Header
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments
Likes

Comments

Hej på er. Nu blir det ett ärligt försök här igen. Har hunnit med en massa äventyr sen jag tog studenten. Allt från att åka kryssning, jobbat, badat solat och umgås med vänner. Nu får ni lite gott och blandat på det jag har gjort med bilder.
Likes

Comments

Har ni någonsin haft den där klumpen i magen som inte går och förklara känslan? När man har valt att lämna något man älskar och man blir helt förkrossad man har ingen aning om vad man ska göra, mer än att se hur lyckliga dom är utan en. Jag saknar mina två bästa vänner, dom som förstod mig med bara en blick utan någon mening.


Likes

Comments

En oförglömlig kryssning med världens bästa människor! Att se så många ta studenten är en ren lycka!
(bild1)
(bild2)
(bild3)
(bild4)
(bild5)

Likes

Comments

I Fredas blev det att fira in lovet med underbara människor, lördag bestod av jobb, grill, fotboll & basket. Sedan sova ut och min söndag är snart slut för min del, har jobbat och ska strax packa sedan hoppas jag på sömn för imorgon blir det studentkryssning! En natt kommer bli som flera helger!

Likes

Comments

Goddag på er!

Har varit uppe sen åtta redan, städade hemma
Och blev ett morgon pass med träning. Ikväll ska jag försöka ge tid till min vän med film & mys. Helgen består av jobb från 06.00 - 22.00, har inget att klaga på! På måndag blir det all in på studentkryssningen!


Likes

Comments

Igår kollade jag & lina på matchen med ett par vänner tills vi blev uttråkade och började spela kort och umgås istället.

Idag fick vi gymnasiearbetet klart, och skönt va ordet för det! Åkte hem till mig med min fina vän Lina för grill & mys, då även Gabriella, Sara och mina kusiner kom över. Mot dagen fick vi oväntat besök av grabbarna så det blev ännu mer grill & stök. Blev en del FIFA & kortspel avslutade kvällen med två filmer. Tror nog faktiskt jag aldrig ätit så här mycket som idag, blir att bosätta mig i gymmet under lovet!


Likes

Comments