade vågat vara där.... Vi får se hurdana 30 minuter det blir imorgon. Viktigt att hålla igång det nu när jag börjar få in rutinen.

30 minuters pulshöjande träning, om dagen, för bättre psykisk hälsa.

Likes

Comments

Nu har jag kollat upp hur man inaktiverar Facebook. Ifall man inaktiverar Facebook kan man, när som helst, aktivera kontot igen och allt finns kvar som om inget har hänt.

Tar man bort sitt konto permanent, kan man inte få tillbaka det igen. Man kan inte radera sitt Facebook-konto själv, utan man måste kontakta Facebook, för hjälp. Jag förmodar att man behöver en giltig anledning till att kontot ska raderas, att man måste förklara varför, annars borde man väl kunna göra det själv?

Anledningen till att jag vill inaktivera mitt Facebook- konto är att jag tycker att det tar för stor plats i min vardag. Facebook sprider mycket information som jag vill se om jag klarar mig utan.

Från det ena till det andra...jag ser fram emot 2017, det känns som om detta året är ett möjligheternas år. Jag tänker inte lova något inför 2017, mer än att jag ska tänka mer på att lägga vikt vid sådant som är viktigt, arbeta mot rätt mål, framåt.

Hade ni en bra kväll igår? Det hade jag. Först jobbade jag, sen firade jag in det nya året ihop med mina föräldrar, min syster och hennes familj. Hennes minste kille var så trött men lyckades ändå hålla sig vaken till efter tolvslaget 🙂 Det var knappt jag klarade vara vaken...

2017 startar jag med en viktig lärdom. Den lärdomen tar jag med mig, den tänker jag ha på min vänstra axel som en påminnelse om att allt inte är vad det ser ut att vara, det kan vara mycket bättre...eller värre!

Var rädda om varandra! ♥️

Likes

Comments