hej!

Har nyss kommit hem från stan, Det har varit en lång dag men sjukt rolig. Var där med min kompis Alicia vi åt en super god lunch och hade jätte roligt, kom hem med en påse från kicks!

köpte en foundition från vichy o det verkar sjukt bra, ska bli kul att testa!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej,

Vaknade för en timme sedan och har nyss ätit klart frukosten

Frukost: 2 stycken kokt ägg, med knäckebröd,l lite vattenmelon bitar och ett litet glass fil med pumpafrön och te!

supergod frukost!

Ska göra mina daliy work-out om citka 30 minuter eller så ska jag ut och promenera det verkar vara väldigt varmt i dag så det skulle ändå vara nice, senare idag så ska jag möta upp en kompis och vi ska åka och äta lunch/mellanmål i stan <3

kram

/Diana

Likes

Comments

Hej, i detta inlägg kommer jag skriva om att bloggen kommer förendras nu fram över pgd av att jag har en sån stor motivation om att ha ett hälsosamare liv, Vara nöjd med min kropp vilket jag verkligen inte är nu, och jag har haft så svårt med vikten självförtroende och allting men nu har jag fått en sån stor insperation av bland annat bilder, Instagram konton tex ett konto som heter Mitt beslut" där dem visar hur en/många peroner har gått från ett jätte ohälsosamt hälsa till att ha det jätte bra hälsa och bra kondination som jag då vill nå, Jag vet att det finns så många tonåringar som har samma problem som mig och därför så vill jag vara en förebild till dem, jag kommer skriva bland annat olika , recept på mat som inte kräver mycket tid och mer nyttigt. Många säger att barn/tonåriga inte ska göra diet men det ska jag inte att ni ska göra,

Det jag kommer att göra är att äta mindre kolhydrater (pasta,ris,potatis,bröd) eller jag kommer ju inte säga att man INTE får äta det nej man ska bara äta det i mindre mängder och tex istället för att äta bröd finns alltid knäckebröd och istället för ris kan man äta bulgur et finns så mycket mer att alternativ. Jag funderar på att göra ett Instagram konto och göra olika tränningspass/video fast det kommer även komma upp såna på bloggen men om jag gör ett instagram konot så skriver jag det på bloggen.

Det kommer komma fler inlägg idag!

Puss /Diana


Likes

Comments

Idag vaknade jag runt 10 av allt skrik hemma (Haha) och då kände jag hur torr jag var på benen och ansiktet och mitt hår vart heelt kaos. Det var jätte torrt,slitet och allmänt äckligt så jag var tvungen att göra något och då såg jag att en annan bloggare skrev att man kunde göra en hemma gjord hår inpackning och då slog det mig att göra ett hemma spa så nu tänkte jag tipsa er om hur man kan göra ett eget hemma spa.


1. Först måste du själv klart ha lugn och rå så om du har en stor familj så vänta tills dem inte är hemma osv... För att man måste ju själv klart slappna av och inte ha massa runt om kring sig

2. Nästa grej så innan du ska ta en varm dusch eller ett bad och se till att du använder en hår inpackning, här är ett sätt du kan göra ett eget hemma gjordt

Inpackning för torrt och skadat hår


Blanda kallpressad kokos- eller jojobaolja med en matsked honung. Mosa en halv avokado och tillstätt oljeblandningen. Applicera inpackningen i hela håret och låt sitta 30-60 minuter.

Tips!

1. Applicera alltid oljeinpackningen i torrt hår.
2. Låt sitta i 30-60 minuter.
3. Applicera schampo (eller ekologiskt balsam, löser fett suveränt) i håret INNAN du blöter det met vatten.

Inpackning för torr hårbotten och skorv
2 msk naturell yoghurt
2 msk kokosolja
1 msk honung
½ mosad avokado

Glöm inte att under duschen/badet så använd kropps och ansikts skrubb.
Så att kroppen och ansikts döda hud celler går bort.

3. Efter duschen/badet så använd en återfuktande body lotion och innan du använder ansikts kräm så använd en ansikts mask!

4. Glöm inte fötterna!
Efter badet så sitt ner och massera fötterna så att dem slappnas av lite och om du har en massage stol hemma eller något liknande så tipsar jag att du ska ha lite massage iallafall.

5. Och sedan så kan du göra lite te eller kaffe eller något som du tycker är gott och varmt att dricka. Sätt på mysiga kläder och ha lite tända ljus runt omkring dig och kolla på en bra film och drick ditt mysiga dryck och slappna av bara av o njut

Det var iallafall mina tips!
Hade bra
Kram!
Diana

Likes

Comments

Hej!​

Mitt namn är Diana Ansari och jag är 13 år och bor i Göteborg, Jag hade tänkt mig att börja blogga här! Har haft fler bloggar innan men jag har bytt igen hahaha! 

Jag bytte för att när man är inne med mobilen på min gamla blogg så ser det jätte dåligt ut men här på nouw.se så tycker jag att det ser jätte bra ut. Men iallafall så kommer jag att blogga om allt möjligt men mest så kommer jag att blogga om Mode, Smink, min vardag mm..

Btw det kommer att komma video bloggar ibland. Men ska jag kolla på Hart of dixie så ha deee!

Kram!

Diana :)

Likes

Comments