När man tror man ska springa rosa bandet loppet på 10 km på lördags förmiddagen och måste ta det lugnt på fredagskvällen men inser att loppet är på söndag... ;o
Friiiiiiiiday biiitches! Vad händer ikväll!? 🎉

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är en sån kväll när jag bara ska kolla på sorgliga filmer för att ha en anledning till att gråta hela kvällen.

Likes

Comments

Tog en promenad med Aydin runt Johannesfred - Minneberg - Traneberg - Alvik. Jag var klädd i cashmere tröja, kappa, mössa, halsduk och vantar för det var bara 6-7 grader ute brr.. Nu ska jag gå hem och kolla på film eller något :)

Likes

Comments

Ungefär det enda jag orkar laga när jag bara lagar middag åt mig själv..
Toscanabiffar, gurka och sangria 😋

Likes

Comments

Text

Likes

Comments

Nu förstår jag varför jag kände ALLA jävla känslor man kan känna i helgen. Jag var arg, glad, ledsen, upprymd, ensam, sårad och behövde bråka lite för att avreagera mig. Pre- pms.
Nu ska jag avreagera mig på gymmet, mycket bättre än att ta ut det på andra människor!


Helgens kaos var jag som frågade en kille jag hade träffat sammanlagt 6-7 ggr om han skulle kunna tänka sig att lägga tinder åt sidan och ge mig en ärlig chans och helgens höjdpunkt var när en kille sa att jag hade en charmig glugg mellan framtänderna, då för en sekund funderade jag på om jag kanske skulle sluta fundera på att skaffa tandställning och istället ha mina charmiga mellanrum haha, gillar när folk gillar det hos en som man själv hatar! ;) <3

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag vill bara kunna känna och tycka en sak och ba ja, så kan man känna och det är okej att känna så! Först är jag impulsiv och bara känner massor och slänger ut mig allt jag känner och tycker och lite till, sen går det nån timme och jag ba suck måste jag överdriva!? och då kan jag inte ta tillbaks vad jag just sa eller gjorde "ehh glöm vad jag sa förut! We're still good!? Elleeeeeeer?" (alla glömmer inte lika lätt och kan låtsas som inget hänt) sen säger någon åt mig att jag inte borde känna som jag känner, eller att man skulle vara fett oskön för att man uttrycker sina känslor eller känner något för fort, att man måste vara cool för att inte skrämma iväg folk och hålla intresset vid liv.

Finns många som skulle behöva gå en kurs i hur man visar känslor men jag behöver gå en kurs i hur man inte visar alla jävla känslor man känner.

Over and out, to keep it interesting ;) (If it's not already too late) xoxo

Likes

Comments

Jag, Pernilla och Andreas drog till Mall of Scandinavia, vi mötte upp Calle vid biografen och så gick vi på bio och såg "The big sick". Stod mellan den och It. Efter bion kollade vi lite i affärer, jag provade två jättefina blusar (en svart och en rosa) men mobilen hann dö så blev ingen bild på mig i den rosa men det var jättefin på :) Köpte en ganska basic men tajt klänning som passar till vardags, typ på jobbet.

Likes

Comments