Idag hade jag mitt 5-13 skifte som sista denna vecka. Cyklade hem och cyklade sedan iväg igen för att donera blod. Jag har länge velat göra det och det kändes som ett bra tillfälle nu. Det gjorde inte alls speciellt ont som jag var nervös för, utan det gick snabbt. (Nu efteråt känns det dock som att nålen sitter kvar) Det känns så bra efteråt med tanken att detta kan rädda någons liv. Så lite man kan göra för att hjälpa någon!💉

Vicki var i vasa, så hon kom till mitt sålänge jag packade och jag satt på med henne norrut. Vi for på mat till stan och sen plockade R upp mig. Nu är vi hos min syster påväg till våra vänners på kaffe. 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår jobbade jag 5-13. Efteråt gick jag på loppisar med Jeije. När jag kom hem åt vi middag och sen for vi och testade min cykeln. Så härligt att äntligen få börja cykla och se sig omkring lite mer i vasa. 😊

Likes

Comments

Idag har jag jobbat 5-13. När jag kom hem fick vi meddelande att vår beställning har levererats till posten. HUR glad blev jag inte? Vi hade alltså beställt en cykel åt mig i födelsedagspresent. Min första alldeles egna cykel på 20 år (!!) 😍 Den kommer att användas flitigt har jag på känn. Hoppas bara på bättre väder imorgon så att jag kan testa den!

Likes

Comments

En ledig dag för oss båda idag. Vi har inte gjort speciellt mycket förutom handlat. Vädret har inte riktigt gett någon energikick idag.

Ikväll har vi varit på vårutflykt till Replot. Den sista tisdagssamlingen för denna vårtermin. Solen höll sig inte fram länge och det började snöa efter bara några minuter. Och för att inte nämna hur kallt det var! Men kvällen innehöll knytkalas, andakt och lek och en massa nya människor man inte träffat förut. Jag är glad att vi tog oss tid att fara dit! 😊🍫

Väl hemma sitter jag insvept i flera tröjor, yllesockor och filt! Hoppas ni haft en bra start på veckan! 🌼

Likes

Comments

Känslan när man stiger upp och solen skiner genom fönstren, DET är en underbar känsla!☀ Att jag börjar först 16 i jobb är inte heller så dåligt. Nu ska jag ta mig iväg på en promenad, fixa diskberget och sen njuta på balkongen.

Likes

Comments

Ikväll har det bjudits på kaffe & tårta här. Mina föräldrar, Kent och Robins syskon med andra hälft har varit här. Så kul med besök!

Elin och Isabel kom även hit utanför och överraskade mig med presenter! Ni är för gulliga😍

Likes

Comments

Another year older, wiser and more grateful! 😊🎈

Likes

Comments

Har idag haft en bakdag. Saldot blev 60 bullar och 20 bröd. Det kunde inte dofta godare i lägenheten 😍

Likes

Comments

Påskhelgen i dagar

Torsdag: jobb, fast & furios 8

Fredag: For till hemtrakterna. Var till bön, hälsade på Robins farmor & farfar, bara chilla hos svärföräldrarna.

Lördag: systertid med Camilla och Malena - var hos Malenas och på stan. Hämtade Robin och hälsade på min familj. Nattgästade våra vänner.

Söndag: Bönhus, ut och köra med B&L, chillade vid svärföräldranas tills vi for ut och köra och äta med C&T. Körde hem till Vasa till natten.

Känner mig rik & välsignad! Är tacksam att jag får vara kristen. Att Han aldrig vänder mig ryggen.


Likes

Comments

Idag efter jobbet (8-16) slängde jag mig i raklång soffläge. Vi åt middagen senare och efteråt påbörjade jag storstädningen. Nu är hela huset fräscht och det väntas bara få köpa gula tulpaner! Vi åker dock troligtvis till hemtrakten i helgen så det får bli nästa vecka.

Ska tillbaka i jobb om 6 timmar så det vore smart att stänga ögonlocken nu! Godnatt på er! ☺

Likes

Comments