Nu börjar vi komma någon vart i husets, väntar fortfarande på mattorna som ej kommit och soffbord. Soffan är ej färdigställd ännu.
Hittade dessa underbara sakerna på Mio, designs och detaljer. Kombinerade ihop det och taa daaaa.............
så snyggt eller vad tycker ni??
Jag är 😍😍😍😍😍Love IT

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har haft magsjuka eller kräksjukan som det heter, fått ej sova...... känt mig som en sombie. Men nu. ......Jaa, nu har vi fått leverans äntligen börjar det hända saker väntar fortfarande på mattorna och soff bordet. Sen är det dags för detaljer det bästa jag vet😍😍😍 ska bli så himla kul att bara få inreda sitt eget hem. Får se hur det blir nu vilken smak man har, förr hade jag syrian stilen hemma med massa kristall och mahogny möbler och sen blev det väldigt enkel stil typ ingenting förutom tv, soffa och bord. Nu blir stilen lite annorlunda...... kommer lägga upp bilder på före och efter .👏👏ska bli skoj

Likes

Comments

Har ej kunnat skriva så mycket då min lillkille har fått någon typ av magsjuka, han spyr typ 5-8 per dag och problemet är ingen diarré alls.
Bara spyr, varm typ inte riktig feber 37,2-37,6 inte mer.
Vet ej vad jag ska ta mig till, han går runt och i hemmet och stannar till som om han får attacker, magsmärtor i magen.
Och säger ont i magen mamma - hjälp mi
Ringt vårdguiden dem säger
-ge vätskeersättnings och vatten.
Han har blivit lite blek i hyn, får se avvaktar
i annat falla åker jag in med honom.
Det som är så konstigt när man väl är där, får man typ svars
-Det är magsjuka, ni borde stannat hemma .
Man blir ju orolig och åker in för att få ett bekräftelse på vad det är. Och att ens barn ser/ är så hjälp lös. 😢😭😢😷🍼🍼🍼 det gör verkligen ont........❤️💙❤️
Nu ligger han och sover och jag brevid, fått i honom en kok potatis för det stoppar spya och en klunk vatten.

Likes

Comments

Bil, snabbhet adrenalin är det bästa.....

Detta är mina Hingstar som jag kallar dem

Att bara kunna glida fram i fart och ej vara beroende på väntetider när det gäller buss tåg eller pendeltåget är det bästa känslan.

Förutom då har vi trafiken men komma i mål och det är en själv som ser till att komma fram.!

Likes

Comments

Igår höll jag på med min ena sons rum, gardiner kommer upp snart och garderoben ska monteras, tv ska upp och hyllorna till alla spel/ ett sovrum/ spelrum det ska bli skoj. Han har fått välja lite saker själv , tänker på svart/ vit själv 🤔hmmm får se hur det slutar dags att sätta igång ❣️

Likes

Comments

Nu så dags för ............Detta goda Kaffet är Turkiskt - tänkte lite spådom det är det roligaste med kaffet men smaken är gudomlig☕️☕️

Likes

Comments

Fick leverans från blombudet. Öppnar och tittar Rosor det bästa jag vet med vit brudslöja 🌹🌹🌹från min Älskade Man.
Det känns så bra när man vet, att man blir uppskattad för den man är ❤️

Likes

Comments

Ni vet när man verkligen behöver åka och handla lite halv akut, och talat om i förväg att vi ska ha detta inget annat , som står på listan( jag kan tänka mig typ ett paket glass) för att man är sugen eller något annat men inte att alla ska få det dem vill ha (4pojkar).
men måste ta med er barnen (yngre) och när ni inte ens har börjat komma fram för handlandet och ser barnen bråka om vem som ska köra/ dra släpkorgen.
Sen forsätter det i princip med tjafs och bråk, och vad man vill ha och inte ska få köpa. Ja, är det bara jag som känner frustration, ledsenhet, ordlös, ork lös osv.

Hur gör ni??
Hur kan man göra annars?
Tips idéer hjälpa varnandra Tack!

Likes

Comments

Middag med älsklingen utan pojkarna. Känns så skönt ibland att kunna återta Gnistan, och veta att ❤️ Glöden brinner ännu.
Blir nog ingen efterrätt........här inte.

Likes

Comments