Denna veckan är fullspäckad. igår hade jag skola och sedan på kvällen åkte jag till dansstudion för att lära mig ett extra nummer till halloween showen (finalnumret!).

Idag ska jag plugga och städa mitt rum. Imorgon blir det ut till ett köpcentrum själv för att leta några saker till min halloween kostym.

På torsdag har jag vanlig träning sen ska jag stanna och träna extra sen på kvällen är det troligtvis genrep inför fredagen.

På Fredag är det skola men vi har stoppdag vilket betyder att vi har moderna språk hela dagen och vi har också halloween dag på fredag. Vi slutar även 13:55 istället för 15:20. Efter skolan ska jag följa med min bästa vän som också dansar hem och vi ska sminka oss tillsammans inför halloween showen senare på kvällen.

Jag är tvungen att gå på halloween fest på lördag hos min mammas kompisar och deras barn (wohoo småbarn! :) istället frö att gå på min kompis födelsedagsfirande med mina bästa kompisar.

Men på söndag efter baletten och min andra träning får jag äntligen höstlov på riktigt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I onsdags åkte jag in till staden för att köpa en present till min kompis som fyller år på fredag. Jag åkte alldeles själv för första gången på en kväll, först var det lite konstigt att gå helt själv men sen tyckte jag bara att det var mysigt. Jag missade dock min buss hem och fick vänta i en timme på stationen, men overall va det en väldigt bra kväll<3

Likes

Comments

1 Vecka sedan vi lämnade min storasyster i Spanien för att studera där i ett år. Bara 1 vecka men jag saknar henne något otroligt mycket. Det är suuuper tråkigt här hemma utan någon som spelar musik på högsta nivå och som kommer in i ens rum helt random.

Sorry att jag va i ditt rum men dina lampor hade bra ljus hihi

Likes

Comments