Hejsan! Redan 20e februari! Wow! Imorgon ska jag träffa en vännina som jag inte har sett på 1 år så det blir kul! En fika/lunch och mycket prat!! 😍
Idag skickade jag in uppgiften och började på nästa veckas uppgift. Gjorde en liten sats av hemmagjord hummus och är jätte nöjd med resultatet!! Hade den på en smörgås och med en avokado senare på kvällen!!
God fortsättning på veckan!!
Puss och kram

Likes

Comments

Hejsan igen!!
När jag va på Emporia köpte jag några grejer. En av grejerna va ljushållaren som ni ser i bilden nedan. Jag tyckte att den va jätte fin och ångrar inte köpet. Köpte den på TGR. Har blivit inspirerad av inredning i guld och brons den senaste tiden!!
Tror att ikväll blir en uppsittar kväll eftersom jag inte är klar med uppgiften för imorgon. Är jätte trött dock och min sov rutin kommer skakas ur balans 😭. För uppgiften ska jag bara läsa ca 7 sidor och analysera o svara 2 delfrågor så hoppas att det inte tar hela natten.
Hoppas att ni har haft en trevlig helg o nu ska vi se till att detta blir en hel underbar vecka!!
Sov gott😴
Puss och kram

Likes

Comments

Goddagens!! Hur är det med er? Med mig då är det ok. Somnade vid 4 inatt och vaknade vid 9. Gick till Emporia efter frukost för en träff. Har ätit en liten glass vid yoogiboost. Tar alltid choklad o vanilj mixen. Tog lite av cookies and cream idag och lite frukt som vanligt. Min mamma och bror kommer till Sverige över sommaren 😻. Mamma o pappa bor i Guatemala mestadels av året. Min bror är i Houston, Texas och pluggar till el ingenjör. Ska hem igen o fortsätta plugga. Skönt att komma ut lite 😊! Hoppas att ni har en härlig söndag.
Puss och kram!!

Likes

Comments

Godkväll igen. Så här gick det för mig med röstningen i mello del 3 i Växjö. Kollar på "Har du hört ryktet om Morgans?" Har inte sett den innan och tycker att den är spännande!

Ska snart lägga mig!
Puss och kram

Likes

Comments

Hejsan gullisar!! Idag är lördag och ikväll är mello! Vet inte vem som tävlar ikväll så får se det senare. Hittills har den varit ok. Hade hoppats på bättre bidrag men men det är inte lilla jag som bestämmer över det.
Idag har jag lyssnat på radion, jobbat på en uppgift inför måndag och kollat på platser för volontärarbete.
Dagens vatten är smaksatt med hallon och myntablad!! Gott gott gott!!

Vi hörs
Puss och kram

Likes

Comments

FRED DAG!! FREDAG!!
Idag är det grått och dimmigt här i malmö. Tänkte gå upp till Emporia men benen orkar knappt gå. Har fortfarande ingen mjölk men om det är kris så kan jag till en affär i närheten. Har lagt in röd grapefrukt i vattnet idag😊👌🍊 Försöker drick 1,5 L vatten per dag. Innan drack jag ca 2 glass vatten om dagen men nu med frukt i vattnet dricker jag mellan 1-1,5 L om dagen senaste 10 dagarna. Det hjälper mig mycket!! Har också två appar som motiverar mig att dricka mer vatten. De heter 'My Water' och 'Aqualert' på Appstore. (inte sponsrad). Jag gick till närmaste affären och handlade några grejer mesans det va fortfarande ljust. Trodde att det skulle vara kallt men det va det faktiskt inte. ikväll kommer bli en mys kväll!! Me, myself and I!!

Håller på att fixa middag som består av pasta, lax och tillsatser.

Tycker ni att jag ska skriva inläggen på engelska också? Rösta här nedan!!

Hoppas att ni har en fortsatt trevlig och härlig fredag!!

Puss och Kram

Likes

Comments

God kvällens!! Efter solen gömde sig så såg det ut så här genom fönstren. Har sökt flera jobb och kollat upp några nummer som jag ska ringa imorgon bitti. Känner mig så hopplöst men det bör inte komma fram i samtalen. Kanske åker en sväng till Stockholm nästa vecka för att få lite ny luft och ha energi för nya tag.
Längtar redan efter solsken och värmen. Snart är det fredag!!
God natt
Puss och kram

Likes

Comments

Idag blir det ännu en solig dag!!! Igår på nyheterna sa de att det skulle vara grått och molnigt men det är dimmigt och soligt :) Har gardinerna öppna för att få in så mycket solljus som möjligt :) Vaknade vid halv 5 inatt sedan vid 7 tiden och sedan kl 9. Hade 3 konstiga drömmar inatt. 1 som jag minns väldigt väl och de andra 2 väldigt vagt. Lagade lite gröt och kaffe även om jag inte har ngn laktosfri mjölk hemma :( Får gå o köpa idag. När jag steg upp så kunde jag knappast gå, det gjorde så ont i benen från träningen igår. Ska träna igen imorgon.
Puss och kram
Imorgon är det redan fredag!!

Likes

Comments

Har gjort en ansikte mask, tränat och duschat sedan senaste inlägget. Tycker att min kropp är ok men den kan bli finare. Kändes skönt med 1 timmes träning :) tränade lite på alla delar av kroppen men mest armar och ben. Det känns i vaderna nu efteråt. Håller på att värma falafel med rödbetor. Solen Skinner så kanske hinner med en promenad ute innan den går ner :)
Puss och kram❤️

Likes

Comments

Idag började jag med att koka lite havregrynsgröt till mig själv och lägga in kiwi och frysta hallon i en vatten flaska för att dricka o fylla på under dagen. Tänkte gå ut o gå eller springa i sol skenet 🌞. Håller uppdaterad under dagen!
Puss och kram

Likes

Comments