Jobb, Sol, Vardag, Resa, Tips, Vänner

Bucketlist 2017!

Nu har en tredjedel av 2017 redan passerat. Tänkte lägga ut min bucketlist i 5 delar och bocka av några som jag redan har hunnit med :) De flesta har redan lagt ut deras i början av året men nu har jag hunnit tänka efter vad jag verkligen vill ha utav detta år!

  • hitta jobb ✅
  • resa utomlands
  • hälsa på Arnita (en av mina bästa vänner som har nyligen flyttat till Köpenhamn)
  • Inre ro
  • vara glad och stolt över mig själv! På god väg


Bilderna är tagna från Google!

Puss och kram

Likes

Comments

Helg, Vardag, Familj, Jobb, Födelsedag, Resa

Hej! I fredags fyllde min mormor 88. Vi blev 7 pers till hennes födelsedags lunch. Det va trevligt! I lördags kom 2 kusiner och morbrorn! Hade en trevlig middag med alla! Sedan gick en kusin och jag ut för att kolla nattlivet. Började på The Kings arms sen till en och en halv. Vi va ute totalt 3 timmar :) det va inte mkt uteliv men nu vet vi vad som finns! Igår åkte jag med mostern och en kusin hem till de o sov över. Idag åker jag ner till malmö för att jag har jobb intervju imorgon bitti!
Det ska bli skönt att få komma hem igen :)! Stannar troligen en vecka sedan upp till Dalarna igen! Hoppas att ni har haft en trevlig helg och fortsätter att ha en trevlig vecka!!
Puss och kram

Likes

Comments

Jobb, Sol, Vardag

Hej!! Första dagen av det nya jobbet är avklarad. Massa nya intryck och regler men det kommer att bli bra tror jag!! Det är en fin vår dag även om det är kallt. Va mentalt trött när jag kom hem. Ska tillbaka imorgon eftermiddag några timmar.
Hoppas att ni har haft en bra onsdag!!
Puss och kram!!

Likes

Comments

Helg, Sol, Vinter, Vår

Goddag alla fina!! Det låg snö på balkongen och marken när jag vaknade upp men nu har den tinats bort. Hur står det till med er denna påskdagen? Jag mår bättre än vad jag gjorde igår!! vi ska ut på utflykt om ca 2 timmar med en granne.

Puss och kram

Likes

Comments

Holiday, Vinter

Godmorgon alla!! Vaknar upp till ett landskap då det har snöat och fortfarande snöar. Vackert men skulle hellre ha haft värme och sol.
Vi har inga särskilda planer för dagen. Antar att mormor vill spela bräde efter lunch.
Vi hörs senare!
Puss och kram!

Likes

Comments

Vardag, Holiday

Goddagens! Somnade sent igår kväll! Det är grått och kallt ute idag :( Nu under påsken vill man ha sol och värme och att vintern ska vara över. Vi har ingen särskilda planer för idag. Ska ner och handla några grejer. Känns som jag är ute och handlar varje dag men då får man motion iallafall :) Ska jobba på distans kursen och att förbättra bloggens utseende eftersom jag är inte helt nöjd med den :)

Vi hörs

Puss och kram

Likes

Comments

Vardag, Jobb

Hejsan alla!! Imorse när jag vaknade såg jag ett sms från jobb att jag kan nu logga in till systemet. Trodde att det skulle dröja tills nästa vecka men blev jätte glad att den kom idag! Medan mormor va hos frissan så passade jag på att städa och logga in till jobbets system! När mormor kom hem så kom grannen med också och åt middag med oss. Det blev bara sill, ägg och knäckebröd. Spelade bräde och kollade TV.
Godnatt!
Puss och kram

Likes

Comments