View tracker

Allt såg bra ut! Det känns väldigt bra också! Mina boobies fyllde en vecka igår och jag var på återbesök hos Jörg på Citadellkliniken. Han drog bort plåstertejpen från mina sår i armhålorna och de på magen. Jörg erbjöd sig att ta två prickar på min mage när jag ändå var sövd, haha, därav plåstren där.

Jag är verkligen glad för boobiesarna, det här kommer jag aldrig att ångra!

Jag vet att sånt här provocerar. Det finns till och med de som ifrågasätter min roll som förebild åt min dotter... Orka!!!

Vad är jag för förebild ifall jag inte följer mina drömmar eller lever det liv jag vill leva?

Hon och jag är två individer, vi är inte särskilt lika, det finns ingenting som tyder på att hon "måste" göra som jag. Det jag kommer lägga tyngst vikt vid är att hon följer sina drömmar och jobbar mot de mål hon har i livet.

Precis så som jag kommer göra hädanefter.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag fick jag den här utmaningen till mig. Tänkte att det kan va kul att testa 🙂 Jag märkte att jag har lite väl tråkig fantasi dock, haha 😆

1) Vad jobbar du med och vilken sysselsättning har du?

Jag jobbar som Stödassistent på ett boende inom socialpsykiatri.

2) Vilken är din favorit-årstid?
Varje årstid har sin charm men jag tror jag gillar våren mest, när det blir ljusare igen...

3) Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
Inga måsten inplanerade!

4) Välj tre saker du vill ta med dig till en öde ö?
Min iPhone, wi-fi och min säng...

5) Vilka tv-serier tittar du på?
Jag följer Syrror, allt annat har jag igång bara för sällskaps skull, tittar inte mycket på programmen.

6) Vad står högst upp på din önskelista inför jul?
En tillsvidareanställning!

7) Nämn några spännande planer inför det nya året.
Har inga direkta planer för nästa år mer än att jag ska komma igång med träningen igen. Så fort jag kan börjar jag på allvar!

8) Vad skulle du passa på att göra om du kunde vara osynlig för en dag?
Jag hade stalkat en hel del, haha!!!

9) Favorit-resemål?
Kreta!

10) Vart köper du helst dina kläder?
Gina Tricot, Sandelins, H&M, Nelly mfl..Tack för utmaningen @FrökenRödlök

  • 27 readers

Likes

Comments

View tracker

1. Acceptera ditt ansvar
Sluta med att skylla dina havererade relationer på partnern. Välj i stället att skapa ett kärleksfullt liv och att inte se dig som drabbad. Du är medskapare till ditt liv och kan ändra dina tankebanor. När något tråkigt händer kan du välja att göra det bästa av situationen. Acceptera det som har hänt och tänk kreativt. På vilket sätt kan det vara positivt?

2. Bli den du verkligen är
Du får det som du tror om dig själv. Om du omedvetet är rädd för att binda dig kan det visa sig genom att du attraherar partners som redan är upptagna. Du behöver göra upp med dina förträngda sidor, fundera över vad du tror om dig själv och hur du signalerar det till andra.

3. Bli tillgänglig för kärlek
Skippa kravlistan för hur din blivande partner ska vara. Den gör bara att du begränsar dig själv. Stanna inte i en halvbra relation som du tror ska bli bra om bara din partner förändrar sig. Fundera i stället över hur du behöver vara och vad du ska göra för att bli mer tillgänglig för kärleken.

4. Avsluta det som varit
Släpp det förflutna och blicka framåt. Om du inte har gått vidare från din förra partner är du inte öppen för en ny kärlek. Rensa bort exet genom att till exempel kasta gamla mejl, presenter och radera numret i mobilen. Försök att vara tacksam för det relationen gav dig och förlåta om du blev sårad.

5. Släpp kontrollen
Inse vad du kan kontrollera och vad du behöver släppa. Det enda du kan styra är dig själv, att till exempel försöka få någon att bli attraherad av dig är ofta lönlöst och gör dig bara frustrerad. I en relation kan du behöva öva på att vara sårbar och be om hjälp.

6. Lev ditt bästa liv
Räkna inte med att en partner ska göra att allt i ditt liv känns bättre. Du måste själv ta ansvar för din lycka och för att du lever det liv du vill. Är du inte nöjd med någon del behöver du fundera på hur du kan förändra situationen så att du blir lyckligare, vare sig du är singel eller inte.

7. Hedra dig själv
Respektera dig själv, då kommer andra också att göra det. Att våga säga nej och stå upp för dina gränser är det du behöver göra för att inte bli självuppoffrande. Då kommer du inte heller att hamna i relationer där din partner försöker manipulera dig. Öva dig på att säga nej!

8. Uppskatta din kvinnlighet/manlighet
Höj dig själv till skyarna och njut av att bara vara. Öva också på att släppa fram din ilska.

9. Njut av dig själv
Om du njuter av dig själv kan din partner lättare göra det. Om du är hämmad sexuellt leder det ofta till en hämmad livsinställning. En vanlig orsak är missnöje med kroppen. Öva dig på att uppskatta din kropp och lär dig hur den fungerar.

10. Lev kärleksfullt
Glöm föreställningen om att du kan förändra eller manipulera en partner. Ge i stället utan att förvänta dig något tillbaka. Försök alltid leva kärleksfullt genom närvaro, vänlighet och generositet, även om du är singel. Tänk inte att du får kärlek i ett förhållande, utan någon att dela kärleken med.

Jag hittade detta på @FrökenRödlök 's blogg, hon i sin tur hade hittat dem hos Sara Olander. De var så himla bra att jag vill dela dem med er!

Att hitta kärlek är härligt! Det ska kännas bra! Gör det inte det, är det inte kärlek, då är det något annat. Skillnaderna kan vara hårfina...

Det jag värdesätter högst när det gäller vänskap eller kärleksrelation är beundran, respekt och tillit. Alla tre måste till annars finns det ingen grund att bygga på.

Sen har jag vansinnigt svårt för "komplicerat", det är såklart relativt hur man ser på det. För mig handlar det om att jag ska kunna vara mig själv, ofiltrerad! Den jag träffar ska också vara sig själv, ofiltrerad! Annars blir det komplicerat för mig, det finns ingen tillit, ingen respekt och absolut ingen beundran, i sådant fall.

  • 41 readers

Likes

Comments

Alltså på riktigt: Hur mycket kan man skratta med en kompis? Och hur befriande är det?

Ett besök hos Sanna och hennes fina William & Wendela gjorde verkligen gott. Trots att jag har svårt för att skratta med mina boobies, låg vi dubbla och skrattade så tårarna sprutade! Så jäkla kul! Jag vet inte vad jag ska säga om det mer än att MED HUMOR OCH SJÄLVDISTANS KOMMER MAN LÅNGT!

Tack Sanna! ♥️

Jag lyckades få en superrolig bild på deras hund Donna...

Hahaha, hon ser vettskrämd ut! Stackaren!

Det där jäkla tvångsbandet runt min bröstkorg är verkligen påträngande... Jag ska tortera det så fort jag inte behöver det längre! Hahaha, hämnd ljuva hämnd...

  • 37 readers

Likes

Comments

Alltså min granne Cia kom med blomma, chips, chokladbollar och en hel påse dvd-filmer till mig. Skrev ju igår att jag glor på tråkiga tv-program så hon erbjöd sig att låna ut en massa bra filmer. Så himla omtänksamt!

Tack snälla!!! ♥️

Jag fick telefonsamtal från Citadellkliniken idag. Allt går och är precis som det ska. Jag passade på att ställa lite frågor när jag ändå hade Julia på tråden. Från och med nu ska jag klara mig på alvedon och Ipren som smärtlindring. Det ska gå bra, det gör ju inte så ont faktiskt. Idag är det femte dagen sen op och det är vad det tar innan "det vänder", från och med nu blir det bara bättre.

Ska bli kul att höra vad kirurgen tycker på mitt återbesök på onsdag. Själv tycker jag att han gjort ett riktigt bra jobb, de är superfina! 🌟🌟

  • 51 readers

Likes

Comments

Sen jag opererades i onsdags har jag haft massor med tid till att göra exakt ingenting. Jag har knappt kunnat göra någonting mer än titta på tradiga tv-program och nätshoppa.

Ska bli kul att se vad jag klickat hem, haha! Usch....

Idag var min bästa Therese och hälsade på mig, hon fick äran att hjälpa mig att duscha, det behövdes verkligen. Jag fick se mina bröst för första gången sen i torsdags och det minns jag knappt. De är så fina och jag är så nöjd med resultatet. Nu ska de bara gona till sig sen är det klart.

Ni som undrar hur smärtan är kan jag ärligt säga att det inte är så farligt som man kan tro, inte så farlig som jag trodde att det skulle vara i alla fall. Det som påverkar mig är trycket på bröstkorgen och att jag har typ träningsvärk i hela överkroppen. Det är jobbigt för kroppen, inte smärtsamt liksom.

Men jösses vad jag längtar efter att kunna sova i min säng igen. Än så länge funkar bara soffan då jag måste sitta och sova, att ligga ner är inget alternativ, det känns för mycket.

Kom gärna med frågor, svarar gärna om det är nåt ni undrar över ☺️

Likes

Comments

Mitt dygn på Citadellkliniken i Landskrona var fantastiskt bra! Det kändes som att bo på SPA eller ett bättre hotell. Där är så fint!

Slänger in lite bilder 🙂

Den stora skillnaden mellan SPA och en privatklinik är själva behandlingen man betalat för... Det är svårt att förklara hur min op känns men om ni tänker er att det står en häst på bröstkorgen plus att man har träningsvärk x 100 så är det ganska nära.

Jag vet inte hur lämpligt det är med bilder på mitt resultat men jag är så himla glad för dem att jag väljer att visa två diskreta... Vad tycks?

Det är inte så hemskt med smärtan som jag trodde att det skulle vara. Den värsta smärtan kände jag precis efter jag vaknat ur narkosen, då gjorde det riktigt jäkla ont, det kändes som om huden brann. Som tur är släppte det fort efter medicinering plus att jag fick sitta upp.

Jag satt i sängen hela dagen igår och större delen av dagen idag. Gick lite i trapporna och runt på kliniken för att inte bli helt förstenad i kroppen.

Nu är jag hemma igen. Natten får jag tillbringa sittandes i soffan, det går inte att ligga ner... Undrar om jag någonsin kommer att kunna ligga på mage igen, hahaha! Sover Dolly Parton på rygg?? Skiter björnar i skogen??? Ja, ni fattar OO...

Likes

Comments

Nu är jag på väg till Landskrona och Citadellkliniken. Jag börjar bli nervös nu, på riktigt! Samtidigt är jag förväntansfull som bara den!

Sitter i bilen och försöker distrahera mig med hög musik och fotograferande...

Eftersom jag ska sövas måste jag vara fastande. Det är skit! Jag mår inte bra på lågt blodsocker! Hua!

Min morgon bestod mestadels av att springa runt och leta efter sånt jag kanske vill ha med mig samt att känna på mina bröst... Jag har varit manisk med att klämma på dem, hahaha! Ska ta bilder på dem innan operationen, hoppas sköterskorna kan hjälpa mig med det.

Melissa har verkligen stöttat mig! Hon förstod att jag var nervös imorse men som hon uttryckte det -"Du har sagt det typ 100 gånger nu mamma! Det räcker!"

Vad vore jag utan dig?!

Likes

Comments

Jag vet att jag tagit upp det tidigare men jag måste göra det igen: Det finns inte mycket som slår tillfredsställelsen man känner när pusselbitarna faller på plats, när poletten trillat ner, hissen gått ända upp, man har skottat ända fram, har alla hästar i stallet, får tag i den vassaste kniven i lådan, NI FATTAR!

Lugnet liksom sprider sig i kroppen, jag är stolt över mig själv, jag har valt rätt. Att lita på min magkänsla är det bästa val jag gjort på länge!

På onsdag ska jag opereras. Jag ska "lägga mig under kniven" och göra ett skönhetsingrepp jag längtat efter. Den operationen kommer göra mig till en lyckligare och hundra gånger bättre version av mig själv...

NEJ, DET GÖR DEN INTE 😂

Jag vet att mitt inre kommer vara detsamma efter operationen. Det som förändras sitter på ytan. Jag vet också att man duger som man är, jag kommer duga även efter operationen.

Det här är belöning till mig själv. Jag har själv valt att göra en bröstförstoring. Det är en del i mitt tillfrisknande. Det här ger jag till mig själv för att jag kommit långt. Jag längtar till jag ska få en kvinnligare och kurvigare kropp. Jag har inte naturliga förutsättningar för det.

Självklart återkommer jag om det här...

Frågor på det?

  • 170 readers

Likes

Comments

En härlig morgon på jobbet. Vi har en fantastisk utsikt....

Idag har jag funderat på det här med att man bara lever en gång. Då måste det ju betyda att jag ska ta tillvara på den tid som tillägnats mig, eller hur?

Det är årsdagen från terrorattackerna i Paris där över 130 personer dog. Många av dem var väldigt unga. De hade också bara ett liv, som andra valde att släcka, det är oförståeligt. Man kan alltså inte gå ut och roa sig utan att riskera att hamna i en terrorattack. Vart fan är världen på väg... Jag får ångest!

Man lever bara en gång, det anammar jag! På flera olika sätt...

Ha en fortsatt härlig söndag!

#morgon #jobbhelg #terror #terrorism #paris #ettliv #mittliv #duärviktig #jagärviktig

  • 128 readers

Likes

Comments