God Jul på er alla!!

Uppdateringen bättras efter jul :)!

Ho ho hooo!

Likes

Comments

Tjoho där i mörkret!

Sitter i soffan med päronen och kollar på Sinister som jag såg på bio häromdagen men inte vågade kolla på riktigt, haha! Därför ser jag den igen för och kolla vad jag missade den tiden jag höll för ögonen :o!

Läskigt!

xoxo

Likes

Comments

Tjoho!

Sitter i bilen med pappa och hans nya tjej...min nya styvmamma? Haha ;) ska hem till honom snart och hjälpa till och städa :)

Igår var jag och hjälpte Ulrika med shopping i Skärholmen och Kungens Kurva. Köpte lite trosor till mig själv och julklappar till pappa.

Skriver mer sen, pöss!

xoxo

Likes

Comments

Ojoj ! Dagen har sprungit iväg idag. Började med och verkligen vara HELT slut på morgonen så sov lite längre. Har varit en stund med pappa och sen var jag med mina systerdöttrar! Var barnvakt idag :) Hehe, här kommer en smart idé! Lek Askungen! Det gjorde vi ;) de var askungen och jag var elaka styvmodern som tvinga de och städa! Skitbra? De dammade av alla mina skivor och filmer! hihihihi *elak*

Har rensat lite bland mina filmer och dammat av hyllor idag också. Så det var inte bara de stackars barnen som städa haha! Har också klätt julgranen här hemma hos mamma :) och ska nu bygga min nya golvlampa och flytta om lite möbler här ;) dags för ett gäng bilder snart?!

xoxo

Likes

Comments

Tjuhu!!

Igår blev det ingen Burlesk show för min del :( men däremot hängde jag med N och hans vänner :) Vi gick på bio och såg Sinister! Skräckfilm som verkligen var läskig!!! På vägen hem pratade jag med P och sen blev det och kolla på the big bang theory tills jag lyckades somna :) Hehe!

Idag blir det julbord på IKEA.

xoxo

Likes

Comments

Hehe, köpte denna tröja på H&M igår :)! Dock glittrar den lite mer än vad bilden avslöjar! Superkär i dagens glittriga stickade/virkade etc. tröjor! :)

Sitter hemma nu efter jobbet och ska bara ta det lugnt fram till ikväll då jag eventuellt ska på en BURLESK show :D!

xoxo

Likes

Comments