Helg, Nya inköp

Goddag! Resan till Stockholm blev inte av. Det stod att det skulle regna idag så valde att stanna här i Hedemora o gå runt här istället. Soligt och skönt idag :)! Kanske åker imorgon annars under veckan!

Har ni en bra dag?

Puss och kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Resa, Helg, Vardag, Höst

Hejsan!! Hur är det med er idag? Här är det en solig men kall dag idag. passar på att tvätta och hänga ut kläderna på tork så att de torkas av solen!! Kläderna luktar och känns mycket bättre efter soltorkning än maskintorkning. Tog in sommar möblerna från altanen idag innan det blir för kallt och blött för dem.

Imorgon ska jag till Stockholm för några timmar och kanske träffa några vänner om de har tid annars strosa runt i stan. Kommer definitivt att gå till gamla stan :) Har inte varit i Stockholm på länge så det ska bli kul! Vad ska ni göra i helgen? Hoppas att ni har det underbart!

För en månad sedan vann jag gratis träning på ett gym i Hedemora och har varit där ca 2 gånger i veckan. Hade hoppats på mer tid där men det har inte blivit så. Håller också på med övningskörning och ska snart gå med i körskola och se vad de säger om min körning. Hoppas på att snart få körkort.

puss och kram!!

Puss och kram

Likes

Comments

Resa, Vardag, Familj, Sjuk

Hej nu är jag tillbaka i Hedemora hos mamma o mormor men har blivit förkyld o det suger :( På fredag är mammas sista jobbdag o vill jätte gärna vara frisk tills dess. Hon åker ner till Skåne på lördag för att stänga sommarstugan. Har tänkt bjuda henne på bio fredag kväll. Jag vill gärna åka med ner o hjälpa till eftersom jag inte har varit där i sommar. Jag fick min lägenhet uthyrd till slut och det känns skönt. Tror jag ska säga upp den om några månader dock.
Lägger upp bilder från Skåne när jag mår lite bättre, nu ska jag vila mig. Vi hörs
Puss och kram

Puss och kram

Likes

Comments

Sommar, Musik, Mat, Nya inköp, Resa, Vänner

Hejsan allihopa Hur är det med er? I fredags va mitt sista pass. Fredag eftermiddag åkte jag med mamma till Uppsala där jag tog mig till Stockholm för att ta nattåget till mMalmö. Mamma åkte till Blidö över helgen och jag kom fram kl 7 lördag morgon till Malmö. Gick på fest kl 16 då jag hann sova lite, duscha o fräscha upp mig efter resan!! Efter festen sov jag ensam i lägenheten. I söndags kom en kusin som hälsade i Skåne. Han stannade i 2 nätter och vi va ute på festivalen en stor del av dagen! Det va kul att se lite musik o spela pingis! Efter han åkte i tisdags så kom en vän som är kvar här! Idag ska vi träffa en vän från Köpenhamn och gå runt!

Här är några bilder från senaste dagarna!

Puss o kram

Puss och kram

Likes

Comments

Jobb, Sol, Sommar, Vardag

Godmorgon! Här ligger jag som inte har sovit inatt. Har lyssnat på några poddar och kollat Instagram och Pinterest för inrednings inspiration! Älskar att titta igenom Pinterest när man vill ha inspiration och nya idéer.
Tur att man är ledig imorgon. Ska jobba torsdag o fredag sedan åker jag ner till malmö för att fira en vän och att njuta av malmöfestivalen! Är det ngn mer som ska vara där och isåfall vad ser ni fram till? Det ska bli skönt att vara hemma i lägenheten igen.
Ska försöka bli klar med sommarkursen sista uppgift idag och skicka in. Har inte haft mkt tid över att jobba på den för att jag har jobbat mkt senaste tiden.
Här är några bilder från senaste tiden!! Enjoy!

Puss och kram

Likes

Comments

Helg, Jobb, Familj, Resa

Äntligen lite ledigt. Igår jobbade jag kvälls passet och är ledig tills måndag morgon! Skönt att ha lite ledigt :) jobbar på sommarkursen idag. Mamma o jag ska till Borlänge imorgon och sen ska vi ha gäster för lunch på söndag! Hoppas att ni har en trevlig helg! Idag är det grått o små regnar.

Puss o kram!

Puss och kram

Likes

Comments

Jobb, Sol, Sommar, Vardag, Kärlek, Nya inköp

Hej oj va vad jag har varit frånvarande på bloggen. Har jobbat mkt och varit upptagen med familjen så har inte haft mkt tid och då har jag varit trött efter jobb dagen. Allt är bra här!! Hoppas att ni har haft det bra och att ni fortsätter att ha det bra!! Idag har varit en mullen dag. Hoppas att morgondagen bär sol!! Är trött efter jobb dagen 7-16. Ska jobba kvällspassen imorgon så har sov morgon!! Jätte skönt! Det blev inget med killen i stockholm 😔. Får väl söka vidare efter kärleken! Det finns alltid hopp! ❤️

Puss och kram till er!

Klännings bilden är från 06 men tycker att den är så fin. Önskar att jag hade klänningen. Fick låna från en kusin. Solnedgången var från någon dag sedan och klockan är ett nytt inköp!

Puss och kram

Likes

Comments

Sol, Sommar, Vardag, Resa, Kärlek, Känslor

Goddag!! Vilken härlig o varm dag det är här i Malmö. Kom hem sent igår kväll. Är ledig denna vecka så är här så ställer iordning lägenheten för uthyrning. Skönt med sol! Imorgon ska det bli regn så ut o njut av solen när den är här!! Har mkt att ställa undan och det kommer kännas tomt när jag lämnar på fredag😔men det är dags för mig att börja en ny fas! Har fått bra kontakt med en kille i Stockholm! Äntligen kan det vara den stora kärleken efter att ha varit singel i mer än 2 år. Det känns bra! Har trivts med singel livet och att få lära känna mig på djupet men man saknar ngn att kunna dela den vardagliga livet med också. Hade mindre nostalgi än vad jag trodde jag skulle ha när jag klev in igår. Kanske en signal att den är fasen är över. Har haft denna mysiga lyan i snart 6 år. Kommer sakna den men det är inte den sista i världen. 😜 Här kommer veckans bilder o några från resan.

Veckan började med att lämna min bror vid Arlanda där han åkte tillbaka till Texas där han bor. Det va trevligt att ses igen även om det bara va en månad. Kvällen innan jag åkte ner till Malmö åt vi kronärtskockor! Gott gott gott

PUSS OCH KRAM

Puss och kram

Likes

Comments

Familj, Sommar, Vardag, Sol, Mat, Vänner

Hejsan allihop! Förlåt från frånvaron. Har inte haft eller orkat skriva dessa dagar. Mycket att göra med jobb och familjen!! Men jag har haft det bra!! En trevlig midsommar i Svärdsjö och på torsdag ska min bror och jag på kryssning till Mariehamn!! Det ska bli kul att få göra något nytt med honom innan han åker tillbaka till Texas om en vecka. Det har varit trevligt att se honom igen efter 1 år.
Här kommer några bilder från midsommar firandet och dagens middag med en gäst!
Puss och kram

Puss och kram

Likes

Comments