Det är söndag idag hörni. Och precis som de flesta andra svenskar (eftersom jag är så jäklar svensk) så har söndagsångesten krupit sig på. Jag har storstädat lägenheten idag. Torkat av alla ytor på hyllor, rensat och skurat kylskåp, dammat överallt och dammsugit. När jag kom till att torka golven tog dock orken slut så det får bli nästa helg. Jag funderade länge på om jag skulle ta och handla också när jag ändå varit så duktig hittills idag men jag hamnade på soffan istället med ett glas julmust och något dåligt program på TV:n. Hur kommer det sig egentligen att det alltid går en massa skit på söndagar?

Middagen kommer bestå av en hämtpizza från pizzerian i kvarteret. Knappast den bästa söndagsmiddagen men det får jag vara värd idag. Tror att det får bli en vanlig Du chef med bea till. Hur gott är inte det? Det blir dåligt med matlåda av det dock, men jag får köpa något på väg till jobbet imorgon. ICA har ju bra plocksallader. Har ni testat det nån gång? Hur smidigt är det inte att man kan blanda precis det man vill :)

Jag vaknade flera gånger i natt förresten. Jag vet inte riktigt varför heller. Det är ju inte fullmåne, annars brukar det alltid påverka mig. Men jag vaknade, kände mig svettig och hade lite svårt att somna om. Kanske är det hormoner som spökar? Är det något ni brukar känna av under ägglossning eller mens eller så?

Sen hände det en så jäkla konstig grej tidigare idag också. Jag fick ett SMS, eller jag trodde att jag fick ett i alla fall. Jag hade telefonen i fickan, kände tydligt hur den vibrerade och hörde SMS signalen. När jag tog upp telefonen lös displayen men det hade inte hänt något. Kanske är det dags att uppdatera den? Vad har ni för telefoner förresten? Själv har jag min gamla trotjänare fortfarande. En Iphone 5S som jag har haft mer eller mindre sen den kom ut på marknaden. Funkar fortfarande så känns onödigt att byta ut den :) 

Nej, nu är det dags att ringa efter pizza, kanske kikar jag in senare idag igen :)Likes

Comments

Jag är egentligen väldigt svensk. Allt i mitt liv är lagom, det finns ingenting som sticker ut.
Jag är till att börja med heterosexuell och kvinna. Ingen könsneutral person utan kvinna. Jag är 29 år gammal och är singel. Jag är 165 cm lång och väger 64 kilo vilket ger mig ett BMI på 23, tränar 4 dagar i veckan och lyssnar på RIX FM. Jag äter kött men försöker ha en vegetarisk dag i veckan, ibland flera. Jag har sushi som favoriträtt och äter pizza någon gång ibland. Favorit godis är sura S och alla form av choklad. Jag dricker 4 koppar kaffe om dagen och röker när jag festar.
Dricker gärna en flaska rött vin tillsammans med en väninna men är inte ute på krogen speciellt ofta. Ibland träffar jag någon kille via någon date app. Min favorit film är fortfarande Pretty woman.
Jag bor i en 2:a som jag köpte för en handpenning som jag hade sparat ihop och tog resten på lån hos Nordea.
De flesta möbler jag har kommer från IKEA men jag har också några få inredningsdetaljer från Svenkt tenn och Konstsmide. Jag har ingen speciell inredningsstil utan jag blandar det jag tycker är snyggt.
Jag klär mig i jeans och linnen, kanske en stickad tröja om det är kallt. Jag har inga djur men skulle gärna ha både hund och katt.
Jobbar som försäkringsrådgivare och tjänar helt normalt för mitt yrke.
Kort sagt är jag typiskt svensk, och kanske också rätt tråkig. Det här är i alla fall min blogg om mitt liv, mitt högst ordinära och högst tråkiga liv.
Välkommen hit, jag hoppas att vi kommer ses i fortsättningen.Likes

Comments