Au Pair- Matchningsprocessen

Fick en matchning igår den 30/6

Familj : Familjen Jerussi
Bor: Arlington, Virginia
Familjemedlemmar ; Mamma (T) , Pappa (C) tvillingsönerna (B&J) 3 år och dotter 1 år.
SKickade ett mejl till de att jag var intresserad av att prata med de men fick aldrig något svar, börjar bli less på det här eftersom detta är säkert 5:e gången en familj inte svarar, förstår inte riktigt varför? Fan.. känns som jag aldrig kommer komma iväg :(


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardagen

Idag var det min sista dag på jobbet och det kändes lättsamt och sorgligt på samma gång eftersom jag ändå har jobbat där i 5 månader. Kan inte fatta att tiden har gått så fort! Det kändes som att det bara var igår jag började jobba men det har ändå varit sen januari. 
​Jag har trivts så himla bra och kollegorna är så himla härliga! Även barnen älskar mig och jag likaså, kommer sakna de så oerhört mycket . Lär ju komma och hälsa på och man vet aldrig jag kanske kommer tillbaka på arbetsplatsen, men just nu känns det inte så iallafall. Nu väntar jag bara på en familj och sen är det bara att boka en intervju för visum i Stockholm då jag har ordnat alla papper som behövs then I'm ready to go!

Men tillbaka till dagen då, det var som en helt vanlig dag men ändå inte eftersom alla visste att det var min sista dag och det kändes ju lite lustigt eftersom detta har varit min vardag i 5 månader och jag har lärt mig alla rutiner så nu sitter de i ryggmärgen. Iallafall så hade jag 7 barn med mig i gymnastiksalen och de hade jätteroligt, jag satte på musik och de dansade och sprang runt. Sen gick vi och åt och barnen skulle vila och jag hade fixat i ordning fika som bestod av äppelpaj, hallon/blåbärspaj och kanelbullar.
Jag var rädd att de inte skulle tycka om det och det inte skulle gå åt men det gjorde det!
Alla berömde min fika och tyckte jag var så duktig som hade bakat själv och jag uppskattade det väldigt mycket. Jag fick även presenter otroligt nog ! Hade inte räknat med det, men det innehöll ett set med örhängen & halsband i rosa, precis min älsklingsfärg blev så himla glad ! Kändes verkligen som att allt jag gjorde var värt mödan eftersom de sa att jag förtjänade det , åhh fina kollegor! Visste inte hur jag skulle tacka nog så jag gav alla en kram och blev så varm i hjärtat!

Jag jobbade till kl 16 och innan jag gick gav jag alla en kram ännu en gång och vi lovade att jag skulle komma och hälsa på och det kommer jag lätt göra eftersom jag bor knappt 1 m från jobbet, haha väldigt smidigt.
Sen efter det har jag bara tagit en tupplur och nu sitter jag och äter min lax/räksallad, väldigt mumsigt. Har blivit väldigt nyttig då jag har varit oförsiktig och stoppat i mig för mycket skit, vilket har resulterat i att jag har haft en rejäl viktuppgång.Inte bra! Så ska försöka bli så nyttig det bara går och hur det går återstår att se.

Mina planer än så länge är att softa sönder morgondagen då jag kommer kriga i en vecka från och med lördag då jag ska jobba på en pizzeria så behöver all lathet jag bara kan få. Jag har mycketgrejer och göra imorgon, måste bland annat boka tid för vårdcentralen då min keloid har börjat komma upp igen, och resterande dagen tänkte jag bara strosa runt i stan och kika bland reorna och äta sushi, som jag har längtat efter det!


Nu så har jag inte så mycket mer att berätta så vi hörs bloggis!
Likes

Comments

Au Pair- Matchningsprocessen

Fick en matchning den 28/6

Familj : Familjen Reddy
Bor: Villanova, Pennsylvania
Familjemedlemmar: Mamma (S) Pappa (G) Dotter (N) 6 år , Dotter (S) 3 år.

Ingen av oss hörde av sig, lika bra för denna familjen verkade väldigt strikt då de var indier.... Man fick knappt göra något och man hade även utegångsförbud. Man ba okej? hallå? jag är en vuxen person jag kan bestämma över mig själv eller... Nej detta var ingen familj för mig.,


Likes

Comments

Au Pair- Matchningsprocessen

Fick en matchning den 21/6

Familj: Familjen Burky
Bor: Seattle, Washington
Familjemedlemmar: Mamma (A) Pappa (J) Son (B) 4 år , Dotter (L) 2år.

Ingenting här heller, ingen hörde av sig och jag tror inte jag skulle passa i denna familjen heller eftersom de verkar vara friluftsmänniskor och jag är inte så mycket för sånt.


Likes

Comments

Au Pair- Matchningsprocessen

Fick matchning 19/6

Familj: Familjen Lunt
Bor: Riverside, Connecticut
Familjemedlemmar: Mamma (M) Pappa (N) Son 6 år(J) Dotter (C) 4år och dotter (C) 2år.

Ingen hörde av sig varken jag eller familjen och nästa dag hade de tagit bort matchningen.


Likes

Comments

Au Pair- Matchningsprocessen

Fick den senaste matchningen igår 14/6

Familj : Familjen Bahney
Bor: Oakland, Kalifornien'
Familjemedlemmar: Mamma(A) Pappa (B) Son (B) 4 år, dotter (A) 11 månader.

Matchades som sagt igår men fick aldrig något mejl, stod ganska bra information på deras profil men tyckte ju att de kunde höra av sig men de gjorde inte det så jag skrev ett mejl till de att jag var intresserad och fick ett ganska snabbt svar tillbaka att vi kunde skypas idag kl 19.00. Fick skypa med både mamman och pappan och samtalet varade i 25min, tyckte att det var ganska lätta att prata med. De ställde frågor och även jag, men sen fick jag mejl att jag inte heller var rätt Au Pair eftersom jag inte hade så mycket erfarenhet med småbarn.. Kändes så surt för fick ändå en bra känsla av denna familjen eftersom de inte hade så höga krav, knappt något hushållsarbete och huvudsakliga arbetsuppgiften var att ta hand om dottern och hämta sonen från förskolan. Och de bodde även i Kalifornien som jag hade önskat men nu blev det inte riktigt som tänkt. Så får fortsätta leta vidare. Hoppas jag hittar snart för börjar bli trött på det här, ger upp hoppet snart. Eftersom det tär så mycket energi att gå runt och undra och sen att bli nekad familj efter familj.. Inte så kul direkt .

Likes

Comments

Au Pair- Matchningsprocessen

Fick en matchning den 8/6 .

Familj: Familjen Månsson
Bor: Woodcliff Lake, New Jersey,
Familjemedlemmar: Mamma (S) Pappa (J) Son (N) 7 år, (J) 5 år, (E) 2,5 år & (V) 1 år gammal.

Fick ett mejl från mamman där det stod lite om familjen och jag blev ju lite ställd när de hade fyra barn... Det var lite väl mycket barn för min del då jag hade skrivit på min profil att jag max ville ha 3 barn. Men bestämde ändå en skype-intervju i fredags och de satt i bilen och pratade med mig båda föräldrarna och den andra sonen då de var på väg till affären. Ställde de frågor och de svarade, fick då reda på att pappan var svensk. Tyckte ändå samtalet gick ganska bra och mamman skulle mejla efter men väntade hela helgen och fick aldrig något mejl och de hade även tagit bort matchningen, verkade ju lite skumt. Men hängde inte sur läpp över det för det var ganska mycket hushållsysslor de ville en skulle göra och man kunde även vara tvungen att jobba helger ibland. Lät inte alls lockande och här kändes det inte 100 % heller.


Likes

Comments

Au Pair- Matchningsprocessen

Fick en matchning den 16/5

Familj: Familjen D'Orazio
Bor: Petaluma, Kalifornien.
Familjemedlemmar: Pappa (D) Mamma (L) 17 månader gammal, (C) 4 månader gammal.


Fick ett mejl av pappan i familjen där det stod att de behövde en Au Pair i mitten av augusti. Mejlade fram och tillbaka och bestämde att vi skulle skypa på torsdagen. Var lite kluven eftersom barnen var ganska små, och jag visste inte om jag skulle kunna ta hand om de.  Men tänkte ändå ge de en chans och försöka skypa med de, men rätt som det är så hann vi aldrig skypa för fick ett mejl från pappan igen att de skulle gå vidare med en annan Au Pair, o då var frågan varför de ens ville boka in en skype-intervju isåfall? Så weird, menmen kanske lika bra. Skulle nog inte passat i denna familjen ändå.

Likes

Comments

Au Pair- Matchningsprocessen

Fick en matchning den 12:e maj

Familj: Familjen Wynn
Bor: Parker,Colorado
Familjemedlemmar: Mamma,pappa dotter (A) 3 1/5 år , (I) 7 månader gammal. Mejlade bara med denna familjen, men problemet var att de ville att jag skulle laga mat då de turades om att göra 2ggr/vecka per person och matlagning är inte min starkaste sida så jag skrev det men vi bestämde ändå för att skypa på söndagen men dessväre kunde jag inte och frågade om det gick på måndagen istället men de svarade aldrig mer så tog bort de från matchningen. Kanske lika bra för det kändes aldrig 100 %.


Likes

Comments