Familj, Jobb, Sol, Sommar, Vardag, Känslor

Hejsan!!
Hade en jätte bra dag på jobbet men sedan när jag kom så va mormor sur och negativ hela eftermiddag/kväll. Hann bada innan regnet kom och nu sitter jag på sängen och lyssnar på regnet som slår mot fönstret, dörren och balkongen! Skönt!! Här kommer en bild från strax innan jag hoppade i!
Puss och kram ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Helg, Sol, Sommar, Familj, Holiday, Kärlek

Hej 🌞
Oj vilken härlig söndag det har varit :) har rensar i trädgården så att man kommer fram till bryggan och rensat runtomkring! En liten skillnad iallafall men det kommer behövas så mycket mer innan jag är nöjd! Badade efter rensningen och det var jätte skönt! Ca 20 grader i vattnet! Kunde ligga naken i rummet med balkong dörren öppen o torkas av solen o njuta! ❤️åt lite middag, duschade och kunde återigen torkas av solen! Vilken härlig dag! Hoppas att ni har njutit lika mkt som jag!
Puss och kram!
Jobbar hela dagen imorgon men hoppas att jag orkar skriva efteråt!

P.s. Idag är fars dag i USA!

Likes

Comments

Helg, Jobb, Sol, Sommar, Kärlek

Förlåt att jag inte skrev igår. Skulle ha varit ledig på eftermiddagen men fick ett pass till o jobbade 12 timmar igår. Det var varmt o skönt igår men jag va inne och jobbade så kunde inte njuta. Hoppas jag kan njuta över helgen! Vad ska ni göra i helgen?
Puss och kram

Likes

Comments

Jobb, Sol, Vardag, Födelsedag, Känslor, Sport

Idag är 1 fågel( jun tzikin) i Maya kalendern som är samma dag som jag föddes :) Mina föräldrar är intresserad av Maya folket och eftersom vi bodde i Guatemala under min uppväxt så har jag lärt mig en del om den! Guatemala kommer alltid vara hemma för mig och ha en stor del av mitt hjärta! Saknar att vara där även om det är 3:e världen men ett mkt speciellt land!

Dagen började med att cykla till ett ställe där jag skulle ta blodprov. Jag är mkt känslig mot blod och nålar. Brukar svimma när ngn tar blodprov på mig. Idag stack de mig 2 gånger utan att fa något blod. Ska tillbaka på fredag om jag inte hör från de. Cyklade hem i regnet, åt frukost o spelade lite bräde med mormor. Jobbade mer kursen som började igår o tog en tupplur medan hon sov och grejade i köket. Spelade lite bräde till innan middag. Kollade på Norge-Sverige matchen som slutade 1-1. Andra halvleken va mer spännande än första. Det regnade tills ca 12 sedan va solen ute och värmde!

Hoppas att ni har haft det bra!!
Puss och kram

Likes

Comments

Helg, Jobb, USA

Nu har man gjort helgens sista pass och är ledig imorgon från jobbet men det betyder inte att jag inte har grejer att göra. Sommarkurser i spelprogrammering börjar på måndag så ska ladda ner programmen som behövs och kolla på första lektionen. Det blir spännande att fortsätta med programmering i 3D.
Har ni haft en bra helg?
Nu ligger man i sängen och lyssnar på USA podden! Får väl se när man somnar! Har en hel del som ska uträttas imorgon! Godnatt så hörs vi igen om några timmar.
❤️Puss och kram❤️

Likes

Comments

Helg, Jobb

Hejsan igen! Har haft fullt upp med jobb. Har jobbat under helgen och ska snart åka in på kvällspasset idag. Har längtat att skriva men varit för trött när jag har kommit hem efter jobbet och får inte använda telefonerna under jobbtiden. Vädret har varit sådär. mest regnigt och molnigt. Solen har tittat fram några korta stunder men jag hoppas på mer sol och värme! Det är så fint när allt är grönt och på grund av vattenbristen så behöver vi regnet. jobbar denna helgen så förhoppningsvis så är jag ledig nästa helg!

Hur har eran helg varit? Hoppas att ni har haft det skönt!!

Likes

Comments