Igår (måndags) var jag och jobbade i Stinsen vid Sollentuna, körde ett stängnigspass så började 14 och körde till 20:15. Efter det tog jag pendeln hem, handlade lite på vägen, sen hem och äta och kolla lite på tv.

Idag vaknade jag först med Simon vid 8 när han åkte till jobbet. Somnade om, försökte fixa lite ärenden men gick sådär så jag kollade på Johan Falk som jag somnade till när jag och Simon kollade igår kväll. Nu är klockan 13 och jag ligger fortfarande kvar i sängen. Är ledig idag så ska gå till gymmet nu och sen får vi se vad som händer.

Puss på er.

Likes

Comments

Lördagen började med ett jobbpass i Tyresö mellan 12-17:15, sen hann jag hem en snabbis och åt med Simon och packade ihop lite grejer och satte mig på tåget till köping vid 19:25. Var hemma i Köping vid 21 och då kom mamma och mötte mig på stationen så åkte vi hem till henne och klippte mitt hår. Sen åkte jag hem till min lägenhet i Köping och packade ihop lite grejer som skulle upp till Stockholm.

Söndagen åkte jag till mamma vid 8.15 där hon bjöd mig och min syster på frukost sen bar det av till Riddarhyttan på 2 timmars turridning. Det var sååå kul att få rida efter att knappt ha gjort det dem senaste 2-3 åren. Jag hade nästan (nästan) glömt bort hur härligt det är att galoppera runt i skogen. Jag har ridit och haft egna hästar under hela min uppväxt och nu insåg man hur mycket man saknar det. Jag ska nog försöka hitta någon medryttarhäst här i Stockholm som jag kan rida på:)

Efter ridturen åkte vi till Färna herrgård där vi åt sopplunch som var såååå god! Vi kollade runt lite innan vi gick in på spa't.

​Var på inne på spa't i flera timmar och bara njöööt. Klockan 19 åkte vi hem till Köping, sa hejdå till min syster som skulle hem till sig i Arboga och Mamma följde med mig till lägenheten och packade ihop det sista sen satte jag mig på tåget hem till Stockholm. 

Såååå fantastisk söndag! Det här kommer vi kunna leva länge på<3

Likes

Comments

Heeej!

Sitter just nu i sängen och har precis kollat klart på Idol. Äter kanelbulle och dricker lite oboy, mmmmh perfekt! Tänkte berätta om min gårdag som blev lite kaaosartad.

Var ledig från jobbet så gick till gymmet vid 12 och kom hem vid 13:30 men hade fortfarande spring i benen så gick ut och gick. Jag gick ut på Birger jarls och vidare mot Hagaparken där jag aldrig gått förut. Mitt i parken dör mobilen vid 40% batteri... Försöker starta om den och skriva till Simon att mobilen var död och då hinner jag få ett sms från jobbet där jag hinner läsa "Kan du jobba i Kista mellan 16-20..." innan mobilen dör igen, men såg inte vilken dag det var menat.

Fick lite halvpanik eftersom klockan typ var 14:30 och ifall det var idag dem menade så var jag tvungen att gå hem. Börjar inse att jag typ inte vet vart jag är och eftersom jag inte hade någon gps så börjar jag halvspringa vad jag tror är hemåt och frågar nästan varje människa jag möter efter närmsta vägen in till stan. Tillslut hittade jag hem och då var klockan 15, laddar telefonen och inser att dem menade om jag ville jobba idag. Snabbdusch, kastade i mig mat och gjorde mig i ordning. Hoppade på tunnelbanan 15:40 och jobbade 16-20. Sen hem och laga mat med min Simon och sen sova.

Idag vaknade jag av Simons larm vid 8. Gick till gymmet och var hemma till 10, duschade och gjorde mig i ordning för jobb på Drottninggatan. Jobbade mellan 13-17 sen gick jag hem och bara myyyyste, somnade i någon timme och sen har vi bara kollat tv och nu sitter jag bara här. Imorgon ska jag jobba 12-17:15 i Tyresö sen efter det åker jag hem till Köping på en blixtvisit. Ska umgås med Mamma och min syster Hanna hela söndagen, läängtar!

Hoppas ni får en fin helg. Puuuuuuuuusss

Bild från sensommaren när min syster var här i Stockholm och hälsade på och halloweenpyntet som redan har startat på Drottninggatan.

Likes

Comments

Nyinskaffat gymkort och nybakta kanelbullar på kanelbullens dag igår.

  • 69 readers

Likes

Comments