View tracker

Imorse steg jag upp med Robin då han sku fara till skolan. Vi åt frukost tillsammans och när han hade farit vilade jag ännu en stund. Han kom hem en sväng från skolan och vi bara chillade. När han åkte tillbaka vid 12 då tog jag tag i städningen och diskandet. Hade nämligen besök av bror med familj igår så det behövdes, haha! Besöket var efterlängtat och uppskattat!! ♥

Efter städandet gick jag ut på en promenad. Så skönt, fint och behövligt. Uppskattar så oerhört mycket att vara ledig en dag ibland! Vad gör ens liv bättre än att få stanna upp ibland, ta sig lite skön egentid, tänka.

Känner mig så lycklig just nu. Jag är så tacksam för det jag har. Alltså den fina stad vi bor i, ett hem, en man jag så älskar och vänner! Bättre än jag någonsin skulle föreställa mig att jag hade. Känner mig mycket rik!

Ha en fin, uppskattad dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Lag nyss märke till att hela texten i torsdagens inlägg hade farit bort. Fint så, elr så int. Nu är det fixat iallafall!

Hade skrivit att jag ska visa bild vad jag köpte till lägenheten, så 👇

Likes

Comments

Ledig dag idag. Var på benen från morgon så hann köra Robin till skolan, vara på ett ärende, städa, diska & tvätta kläder innan kl. 10. Var sen till clas ohlsons och kom hem med mera juligt. (bild kanske kommer senare)

Ikväll har vi varit till larsmo och jag på en tjejträff. Ses sällan då vi bor en bit bort, så en träff satt bra! Nu är vi på hemfärd. Hörs!

Likes

Comments

Idag har jag haft ett 8h arbetsskifte. Efter skiftet hämtade jag Robin och vi for till Jysk och prisma. Nöjda och glada kom vi hem med ett skrivbord,  2 täcken, 2 kuddar (nu är vi redo för nattgäster 👏) och lite annat smått! Så ikväll har vi monterat lite.
Nu säger vi godnatt, för imorgon stiger även jag upp tidigt för lite ärenden! 

Likes

Comments

Ny vecka som började på bästa sätt. Elin kom hit på eftermiddagen och vi åt middag på koti pizza. Sen for vi ti mitt och jag lackade naglarna åt henne. Efter en stund kom Hanna och Mirjam också hit och vi satt och pratade. När E for med båten for vi andra på en promenad. Bara så härligt!Älskar sådana här dagar!! 😍

Likes

Comments

Lilla julen blev riktigt bra. Vi fick vänner på besök, god mat, spel och prat! Lite trångt att fira nånting i vår lilla lägenhet, men än sålänge nöjer vi oss (läs: får vi nöja oss!) ;)

Likes

Comments

Sitter för tillfället och njuter av en smarrig lunch på jobbet. Ser framemot att få lilla juls gäster ikväll. 😃

Önskar er alla en trevlig lilla jul!!

Likes

Comments

Idag jobbade jag 9.30-16. "Lite" jobbigt med förkylning som kassörska men det gick. När jag kom hem åt vi och var sen till centrum en sväng. Det blev en myskväll ikväll med yatzy, glögg, julgranspynt och film. Nästan för bra att jobba morgon och kunna vara tillsammans på kvällen! Nåja, godnatt från mej!

Likes

Comments

Idag har jag fått ha en ledig dag. Behövdes nog med tanke på den tunga förkylning och sjuka/irriterande hals som fångat mig.

Ville ändå få nånting gjort då jag var hemma så satte upp julgardinerna, har bakat jullimpor och under jästiden smättade jag ihop två kryddkakor. Lyckades faktiskt denna gång och båda bakverken blev riktigt mumsiga. Bjöd hit Jeije & Nicki på kvällsfika, roligt att de äntligen flyttat hit ☺

Nu ska ja sova för imorgon väntar mig ett morgonskifte, godnatt! ☺

Likes

Comments