View tracker

Vi har kommit fram till Black Weekend. Här i malmö har det inte varit så framgångsrik tidigare år. I fredags var jag och en vän på skolan o jobbade på en uppgift i några timmar innan vi åkte till Emporia som är en stor shoppingcenter nära där jag bor!! Det var jätte mycket folk men jag hittade en jätte fin klänning som jag är super nöjd med. Hon köpte en läppstift från Sephora! I lördags var jag bara hemma och fortsatte jobbade på uppgiften. I söndags åkte jag tillbaka till Emporia och det va inte lika smockfullt som i fredags. Jag köpte några grejer bl.a. Underkläder, en extern hårddisk, läppstift och en glassmaskin för att ta till sommarstugan. Senare på kvällen skickade jag in min uppgift ;)

Puss och kram!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Happy thanksgiving!! I USA så firas thanksgiving idag! Jag skulle jätte gärna vilja vara där med familjen men jag är här i Sverige och har ingen att fira med. Har varit på skolan med en ny kollega hela dagen och jobbat på en rapport som ska vara klar tills på söndag men hoppas på att göra klart den imorgon!! Hoppas att ni har det bra!

Puss och kram

Likes

Comments

View tracker

Godkväll! Idag har varit en hemma dag och har inte fått mycket gjort. Har varit trött och det är kallt ute och är lite snuvig. Har druckit varm te ett par gånger idag med förhoppning att jag ska snart bli frisk. Imorgon har jag några planer som jag ser fram emot.

God natt! Puss och kram

Likes

Comments

Godkväll!! Jag hade skrivit ett långt inlägg igår kväll men hann inte spara den och imorse när jag skulle fortsätta på den så var den borta :( Iaf så handlade det om att mamma åkte från Sverige o hade en övernattning i Madrid innan resan fortsatte idag till Guatemala. Medan jag var ute på ärende så drack jag denna jätte goda smoothie från Redfellas som hette "I want it all" med extra ingefära! (Bild 1)

Idag kom en vän som jag inte har träffat på ett tag eftersom hon är upptagen och bor en timme bort. Vi spenderade hela eftermiddagen på Emporia. Hade lunch( bild 2), träffade hennes dotter som jobbar där och gick runt i butiker. När vi hade beställt matenoch precis satt ner och tjutade larmet om att det va en brand i byggnaden och att alla skulle lämna byggnaden. Vi va bland de sista ut. Det va kallt ute o våra jackor var låsta i skåp. Vi väntade ca 1 timme sen kunde vi gå in igen o gick runt lite(bild 3 Redfellas-Green Gangster) till innan vi åkte hem till mig o kollade på film.

Nu ska vi sova! God natt på er!

Likes

Comments

Goddagens!! Igår uppdaterade jag från iPhone 5s till iPhone 6 med mycket mer utrymme!! Har inte hunnit överföra allt till den nya men ska göra det imorgon!! Idag har jag haft huvudvärk och varit trött. Sov inte bra igår kväll. Känns som om jag kommer bli sjuk när som helst. Ringde om ett jobb men personen lät inte så entusiastiskt. Ikväll blir en lugn kväll med mys o te i soffan.

Likes

Comments

Goddag kära er!
Det var längesen jag skrev. Mosterns fest var jätte kul! Nu har jag varit tillbaka i malmö i några veckor. Har hunnit med mkt under tiden. Jobbade en helg i Danmark, hjälpte en vän att flytta, träffat vänner och haft lite egen tid. Igår kväll va första kvällen på länge som jag gjorde en ansikts mask. Det va så skönt och min hud var så mjuk och luktade gott efteråt. Måste komma i rutin med det
😉! Denna vecka har varit kall. Hösten har definitivt kommit till Sverige. Idag ska jag ut på några ärende och sen träffa pv:n när han har slutat jobba.

Puss och kram på er alla!

Likes

Comments

Hejsan alla!! Jag på tåget mellan Malmö och Stockholm. Kl 05:36 åkte tåget från Malmö C så har några timmar att vila ut innan vi anländer. Kommer ha 5 timmar i Stockholm innan jag åker vidare till Nyköping. Anledningen för att jag åker upp är för att fira min moster på lördag!

Nu är jag äntligen framme hos mostern och hennes man! Tåget tog bara ca 4 timmar och sov kanske Max 1 timme av resan. Väl i Stockholm hade jag lunch o gick till slottet o gamla stan o hittade en plats i solen. Träffade en fd klasskamrat som håller på med sin Masters på KTH. Vi gick runt och hade en kaffe och catch up talk. Så småningom gick vi till Centralen där jag tog tåget till Södertälje Centrum för att träffa mostern efter jobbet. Vi åkte runt o handlade grejer till festen.

Nu är jag jätte trött efter denna långa dag. God natt med er!

Likes

Comments