Kärlek, Vinter, Känslor, Musik

OJ vad trött jag är idag. Väckte mormor strax innan 9 o hade frukost sen kom jag upp och vilade/sov en stund. Har nyligen vaknat men känner mig fortfarande trött. Vill bara sova resten av dagen.
Igår var det Nobeldagen som ni vet. Kollade på sändningen på eftermiddagen. Mostern o hennes man kom förbi för lunch på väg upp till sälen. En granne hälsade också på! Skönt med lite besök igår!
Ikväll börjar MUSIKHJÄLPEN 11-17 December vid rådhustorget (Kärlekens torg) i Umeå. Längtar alltid till musikhjälpen med alla härliga artister, aktiviteter och alla bra teman som tas upp! Årets tema är att inga barn ska säljas. Varje minut säljs fyra barn. Det är hemskt att det finns människor som utnyttjar barn Jag skulle inte vilja tvingas säljas eller bli utnyttjad. Kommer tyvärr inte kunna åka upp denna vecka :( Årets värdar är Molly Sandén (artist), Farah Abadi (programledare, nybliven mamma) och Kalle Zackari Wahlström (programledare, idrottsintresserad).

Nu på kvällen när musikhjälpen har dragit igång känner jag mig inte lika trött o längtar att få följa #mh17 hela veckan. Det är en av mina favorit veckor under vintern! Hoppas att ni har det bra!

Puss och kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Helg, Vinter, Kärlek

Glad 1a December till er alla även om den lider mot sitt slut! Trevligt att börja December med fin snö även om det är halt på vägarna. Skönt med en ny månad för att det känns som en ny början. Mostern kommer imorgon förmiddag :) Då blir det andra rutiner, tankar och samtal. Ska försöka hinna julpynta och mysa till huset lite innan hon kommer.

Det är skylt söndag och 1a advent i helgen. Tydligen ska det komma en kamel till stan och det planerar jag att se :) Önskade att familjen var här men får hoppas att vi träffas snart igen! hoppas att ni alla får en trevlig helg så hörs vi snart igen!

Puss och kram

Likes

Comments

Familj, Helg, Känslor, Nya inköp, Vinter

Goddagens på er!!

Idag känns det bättre mellan oss och vädret är lite bättre. ikväll ska jag med en vän för att fira Finlands 100 år! öppnade en påsen med godsaker från Chiquelle igår och har filmat. håller på redigera och ska lägga upp den så fort den är klar!! tycker om at göra sådana videos. den är inte av bästa kvalité men jag gör mitt bästa!

Har ni hittat några fynd idag? Eller bryr ni inte om Black Friday/weekend? Föra året köpte jag bara en klänning som jag har använt lite då o då!

hoppas att ni har det bra!

Puss och kram

Likes

Comments

Idag är thanksgiving.

Här i Sverige känns det som om Black Friday är större än thanksgiving. Har alltid växt upp med thanksgiving som en stor holiday men sedan jag flyttade till Sverige så har inte jag träffat många som firar just thanksgiving. I år gör jag inget för att fira. Har ingen lust att laga så mycket mat som ingen kommer uppskata förutom jag. Dessutom är vädret sådär.

Idag känns det inte bra för mig. Mormor är sur på mig och vet inte varför. Saknar familjen och någon/några att kunna ha vettiga samtal med och krama om. Orkar inte vara här längre men skulle ha skuldkänslor om jag åker ifrån. Behöver mitt eget liv och kunna göra saker på min tid och ha egen tid.

Hoppas att ni har det bra!

Puss och kram

Likes

Comments

Familj, Känslor, Kärlek

Idag är en dag som jag får visa extra mycket kärlek till dig! Även om du är långt borta just nu så hoppas att du vet att jag älskar dig varje dag! ❤️❤️❤️
Jag stolt över det du har åstadkommit och vad du har gjort för familjen. Du har en öppen och varm hjärta även om du har en temperament ibland men det har vi alla! Önskar att jag kunde vara med dig på din speciella dagar och visa hur glad jag är över att du är min pappa! Kan inte tänka mig att ha en bättre pappa än du.
Vill säga att jag älskar dig med hela mitt hjärta! Tack för att du är du ❤️! Du har alltid låtit mig gå min egen väg och stöttat mig i mina drömmar :)

Puss och kram

Likes

Comments

Godkväll! Happy Halloween 🎃 Hoppas att ni har haft en bra dag och kväll! Det har varit en lugn dag här. Har jobbat på datorn en del av dagen. Har inte gjort speciellt för att fira halloween idag. Tänkte ja till gymmet igen men har inte gjort det än. Kanske åker när mormor har somnat om man orkar då. Känner mig för att ligga i sängen och kolla på en mysig film :) Burlesque kanske
Håller på lära mig final cut PRO och har några videon på väg!! Det är roligt 😊!

Ser ut som jag har skurit mig i handen men det är från rödbetor. 👻
Fortsätt med en trevligt kväll och sista Oktober. Imorgon är det November. Tänkte gå till kyrkogården o tända ljus för morfar imorgon!

Puss och kram

Likes

Comments

Vardag, Höst, Familj

Hejsan gullisar!! Nu har jag precis spelat in en Wish haul och ska redigera den för att lägga upp på youtube kanalen! Det blir min första riktig video på min kanal! Det ska bli jätte kul att leka runt med videon. Nu ska jag läsa körkorts böcker och mera om Swift. Hoppas att ni har en jätte bra dag!

Puss och kram

Likes

Comments

Höst, Nya inköp, Vardag, Vänner

Hejsan gullisar! Hur är det med er? Idag är det en grå och molnig dag. Håller på lära mig Swift för att programmera på Apple produkter. Ska snart gå över till till vän och hjälpa henne med hennes nya telefon. Det blir trevligt. Beställde några grejer från Wish för några veckor sen och nu har ungefär hälften kommit och vill jätte gärna görs en video om det! Vad tycker ni?

Puss och kram

Likes

Comments

Helg, Nya inköp

Goddag! Resan till Stockholm blev inte av. Det stod att det skulle regna idag så valde att stanna här i Hedemora o gå runt här istället. Soligt och skönt idag :)! Kanske åker imorgon annars under veckan!

Har ni en bra dag?

Puss och kram

Likes

Comments

Resa, Helg, Vardag, Höst

Hejsan!! Hur är det med er idag? Här är det en solig men kall dag idag. passar på att tvätta och hänga ut kläderna på tork så att de torkas av solen!! Kläderna luktar och känns mycket bättre efter soltorkning än maskintorkning. Tog in sommar möblerna från altanen idag innan det blir för kallt och blött för dem.

Imorgon ska jag till Stockholm för några timmar och kanske träffa några vänner om de har tid annars strosa runt i stan. Kommer definitivt att gå till gamla stan :) Har inte varit i Stockholm på länge så det ska bli kul! Vad ska ni göra i helgen? Hoppas att ni har det underbart!

För en månad sedan vann jag gratis träning på ett gym i Hedemora och har varit där ca 2 gånger i veckan. Hade hoppats på mer tid där men det har inte blivit så. Håller också på med övningskörning och ska snart gå med i körskola och se vad de säger om min körning. Hoppas på att snart få körkort.

puss och kram!!

Puss och kram

Likes

Comments