idag bytes min säng också ut till en aning större. Medan jag passade barnen så fixade Richard och Victoria iordning min nya säng. Garanterat att jag kommer sova bra i den! Den kanske är 40 cm bredare än den förra och passade precis in! 

Likes

Comments

Denna dag har varit en dag man bara fokuserar på att inte göra något. Igår tränade jag, gick i centrala London och hade det allmänt trevligt med Sara och Linnea. Idag vaknade jag runt 10:30, sov verkligen ut. Gick ner och åt lite granola och väntade på att mötet med WWF skulle börja. Mötet handlade rent simpelt om hur kommande kampanj skulle se ut nu i vår samt lite mer om vilka utamaningar som vi vill ge ut till kommuner i landet. Jag åt sedan soppa med familjen, så otroligt god, med nybakat bröd. Jag umgicks med barnen också idag. Vi ritade, kollade på naturprogram och pratade om Astrids Lindgrens värld.

Jag gav mig ut och gick runt också i Muswell. Köpte schampo, balsam och hårspray. Behövligt!

Likes

Comments

​Bäst att skriva ner recept som blev riktigt lyckat! 

Idag visade Victoria mig ett recept som hon ville att jag skulle laga, nämligen risotto med bacon och ärtor. Den var enkelt och det blev väldans gott. Samt barnvänligt!

4 portioner 
2 msk olivolja 
1 msk smör​
1 st gullök
300g bacon
1 liter kycklingfond 
300g risottoris 
100g gröna ärtor 
Salt & peppar 

Värm upp olivoljan i en panna och tillsätt sedan smöret. Bryn ihop dessa innan tillsättningen av löken som ska brynas till gyllenbrun, ca 7 min. Skär upp baconen i små bitar och lägg i. Stek köttet i ca 5 min så att det blir krispigt, ganska hög värme krävs. Häll i riset och fonden tillsammans och blanda. Koka upp allt för att sedan ta ner värmen relativt låg. Rör emellanåt och riset är klart efter ca 20-25 min. Salta och peppra, för att sedan hälla i ärtorna. KLART! Tro mig, godaste på länge. 
Om det inte vore för annat hade jag gärna haft i lite vitt vin tillsammans med risotton. 

Likes

Comments

​Nu i helgen var jag i vackra Sverige för att träffa familjen. Samt att ett dop väntade som slutade med ett överraskningsbröllop mellan min syster och Jakob. Jag grät hela helgen, av både lycka och sorg. 


Dagens lunch innan Sara kommer!

Likes

Comments

Vad gör inte dagen bättre om inte att umgås med vänner, god mat och shopping?

Dagen var planerad så att Sara och jag skulle åka en snabbis in till Londons shopping för att med snabba ryck leta efter en extra klänning, läppstift, samt lite gåvor till familjen. När vi hade anlänt så hörde Linnea av sig och ville träffas, hur bra ide som helst! Vi gick tillsammans runt, alla hade sina problem, vi diskuterade, löste, åt gott.

Kan inte sluta le åt dessa bilder!

Likes

Comments

Enligt mig det godaste (nyttigaste)

Jag har ätit av denna nästan varje dag sedan jag anlände England. Den är len i smak, god men inte så söt. Härom veckan köpte jag några peanut butter- kakor och har riktigt svårt att tycka om dem pga att de var så otroligt söta i jämförelse med denna. Den innehåller 5,3g socker per 100, vilket är en helt okej sockermängd om man håller sig till 2 msk. 

Likes

Comments

​Dagarna flyter på som aldrig förr

​​Idag är det en vecka kvar till hemfärd. Kan inte förstå hur tiden kan gå så fort! Lite överraskningar väntar, så har mycket att stå i den kommande vecka. Sara och jag umgicks annars idag. Vi åt ute, kollade affärer, sedan följde hon med och plockade upp Hugo.

Likes

Comments