vad tycker ni om tatueringar/har ni några?
i så fall, vad har ni för något?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon (eller förmiddag, välj själva haha)
Här hemma har vi en sjuk mamma och en sjuk bebis. Rent utsagt döende känns det som, riktigt länge sedan jag var så här förkyld haha.

Plutten är täppt i näsan, jag liksaså. Feber och kräkningar har vi haft båda två också, däremot är det över nu som tur är så nu envisas bara snoren med att vara jobbig.

Idag är jag så smärtfylld i hela kroppen, men skall försöka städa lite ändå samtidigt som dagen mestadels skall bestå av mys med lillfisen.

Finns det något tips på vad man kan ge en sjuk bebis som inte har lust att äta? Tutt är så svårt att andas genom eftersom näsan är täppt & varken gröt eller mat finns ingen lust till.

Likes

Comments

• Att smygäta kakor är det bästa jag vet. Att trycka i mig när ingen ser & sedan låtsas som ingenting. Tur att jag motionerar varje dag, annars hade jag bannemig sett ut som ett hus 😂

• Jag har kört för fort OTALIGA gånger, som mest tror jag det är omkring 100km/h FÖR FORT. dvs 190-200 på 90väg. Usch. 😔

• Jag är allergisk mot paprika, körsbär, ketchup (dock inte tomat), pollen & mögel. 😩

Likes

Comments

Du ligger här bredvid

Och jag känner hur du andas

Att älskas utav dej

Är det vackraste för mej

Likes

Comments

Alltså, det här med att vara upp och ner var och varannan dag börjar bli så förbaskat irriterande. Ännu mer irriterad blir man när man vet sånt, men ändå inte kan göra något åt problemet.

Att vara jätteglad ena dagen, melankolisk andra dagen och sen bli jättedeppig en annan dag utan någon som helst förklaring är otroligt utmattande.

Jag vet att jag är ung, det kommer bli bättre det vet jag det med. Men frågan är när & den ännu större frågan är hur?

Hur botar man något som inte syns, inte hörs och rent utav knappt finns? Är allting bara i min skalle eller är det faktiskt något fel på mig?
Om det bara fanns svar på ens frågor...

Likes

Comments