View tracker

Questbars har hängt med i ett par år nu, så det är alltid en självklarhet för mig när jag beställer.

Sen så hittade jag massor av nya saker som jag bara måste prova. Jag menar, snickers och kakor som man kan äta när som? Hur bra är inte det?!
& nya noccon får ju så bra betyg från allt och alla, så nu får man väl ta tummarna ur • och prova 😂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

hallååå allihopa, det är fredag!
Denna helg är totalt fullproppad med allt möjligt.

Jag skall på restaurang ikväll med släkt från fastlandet, har inte träffat dem på nästan tre år tror jag, så skall bli så härligt att ses igen.

Mannen jobbar hela helgen, så jag och mini får roa oss bäst vi kan denna helg. Så synd att många företag har press på sig att bli klara innan jul.

Mini skall för första gången träffa någon ur min släkt (förutom föräldrarna) och jag hoppas det går smärtfritt. Jag har ju trots allt världens charmigaste bebis!

Vi skall hämta hem min gamla julgran och sätta upp den här hemma och äntligen få börja julpynta lite. Många klappar just nu som väntar på att läggas under granen. 😍

Saffran skall köpas, jag vill verkligen ha allting med saffran just nu. Pannkakor, bullar, soppor, grytor, ja you name it. SÅ HIMLA GOTT!

Paket skall skickas iväg innan alla julkort och grejer börjar strömma in i postsystemet. Hatar när saker och ting försvinner eller tar lång tid att komma fram.

Förhoppningsvis kommer mitt fantastiska paket från proteinbolaget idag. Är så taggad på att prova både nya spännande bars & gamla klassiker.


Vad gör ni nu i helgen? 😘

Likes

Comments

View tracker

God morgon allihopa, jag känner att uppdateringen har gått lite sådär den senaste tiden & många inlägg har jag glömt att lägga upp eller helt enkelt inte riktigt haft tid att skriva.

Idag skall jag se om jag kanske kan få lite barnvakt, hämta ut lite paket och eventuellt umgås med en vän. Jag känner att jag behöver lite tid för mig själv, jag sover så ofantligt dåligt och har ett barn som är så extremt klängigt just nu.
Mycket är på grund utav utvecklingsfasen, som märks mer och mer ju äldre lillfisen blir. Samtidigt så är det förmodligen fler tänder på gång, som gör att det blir lite smågnäll.

Att bara få lov att vara mig själv en stund, att inte bara vara mamma jämt gör så mycket.

Nej nu måste jag hoppa i duschen, sen blir det fisens tur. Vi hörs senare 😘

Likes

Comments