beslutsångest om vilken jag skall köpa, vilken är då snyggast? Ljusrosa, benvit eller vinröd?

Finns i alla möjliga former bl.a. hos chiquelle, miinto & tessie.

Likes

Comments

Vi är mitt ute på en liten promenad & passar därför på att slänga upp ett litet helginlägg.
Lördag idag som sagt, vaken sedan åtta imorse då mini kände att sovmorgon var ingenting för oss.
Mini ligger just nu och sover i vagnen & jag är så lycklig över att det är sol och relativt varmt ändå för att vara januari.

Idag är det inte så mycket som händer, när vi kommer tillbaka så skall jag ordna lunch till oss så den är redo tills mini bestämmer sig för att vakna från sin nap.
Annars är det bara en vanlig hemmahelg vi har framför oss tillsammans hela familjen.

Tv-tittande ikväll, lite datorspelande under dagen och massa, massa minimys.

Vi hörs igen som vanligt på måndag, mycket som händer nästa vecka! 😘

Likes

Comments

Okej, jag bara måste tipsa om dessa.
Köttbullar och bacon i all ära, men dessa två alltså. M U M S 😍

Likes

Comments

Kan vi alla bara take a moment och bara låta oss själva vara lite negativa?

Alltså vägen jag brukar gå på när jag är ute och går med mini, den saknar trottoarkant. Vi bor liksom vid en sån liten väg, så sådan lyx saknas här så att säga.
Vägen är relativt trafikerad, mest innan och efter jobb. Vi brukar ha rätt bra tajming när det gäller att pricka in när det är safe att vara ute, dvs minst trafik.

Ibland, som tillexempel nu runt lunch/tidig eftermiddag kan det vara rätt många bilar då många jobbar här, många åker hem från jobb eller skola osv osv.

För att komma till saken, så är jag otroligt glad egentligen att bo där vi bor. Det är lugnt och fridfullt och mini kan sova i vagnen hur lätt som helst.
Att gå på vägen är oftast inga problem, folk håller ut, saktar ner och är glada. Vissa till&med vinkar till en när man kommer gåendes vilket verkligen får en att känna sig värdefull.

Sen finns det de där andra, ni vet vad jag pratar om. Dessa människor som skall köra så nära som möjligt, oftast så man själv får ta med sig sin lilla vagn halvvägs ner i diket. De kör minst 120 km/h helst och har absolut ingen koll på någonting alls, knappt ens vägen framför sig.
Jag säger sedan självklart inte att jag är guds bästa barn och alltid kör enligt trafikens regler och lagar, finns säkert många som någon gång fuskat med det.

Men jag känner lite att ifall det kommer en människa med en barnvagn, eller enbart en människa gåendes så är jag hellre den med min bil som lägger mig i diket för att hellre riskera att bilen går sönder än att människorna i fråga skall behöva råka illa ut för att man är för lat för att vrida ratten en ynka centimeter åt sidan.
Hur skall en endaste människa på någonstans mellan 50 och 90 kilo, klara sig emot en bil som vägen mer än det 10dubbla?


Jag blir egentligen inte ens arg, jag blir så fruktansvärt ledsen och besviken på att folk kan vara så respektlösa och tänka så lite på vad andra människors liv är värda.
Jag struntar i det ifall jag är själv, jag bryr mig inte, men varför riskera ett litet barn som absolut inte kan försvara sig mot något eller någon?
Nej usch, skäms på såna människor verkligen.

Likes

Comments

Hallå där allihopa, fredag idag och ett sent första inlägg kommer här.
Vi kom faktiskt nyss hem ifrån affären, vi har handlat massor och även postat lite paket.

I skrivande stund får mini mat & jag har packat upp posten, snart skall vi bege oss ut på en promenad. Så skönt att vi fått in det som rutin nu, hoppas det fortsätter så. (man vet ju hur lätt man blir lat 😉)

Fredag idag som sagt = fredagsmys.
Mannen kommer förmodligen komma hem tidigare, han är ingen som gillar att jobba när det är påväg att bli helg haha.
Jag har köpt hem jordgubbar och småkakor som jag tänkte att vi kunde frossa i framför tvn ikväll. / man får ju faktiskt äta lite onyttigt när det är helg.

Påtal om rubriken, jag fick hem ett brev idag och ångrar inte en sekund att jag valde att bidra. Så himla viktigt att hjälpas åt.

Mini skall få äta färdigt, sen så skall vi ut och gå så det blir en nöjd och glad bebis som även får sova lite!

Vi hörs lite senare 😘

Likes

Comments