kommer bättre bilder sen då den läkt👌

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

På söndag kvällen så bestämde jag och Benne oss äntligen för att se en film. Vi säger alltid flera gånger i veckan att vi ska se film. Men eftersom jag är mer en serie människa som följer massa serier så slutar det ändå med att jag tappar suget direkt efter att se en film. Men i söndags så lyckades vi som sagt.
Och vi bestämde oss för att se Tarzan. Har velat se den sen jag såg att den skulle släppas, och kan ärligt säga att jag är lite besviken. Tycker att den inte var så bra som jag hoppas på. Dock hade jag inte sett trailern så jag visste inte riktigt hur filmen skulle vara. Men trodde att filmen i stort sätt skulle handla om då han växte upp i djungeln.
Men istället var det korta tillbaka blickar då och då. Så är lite besviken.

​Kommer inte se om den inom den närmaste tiden iallafall. Men jag skulle vilja se den med svensk text så kanske jag hänger med lite bättre eftersom jag inte är sådär jätte duktig på engelska så var det lite svårt. 

Har dock myyycket större förväntningar på Djungelboken som också gått på bio! Är så otroligt taggad att se den. Får se då jag orkar helt enkelt! 
Och även Alice i spegellandet (tror jag den heter?) skulle jag vilja se! 😊


Likes

Comments

Tänkte passa på att blogga lite innan jag och Benne hade tänkt äta middag!

Helgen har vart otroligt rolig. Fredagen så tog jag och Benne det bara lugn, var hemma, kollade på serie och tog någon öl bara. Vaknade klockan 08 på lördag morgonen. Gjorde inte sådär jätte mycket på dagen. Men sedan på kvällen så for vi och bowlade med några andra. Jag vågade dock inte vara med pga min rygg. Men det såg så sjukt kul ut!
Har dock inte bowlat sedan jag var liten så hade nog bara skämt ut mig😂
Efter bowlingen så for jag och Benne hem en stund, bytte om och började dricka lite.
For till Tomas och Lina vid 8-9 på kvällen och var där några timmar innan vi började vandra hemmåt igen.
Och usch vad kallt det är ute nu! Sommaren är verkligen över😭

​Och jag har omformaterat datorn så det här är enda bilden jag har just nu. 

Imorgon så får jag sovmorgon till 6, vilket kommer bli otroligt skönt! Dock ska jag till Lövånger och gå någon golvvårdskurs och hjälpa dom att storstäda skolan som jag har förstått det. Så vi är ett gäng som ska dit. Är nervös men det kommer nog gå bra! Är så läskigt då man inte känner någon!

Likes

Comments

Var ett tag sedan jag skrev här!
Men jag har väl inte riktigt haft tid känns det som.
Är så otroligt trött efter jag slutat jobbet så jag och Benne lagar bara middag sen duschar och sedan går vi typ och lägger oss i stort sätt. Det är jobbigt att kliva upp kvart i 5 på morgonen och komma hem mellan 3 och 4 nångång.

Men iallafall, i fredags så for vi hem till mamma och pappa. Umgick med dom hela kvällen och hela lördagen. For på Ikea och handlade tvbänk, soffbord, skohylla och ljuslykta. Tror det var allt 😊
Så söndagen spenderade vi bakis (drack med Lina på lördagen) och byggde ihop möbler 😂
Men resultatet vart bra!👌

Bilder på gamla tvbänken och soffbordet.

​och nya tvbånken och soffbordet. 

Syns dock inte på bilderna hur mycket större det nya soffbordet är..

Likes

Comments

I fredags så hade jag och Benne det jätte mysigt. For till hans föräldrars stuga men det var ingen där så vi var själva hela kvällen. Grillade, kollade på tv, eldade bastun och badade jacuzzi eller vad det heter. Kom hem sent så vi gick och la oss på en gång. Men det var så mysigt! Och vi behövde det👌
Lördagen så storstädade vi hela lägenheten. Alltså verkligen storstädade.
Bärde ut alla mattor och filtar på balkongen och lät dom vädras. Flyttade sofforna så vi kunde dammsuga bakom dom och torkade alla skåp och dörrar i köket och hallen. Putsade alla speglar och dammtorkade. Sen dammsög och skurade golvet😊 Så nu är det as rent och det är den bästa känslan någonsin tror jag! Vi hann även storhandla.
Idag lär vi bara ta det lugnt. Kolla på serie och bara mysa😘

Myste även med Dino på fredag kväll😍👌

Likes

Comments

Det nya trädet jag köpte på Ikea👌 Är dock inte sådär jätte fint ännu men förhoppningsvis så växer det till sig😊 Stog ju inplastat i butiken så trot att det kan ha att göra med att det är ihoptryckt typ😒

Likes

Comments