Familj, Helg, Mat, Vår

Hejsan alla!! Har blivit förkyld igen 😔. Ruben, min bror, är ute med en vän o fiskar. Mamma och jag har hållit på i trädgården och gör en nässelsoppa till middagen. Ska ut och köra en till runda idag innan vi sätter oss och tittar på ishockey VM mellan Sverige och Kanada.
Puss och kram till er alla!! Hoppas att ni har en bra helg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Helg, Familj, Födelsedag, Vår

Nu är mestadels av familjen tillsammans och mamma firades igår :)! Det va fint väder igår!! Idag är det grått :( Mamma och jag har varit ute o jag har fått övningsköra! #körkort. Just nu så är det lugnt ett tag innan vi börjar göra iordning middagen!
Hoppas att ni har det bra under helgen!
Puss och kram

Likes

Comments

Familj, Jobb, Vardag, Kärlek, Resa, Vår

Hejsan du!!
Idag har jag varit på en utbildningskurs inom jobbet som va trevligt. Träffade nya personer som jobbar lite över allt. Kursen tog upp halva dagen sen gick alla hem. När jag hade cyklat hem så blev jag ut låst för att jag inte hade rätt nyckel för att låsa upp. Tur att grannen har extra nyckel och va hemma så att jag kunde låna deras. Min bror i Texas kommer imorgon 😊😍!! Det va 1 år sedan jag såg honom och han stannar tills början av juli! Mamma anländer imorgon kväll men hinner inte hit imorgon så hon sover hos sin bror i Stockholm sen kommer hit på torsdag. Då är 75% av familjen tillsammans :)

Hade lite nyponsoppa till lunch med kaffe.
Puss och kram!

Hoppas att ni har det bra!!

Likes

Comments

Familj, Vardag, Fråga

1. Hur gammal är du om fem år? 34

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Mormor

3. Hur lång är du? 160 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett? igår såg jag "He called me Malala"

5. Vem ringde du senast? En arbetschef

6. Vem ringde dig senast? Mamma

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? 'Should have room' från min bror.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta

10. När såg du senast din mamma? I september 2016 men kommer om en vecka!

11. Vilken ögonfärg har du? Hazel

12. När vaknade du i dag? 08:30

13. Vilken är din favorit julsång? Nu tändas tusen juleljus

14. Vilken är din favoritplats? Vid vattnet i Torekov eller i Guatemala och kollar på stjärnorna. Då är hela jag avslappnad och lugn. My happy place!!

15. Vilken plats föredrar du minst? jag vet inte.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? hmm.. Tror att jag har en partner och kanske 1 barn möjligen 2. skulle vilja resa med familjen. hoppas att jag har en framgångsrik och glad liv.

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Mörker och clowner.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? arbetskollegorna

19. Hur stor är din säng? 160.

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar

Likes

Comments

Jobb, Vardag

Hejsan!!
Har varit jätte dålig att uppdatera och skriva. Har varit sjuk och inte känt för att skriva. Idag börjar ett nytt jobb. Börjar med kvällspassen. Kommer hem sent men hoppas på att kunna se slutet av Eurovisions första semifinal! Kommer missa första timmen :( Är fortfarande lite snuvig men mycket än vad det har varit :)

Puss och kram

Likes

Comments

Challenge

Dagens fråga är:

Varför bloggar du och vad fick dig att börja?

Jag bloggar för att ha en digital dagbok. Jag har alltid haft dagbok och skrivit i den när jag va yngre men slutade när jag va ca 20. Slutade helt i några år och har nu börjat den här bloggen Diary Life . Det är kul att andra kan läsa vad man har gjort under dagen och att läsa vad andra håller på med!

Likes

Comments

Dagens fråga i månadens challenge lyder:

Vem är du?

Det är en komplicerad fråga för att jag är mycket men jag kan berätta lite av mig iallafa så att ni får en uppfattning av migll!

Namn: Alba Katrina Gezelius Bergstresser

Ålder: 29 Född: 6 april 1988

Bor: Har lägenhet i Malmö men är uppe i Hedemora över sommaren.

Familj: Föräldrarna bor i Guatemala och lillebror pluggar i Texas. Mamma är svensk och pappa är amerikan från Texas. Tror att jag har lite tyskt blod pga pappas efternamn och så har jag lite Choctaw blod från farmors sida. Mormors sida är hel svensk och morfar är en ättling av Ellen Key. Har tänkt länge på att göra en familj träd men inte gjort det än.

Bakgrund: Född i Ystad, reste runt i Syd och Central Amerika tills jag va 5. Jag minns några stunder från resan och har massor med bilder som jag tycker om att titta igenom. Familjen åkte till Sverige då min bror skulle föddas och jag gick på dagis i Ängelholm. efter 1 år flyttade vi till Texas där jag gick i skolan i 7 år. sommaren 2001 flyttade vi ner till Guatemala där jag fortsatte skolan och tog studenten. efter studenten valde jag att flytta till Sverige och började på Vadstenas Folkhögskola (1 år) sen till Stockholm (1 år) och Malmö (ca 8 år) men nu tänker jag kanske flytta upp till Stockholm igen.

Likes

Comments