Idag jobbade jag 7/8 skiften i sträck. Känns bra att endast ha ett skifte kvar före lite ledigt. Förutom att jag jobbat har jag också vari på promenad med Andréa, min fina vän ❤

Bättre väder hade det inte kunnat bli på vår hundrade års självständighetsdag! Ett tryggt & välsignat land har vi fått bo i! Tacksam.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Årets lilla jul spenderades i jobb framtill kl. 22. När jag kom hem överraskade älskling med röda rosor och paket!! Trots att jag jobbade fick jag ett helt perfekt avslut på dagen. Världens bästa man!❤❤

Likes

Comments

Idag var en ledig dag. Att tvätta kläder, handla mat och göra ordning i lägenheten var en del av dagens planer. Trotsade min mage och for med Es på en kvällspromenad. Satt efteråt vi hennes, drack te och pratade! Längesen vi träffats och definitivt blir det oftare vi kommer att ses. Vi bor ju trots allt nästan grannar 😍

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka. Så mycket som hänt, så mycket jag kunde ha att skriva.

Min fina vän Mirjam gifte sig med sin Jakob. En hel helg i Esbo med systrarna. Kiika sov över här. Jag var med när älskling jagade. Vi har plockat havtornsbär. Jobbat. Utflykt till Replot med tisdagssamling. Vi har fått vara med och dela Pernilla & Vilhelms bröllopsfest. Jag och min fina man har firat ett år som gifta.

Likes

Comments

Landade i Helsingfors 7.30 på morgonen. Lagom trötta efter att ha missat en nattsömn. Efter 4h bilresa kom vi äntligen hem till vasa.
Kändes väldigt konstigt att komma hem. Känns som vi varit borta jättelänge och det finns typ ingen verklighet, haha😂 Men såklart skönt till en viss del. Det är ju här vi har alla våra ägor, men skulle nog kunna fara tillbaka när som helst. Märker att jag nog trivdes 👌🏼 där i Kanada!

Är så tacksam att vi fick denna möjlighet att resa till Kanada, tillsammans med våra fina vänner. Att få upptäcka den plats som Robin bott på i 2,5 månader och som han pratat så mycket om gör mig så lycklig!

❤❤

Likes

Comments

Sista dagen så vi städade huset efter oss. Solade lite och sen kom folk till Lake house för supper. Vi åt och var sen tvungna att ta hejdå av de vi lärt känna där. Verkligen så tråkigt..
Vi körde till Calgary och gick där i en butik före vi tog in på hotell. Helt superfint hotell!

Likes

Comments

Andra sista dagen i Kanada .. Jag gjorde lunch åt oss, solade, vi var och spelade minigolf, Tomas hade födelsedag så vi firade med kaffe & tårta och på kvällen chillade vi bara. 

Likes

Comments

Detta är något av det bästa och häftigaste jag upplevt i hela mitt liv! Helt otroligt roligt!!😍

Vi körde först till bergen, sadlade hästarna och red upp. Vissa ställen var brantare än andra, till och med lite läskiga. Vi stannade för 5 minuters pauser med jämna mellanrum och den allra sista biten ledde vi upp hästarna till toppen. Det var så mäktigt och det kommer förbli ett minne för livet.

Likes

Comments

Fredag blev en skön dag. Vi började med att städa Lake house. L & N kom hit och vi gjorde supper. Efter supper körde vi ut med båten, paddlade kanot & kajak och simmade. Varmt och härligt och jag fick även lite bränna ☀ Vi gick till en marknad här nära, grillade och chillade resten av kvällen.

Likes

Comments

Lördagmorgon började jag & Camilla med att baka cookies. De blev supergoda. Solen kom sakta men säkert fram så vi fick några soltimmar. Vi for på eftermiddagen och rida,och tillbaka till Lake House för barbique. Så gott! Avslutade kvällen med ett bastubad. 

I söndags var vi till kyrkan. Efter det ut och äta lunch med Rickard och Janelle och hennes syster med familj. Gott minsann! Chillade resten av kvällen och strosade i Walmart.

Likes

Comments