Tre år har denna tös hunnit bli. Vad jag saknat henne kan jag säga! Så alltså förra helgen var vi ner och hälsade på familjen och hade kalas för Evelyn. Pussade och kramades så mycket att jag hoppas det räcker i nån månad iallafall innan man får abstinens efter henne igen haha. Jag och syster hann med lite egentid, vet inte hur länge sen vi hade tid för varandra. Känns väldigt bra nu att vi fått pratat ut, viktigt att finnas där för sina syskon. Visa kärlek och stöd både när livet inte är i det bästa läget men lika viktigt när livet är det. Jag kommer kriga för er, när ni stupar kommer jag bära er, förevigt kommer jag vara er soldat!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Denna lördag spenderades på jakt efter en ny soffa, det gick tyvärr inge vidare. Svårt med soffor, hitta ingen som fyller alla våra kriterier. Får nöja oss att en ny säng är på väg från Viking Bed! Den beställde vi förra veckan, ca 5 veckor kvar innan den är här. Äntligen kommer man få sova bra!

Det vi fick med oss hem var en tvålpump av marmor. Har en thing för marmor just nu, är även på jakt efter ett soffbord med marmor platta. Har faktiskt hittat åt ett från Runa design, den kostar dock en slant så får se hur det blir med det.

Hjärtat åkte sedan iväg på stan och köpte lite ostar från delikatess butiken. Flera av dem med VM vinster, verkligen ljuvliga! Han överraskade mig även med en blombukett! Är man lycklig lottad eller är man?

Ikväll tänkte vi unna oss vin och middag ute, det förtjänar vi båda!

Trevlig lördag!

Likes

Comments

Var på gymmet idag. Är ju halt så fick köra igenom överkroppen. Bänk, militärpress, chins, barbell row tre set, tio rep.

Efter det avslutade vi passet med ett set på tre olika plank övningar. Hög och låg planka plus liggande knäspark. Varje övning 10 sek i en minut, vila 15 Sek och kör igen i tot. 5 min. Grym avslutning!

På vägen hem lekte vi apa.. Who says we have to grow up?

Likes

Comments

Trött och seg måndag, var skönt med en lång promenad vid Veckefjärden med hjärtat. Man känner verkligen att våren är här nu, värme och speciellt doften! Varje årstid har en egen doft och varje gång man känner doften för första gången så kommer det upp minnen som är relaterade till den. Underbart att vara ute och filosofera. Jag har ju lyckats skada mig, halt igen... Denna gång i knä vecket. En överansträngning som vanligt, får hoppas att den inte blir långvarig.

Ikväll har vi faktiskt varit onyttiga, lyckats trycka i mig två snickers och lite chips. Ibland får man tycka synd om sig själv, bara det heller inte blir långvarigt! Haha

Nu ska jag fortsätta mysa med mannen i mitt liv. Trevlig kväll!

Likes

Comments

Igår hade vi Mange och Frida förbi på middag. Alltid lika trevligt! Till middag blev det Vitlökstekta Havskräftskärtar med majonnäs av kräftbuljong till förrätt, sotad lax med chillimajonnäs och picklade rödlök toppat med mandel potatis flarn plus vegetariska vårrullar till huvudrätt. Tyvärr glömde jag bild på efterrätten men det blev min favorit tiramisu! Efter maten hamnade man i matkoma, men så gott det var! En resa med smaker. Haha resa med smaker... Men det vare! Efter blev det lite sällskapsspel som vi fick i present av Mange och Frida, som jag dock var kass på men kul vare! Tack ännu en gång fina ni för en lyckad kväll!

Likes

Comments

Likes

Comments

Fick hem det här kittet häromdagen. Fantastisk pigment, inte hunnit prova alla men redan fått några favoriter! Älskar Anastasias produkter överlag och skulle helst av allt vilja haft dom matta glossen. Får hoppas dem snart finns att beställa inrikes! Hade varit awesome!

Likes

Comments

Igår spenderade vi kvällen med familjen Horn och blev bjudna på tre rätters hos Jonas. Farligt gott! Abborre var temat och som jag älskade det! Kvällen i sin helhet var super trevlig med spel och allmänt familjemys. Sånna kvällar har man allt för sällan men som man uppskattar det. Tack för kvällen underbara ni.

Likes

Comments