View tracker

Efter att ha varit hemma och förkyld i två dagar så tänkte jag äntligen pallra mig till jobbet imorgon.
Glömt hur otroligt rastlös man blir av att vara hemma själv, och alla andra jobbar.
Tur jag inte är jätte förkyld, utan bara ont i halsen, tät och snorig. Men hoppades dom här två dagarna skulle göra det bätte. Men verkar inte blivit någon skillnad ännu.
Har dock vart skönt att få vara hemma med Nova (min och Bennes kattunge) så hon slipper vara själv hela dagarna som hon vart i stort sätt sedan vi hämtade henne, förutom helgerna såklart. Men hon sköter sig fint även då hon är själv. Så är nog inga större problem så😊

Just nu sitter jag för övrigt och lyssnar på musik, funderar vad jag ska göra av livet och taggar inför helgen då det är fest på fredag och Benne fyller år på lördag! Så lär ju bli bra👌

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag och Benne for till mamma och pappa i fredags. Umgicks med pappa, drack öl och pratade eftersom han var den enda som var hemma på fredagkväll😊
Vaknade halv 8 på lördag morgon och ingen annan var vaken. Passade på att mysa med Nala som tillslut somnade i min famn i nästan 2 timmar. När mamma slutade jobbet så började vi bära in möbler i deras nyrenoverade vardagsrum. och bytte även ut överdraget på sofforna, från vitt till grått😊👌 På lördag kväll for vi till min kusin Robin som fyllde 25år. Många från släkten var samlad, bjöds på mat och dricka och kvällen var otroligt bra med saknade människor!❤
Idag (söndag) for jag och Benne på Ikea och även andra butiker och köpte lite grejer😊
Just nu myser jag med Nova och läser😻

Orkade inte ta kort på allt då det andra vi köpte var mindre roligt😂

Likes

Comments

View tracker

Nu har Nova bott här i nästan 1 vecka. Och från att vara rädd och skygg så har hon nu blivit otroligt busig och gosig.
Hon sover med jag och Benne i sängen och ligger vid oss i soffan om vi kollar på tv.
Så otroligt roligt att se! Och att det skulle gå såhär fort trodde jag verkligen inte!

Det var ju ett äldre par vi fick henne av, dom hade 9st katter varav 6st av dom var kattungar. Dom hade aldrig hållt i dom eller gosat med dom (som jag förstod det) och dom hade aldrig träffat andra människor heller.
Så ni kan ju tänka er hur rädd Nova var från början😉 Men nu är hon som en helt annan katt👌

Likes

Comments

kommer bättre bilder sen då den läkt👌

Likes

Comments

På söndag kvällen så bestämde jag och Benne oss äntligen för att se en film. Vi säger alltid flera gånger i veckan att vi ska se film. Men eftersom jag är mer en serie människa som följer massa serier så slutar det ändå med att jag tappar suget direkt efter att se en film. Men i söndags så lyckades vi som sagt.
Och vi bestämde oss för att se Tarzan. Har velat se den sen jag såg att den skulle släppas, och kan ärligt säga att jag är lite besviken. Tycker att den inte var så bra som jag hoppas på. Dock hade jag inte sett trailern så jag visste inte riktigt hur filmen skulle vara. Men trodde att filmen i stort sätt skulle handla om då han växte upp i djungeln.
Men istället var det korta tillbaka blickar då och då. Så är lite besviken.

​Kommer inte se om den inom den närmaste tiden iallafall. Men jag skulle vilja se den med svensk text så kanske jag hänger med lite bättre eftersom jag inte är sådär jätte duktig på engelska så var det lite svårt. 

Har dock myyycket större förväntningar på Djungelboken som också gått på bio! Är så otroligt taggad att se den. Får se då jag orkar helt enkelt! 
Och även Alice i spegellandet (tror jag den heter?) skulle jag vilja se! 😊


Likes

Comments