Vardag, Zombie/SXF

Äntligen i morgon ska jag zombie jobba !! Så lycklig, missade förra veckan. Men nu äntligen i morgon ska jag jobba! Självklart kommer en vlogg och massa bilder. Snart dags för att sova, men måste de lite PLL, börjar bli spännande igen.

Så taggaaaaaaad, världens bästa jobb

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Zombie/SXF, Fotografi, Vardag

Medan jag städade tänkte jag, vad är min hobby, de är ju sjävklart SFX som är de största intresse. Men jag älskar verkligen youtube med, (mest att redigera), samt fotografi. Vad är eran hobby ? Lämna en kommentar och skriv var eran hobby är

Likes

Comments

Vardag

Hej på er

Om jag minns rätt så har jag inte gått ut med detta på bloggen utan bara på youtube. Men inte här, ni kanske har fattat vad de handlar om. Jag har kommit ut som homosexuell och jag är glad över de. Men är även asexuell men de har jag gått ut med tidigare. Jag är så glad över hur min familj tog de, och att dom stöttar mig i detta till 100%. Men även mina vänner. Även om det inte rör dom vem jag får älska eller inte. För de är något jag bestämmer. Men alltid skönt att få en stöttning och veta att man har någon bakom sin rygg.

Men de var bara de jag ville säga, länkar min video här med

Likes

Comments