Ja, ni ser ju själva på bilderna hur nött mitt hår varit (ljuset ljuger lite). Efter 2h 40min i frissastolen känner jag mig mer än glad. Det känns så ljuvligt med fräscht och kortare hår!! 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Just nu sitter jag och väntar på att få bli klippt💇 Ska bli så skönt!

Likes

Comments

DETTA ÄR EN AV DE MEST FANTASTISKA SAKER JAG GJORT! - Hiking i Masca

Vi tog bussen upp dit, vilket jag var riktigt rädd för eftersom vägarna var väldigt smala, branta och kurviga. Riktigt hemskt att möta andra bilar i döda vinklar. MEN det var ändå riktigt fint att se naturen så det var trots allt värt rädslan!

I bilderna nedan ser ni bland annat vulkanen Teide och lava som runnit och gjort hål i berget.

Vi hikeade alltså i 4,5 timmar och hade en paus däremellan. När vi kommit "ut" från klipporna kom vi till en strand var det var väldigt varmt. Därifrån åkte vi med en båt till en hamn. På båten fick vi gratis mat och dricka, men det häftigaste var nog ändå delfinerna som hoppade efter/omkring båten!! Vid hamnen väntade bussen på oss som tog oss tillbaka till hotellet.

Alltså en härlig dag och MÄKTIGT!


Likes

Comments

Litet bildplock från idag.
Jag jobbade 7-15, stannade vid Lidl och köpte glass. När jag kom hem hade älskling färdigt helgstädat. Känslan🙌😊😊 Efter att jag tagit en dusch, och gjort våffelsmet tog jag min nya bok och satte mig ner i solen på balkongen. Vi njöt sen av våfflor (Kent var också hos oss), Jeije & Nikki var hit på en kaffe och sen for vi (jag, Robin, Kent) utomhus.
Ikväll kom Camilla & Tomppi hit. Vi har ätit tortilla, spelat spel och skrattat. Tack för att ni kom! Så uppskattat! 😀❤

Likes

Comments

Dag 3 bestod till största del av Loro Parque Zoo, som har varit en av Europas bästa djurpark.

Ja, Ni ser ju vilka djur som var mest fascinerande enligt mig.

PS. Vissa bilder kan se konstiga ut pga glasväggarna djuren befann sig inom.


Pingviner, lika söt som jag föreställt mig genom böcker, haha!

Maneter som jag aldrig vetat hur sett ut.

Snötiger

Gorillor, så häftiga (och int så snygga heller.)

Delfiner i mitt ♥. Det var en flicka som hade barnkalas där på zoo, så hon fick sitta i en båt när en delfin drog och resten simmade och hoppade efter. Så häftigt!

Späckhuggare. WOW, så sjukt stora och fascinerande! Här hade dom en stor skärm framför bassängen som de filmade späckhuggarna. Men före showen började så filmade de runt på oss människor som satt i publiken. Plötsligt friade en kille där till sin flickvän och det var från början hans ide' det hela. Så romantiskt! :')

Likes

Comments

Kom nyss hem efter att ha varit på några kms promenad. Solen värmde så på flera ställen och jag börjar få riktigt sommarfeelis nu kan jag säga!
Nu har jag ätit mat och ska bara njuta före jag far till jobbet. Hade!

Likes

Comments

Har ju skrivit här på bloggen att bilder från resan skulle komma upp. Så tänker dela upp i tre olika delar och skriva lite om bilderna.

Första stoppet efter första flygsträckan var London och där hade vi 6 timmar på oss att hitta på något, så vi tog tåget till Victoria station och gick runt i staden för att se Big Ben & London Eye (och andra små sevärdheter). Det var inte enligt mina förväntningar måste jag säga. Staden var smutsig och att det regnade och var blåsigt gjorde det inte bättre. Men glad att jag ändå fått se staden!

Framme vid Teneriffa flygstation tog vi bussen till hotellet som var en timme bort. Man var ju lagom trött efter allt resande så vi somnade ganska bums efter att ha checkat in på hotellet. Rummet var mera som en lägenhet och vi var nöjda med hotellet vi bodde på.

Puerto de la cruz hette staden vi var till. Den var så fin och hade rena och mysiga gator, nästan inga påträngande försäljare och bra restauranger.

Stränderna var ju inte av vit sand utan vulkansand , så dom vi var på var av svart sand och därför väldigt brännande att gå på. Här nedanför är de flesta bilderna från en vattenpark där vi tillbringade nästan en hel dag. Det var så otroligt vackert. Värmen var det absolut ingen brist på och där trivdes man!

Och sist lite random mobilbilder.

Likes

Comments

"Frukta inte, ty jag är med dig, se dig inte ängsligt om, ty jag är din Gud. Jag styrker dig, jag hjälper dig, jag uppehåller dig med min rättfärdighets högra hand."
Jesaja 41:10


Önskar er en fin tisdag 😀

Likes

Comments

En ledig lördag kan bli hur bra somhelst, och så blev den också! 😊

Vi steg upp 9 och gjorde frukost. Jag blandade ihop bröddeg, och så for vi på ett ärende + handla lite. Hemma igen gräddade jag semlorna. Vi hälsade på Robins moffa och bjöd sen hit hans moster och hennes familj på mat. Roligt!

Vi packade och ställde oss och körde till Jeije och Nikkis på bastu och filmkväll. Jonna & Joel kom också dit. Rolig kväll! 😊

Likes

Comments