Hur fina är inte dessa kläder? 😍

La en beställning på dessa fem godingar igår, då jag ramlade över Zaras barnkläder återigen.
Enligt mig är Zara en av de mest prisvärda butikerna när det kommer till fina barnkläder + att de har ofta sånt som inte andra säljer vilket jag tycker gör kläderna lite coolare.
😉

Dessa fem, rätt så könsneutrala plaggen var verkligen mina favoriter -
jag menar, kollar bara på jackan liksom? 😍 Önskar jag hade en likadan haha. 🙈
Någon kommer bli coolaste barnet på dagis om man säger så!
alla dessa plagg är hittade på Zaras killavdelning då min mini inte får på sig deras tjejleggings. Hello knubbiga lår. 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hur gott ser inte detta ut att vara?
Så himla enkelt, men så mättande och gott samtidigt. 😍

Likes

Comments

Oj vad tyst det har varit här inne den senaste tiden, men sanningen är den att jobbet verkligen går före allting just nu.
Är det inte jobbet som tar kål på mig på dagarna, så är det mini som suger all energi & det är väl så det skall vara som småbarnsförälder antar jag. Pigg, vad är det liksom? 😂

Just nu är jag faktiskt på jobbet, dock är det en väldigt lugn dag idag och alla har full koll på sina arbetsuppgifter vilket känns fantastiskt skönt så man slipper springa fram och tillbaka överallt och hjälpa till utan att själv lyckas bli klar.
Arbetet går fantastiskt bra & jag är jätteglad över att ännu få möjligheten att vara kvar då jag egentligen skulle varit uppsagd för två veckor sedan, man tackar ju inte nej till lite extra klirr i kassan om man säger så. 😉

Till något helt annat så är jag så sugen på massa vego-mat men jag har verkligen noll fantasi. Det slutar alltid med samma gamla ricottabollar från affären när jag tycker att det är dags att äta lite mer grönt, vilket känns lite tråkigt och enformigt.
Jag är ju en såndär periodare, ibland äter jag bara vego och ibland så äter jag typ bara halvfabrikats-kött i alla dess former i princip.
Har ni några tips på goda rätter utan kött?
Vill verkligen äta mer grönt då jag vet att kroppen mår bättre av det, eller ja åtminstone min kropp då den är så full utav skit rent ut sagt. Mycket därför jag också alltid är trött, då jag tryckt i mig rätt mycket snabba kolhydrater och snabba energikällor som faller allt för snabbt, så jag känner att en förändring är nödvändig för att orka med både mammalivet och arbetslivet.
Läsken är redan borta, nu är det bara sötsakerna och maten som måste skärpas till!

Likes

Comments