Familj, Känslor, Kärlek

Idag är en dag som jag får visa extra mycket kärlek till dig! Även om du är långt borta just nu så hoppas att du vet att jag älskar dig varje dag! ❤️❤️❤️
Jag stolt över det du har åstadkommit och vad du har gjort för familjen. Du har en öppen och varm hjärta även om du har en temperament ibland men det har vi alla! Önskar att jag kunde vara med dig på din speciella dagar och visa hur glad jag är över att du är min pappa! Kan inte tänka mig att ha en bättre pappa än du.
Vill säga att jag älskar dig med hela mitt hjärta! Tack för att du är du ❤️! Du har alltid låtit mig gå min egen väg och stöttat mig i mina drömmar :)

Puss och kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godkväll! Happy Halloween 🎃 Hoppas att ni har haft en bra dag och kväll! Det har varit en lugn dag här. Har jobbat på datorn en del av dagen. Har inte gjort speciellt för att fira halloween idag. Tänkte ja till gymmet igen men har inte gjort det än. Kanske åker när mormor har somnat om man orkar då. Känner mig för att ligga i sängen och kolla på en mysig film :) Burlesque kanske
Håller på lära mig final cut PRO och har några videon på väg!! Det är roligt 😊!

Ser ut som jag har skurit mig i handen men det är från rödbetor. 👻
Fortsätt med en trevligt kväll och sista Oktober. Imorgon är det November. Tänkte gå till kyrkogården o tända ljus för morfar imorgon!

Puss och kram

Likes

Comments

Vardag, Höst, Familj

Hejsan gullisar!! Nu har jag precis spelat in en Wish haul och ska redigera den för att lägga upp på youtube kanalen! Det blir min första riktig video på min kanal! Det ska bli jätte kul att leka runt med videon. Nu ska jag läsa körkorts böcker och mera om Swift. Hoppas att ni har en jätte bra dag!

Puss och kram

Likes

Comments

Höst, Nya inköp, Vardag, Vänner

Hejsan gullisar! Hur är det med er? Idag är det en grå och molnig dag. Håller på lära mig Swift för att programmera på Apple produkter. Ska snart gå över till till vän och hjälpa henne med hennes nya telefon. Det blir trevligt. Beställde några grejer från Wish för några veckor sen och nu har ungefär hälften kommit och vill jätte gärna görs en video om det! Vad tycker ni?

Puss och kram

Likes

Comments

Helg, Nya inköp

Goddag! Resan till Stockholm blev inte av. Det stod att det skulle regna idag så valde att stanna här i Hedemora o gå runt här istället. Soligt och skönt idag :)! Kanske åker imorgon annars under veckan!

Har ni en bra dag?

Puss och kram

Likes

Comments

Resa, Helg, Vardag, Höst

Hejsan!! Hur är det med er idag? Här är det en solig men kall dag idag. passar på att tvätta och hänga ut kläderna på tork så att de torkas av solen!! Kläderna luktar och känns mycket bättre efter soltorkning än maskintorkning. Tog in sommar möblerna från altanen idag innan det blir för kallt och blött för dem.

Imorgon ska jag till Stockholm för några timmar och kanske träffa några vänner om de har tid annars strosa runt i stan. Kommer definitivt att gå till gamla stan :) Har inte varit i Stockholm på länge så det ska bli kul! Vad ska ni göra i helgen? Hoppas att ni har det underbart!

För en månad sedan vann jag gratis träning på ett gym i Hedemora och har varit där ca 2 gånger i veckan. Hade hoppats på mer tid där men det har inte blivit så. Håller också på med övningskörning och ska snart gå med i körskola och se vad de säger om min körning. Hoppas på att snart få körkort.

puss och kram!!

Puss och kram

Likes

Comments

Resa, Vardag, Familj, Sjuk

Hej nu är jag tillbaka i Hedemora hos mamma o mormor men har blivit förkyld o det suger :( På fredag är mammas sista jobbdag o vill jätte gärna vara frisk tills dess. Hon åker ner till Skåne på lördag för att stänga sommarstugan. Har tänkt bjuda henne på bio fredag kväll. Jag vill gärna åka med ner o hjälpa till eftersom jag inte har varit där i sommar. Jag fick min lägenhet uthyrd till slut och det känns skönt. Tror jag ska säga upp den om några månader dock.
Lägger upp bilder från Skåne när jag mår lite bättre, nu ska jag vila mig. Vi hörs
Puss och kram

Puss och kram

Likes

Comments

Sommar, Musik, Mat, Nya inköp, Resa, Vänner

Hejsan allihopa Hur är det med er? I fredags va mitt sista pass. Fredag eftermiddag åkte jag med mamma till Uppsala där jag tog mig till Stockholm för att ta nattåget till mMalmö. Mamma åkte till Blidö över helgen och jag kom fram kl 7 lördag morgon till Malmö. Gick på fest kl 16 då jag hann sova lite, duscha o fräscha upp mig efter resan!! Efter festen sov jag ensam i lägenheten. I söndags kom en kusin som hälsade i Skåne. Han stannade i 2 nätter och vi va ute på festivalen en stor del av dagen! Det va kul att se lite musik o spela pingis! Efter han åkte i tisdags så kom en vän som är kvar här! Idag ska vi träffa en vän från Köpenhamn och gå runt!

Här är några bilder från senaste dagarna!

Puss o kram

Puss och kram

Likes

Comments

Jobb, Sol, Sommar, Vardag

Godmorgon! Här ligger jag som inte har sovit inatt. Har lyssnat på några poddar och kollat Instagram och Pinterest för inrednings inspiration! Älskar att titta igenom Pinterest när man vill ha inspiration och nya idéer.
Tur att man är ledig imorgon. Ska jobba torsdag o fredag sedan åker jag ner till malmö för att fira en vän och att njuta av malmöfestivalen! Är det ngn mer som ska vara där och isåfall vad ser ni fram till? Det ska bli skönt att vara hemma i lägenheten igen.
Ska försöka bli klar med sommarkursen sista uppgift idag och skicka in. Har inte haft mkt tid över att jobba på den för att jag har jobbat mkt senaste tiden.
Här är några bilder från senaste tiden!! Enjoy!

Puss och kram

Likes

Comments

Helg, Jobb, Familj, Resa

Äntligen lite ledigt. Igår jobbade jag kvälls passet och är ledig tills måndag morgon! Skönt att ha lite ledigt :) jobbar på sommarkursen idag. Mamma o jag ska till Borlänge imorgon och sen ska vi ha gäster för lunch på söndag! Hoppas att ni har en trevlig helg! Idag är det grått o små regnar.

Puss o kram!

Puss och kram

Likes

Comments