Dikter & Tankar / min resa att bli frisk, Fotografi


(De är teaterblod på bilden)

Du kan inte se min sjukdom, den syns inte, men den finns, i själen. Som blödande sår, som tiden aldrig läker. För dom rivs upp om och om igen. Jag försöker plåstra om dom, men de är meningslöst, för de blöder igenom. Att man dag för dag kämpar trotts taggtråden i ens lungor. Att känna hur trådarna samlas i ögonen och bränner.

Att varje dag ha en kamp med sig själv och intala sig om och om igen att de blir bra, att allt värt denna kamp.

Men de är ingen som ser kampen, för den är i huvudet. Man tror att man står helt ensam, men nej du är inte ensam. Jag och många andra kämpar med inre demoner.

Vi måste bara starka, vi måste vinna denna strid

#psynligt #psykiskohälsa #depression #borderline #självskadebeteende

Likes

Comments

Som titeln lyder, i förrgår gick jag till frisören. Och bad dom raka mig. Varför ? Jo för jag var dum nog att bleka håret med en ny bleking. Så de var nästan de ända valet. Gjorde en video och slänger in bilder.

Många tårar har fallit pga detta. Men de ser inte så hemskt ut, många säger att jag passar i detta. Men en peruk är påväg. En snäll tjej skickade en till mig.

Likes

Comments

Dikter & Tankar / min resa att bli frisk

•innan jag börjar, alla har olika åsikter. Detta är min, man kan självklart diskutera. Men ska inte övergå till hat eller otrevligheter• Och kommer blocka och ta bort allt hat•

Sen de började komma ut student bilder, kommer de bilder på massa olika flak. Med deras olika texter. Vissa är roliga andra mindre. Jag syftar på dom här,

Många tolkade killarnas för dom skulle våldta tjejer. Medan ingen brydde sig lika mycket om tjejernas. Vilket är fel, dom skriver med samma budskap. Först och främst behöver de inte hand om just våldtäkt. De kan lika gärna handla om sex där båda medparterna är med på de.

Om de nu skulle handla om våldtäkt varför är de okej för ena könet? Visst vet jag att dom flesta våldtäkterna göra av de manliga könet. Men de finns även kvinnor som våldtar. Dock inte lika mycket som männen gör.

Men min fråga är, detta ska väl gälla båda? De är väl inte okej för ett av könen att skriva så medan media och privat personer uppmärksammar ett kön och inte båda.

Om man ska se de så är de verkligen inte jämställt. Många måste sluta se ett av könen som de värre. Sluta dra slutsatsen att alla män är onda. För de finns precis lika hjärtlösa och kalla kvinnor.

De handlar inte om vad som sitter mellan benen, för vi alla är lika på insidan, dock inte delen som har med ens kön att göra. Allt handlar om vad man har innanför pannbenet.

Ibland tänker många med något helt annat, man måste sluta generalisera alla.

Så döm aldrig en människa efter kön, bakgrund eller läggning. Utan döm efter handlingarna

Likes

Comments

Vardag

Mitt kameraalbum består av zombie bilder, Vasstand och roliga bilder. Så tänkte lägga upp 10 bilder ifrån min kamerarulle

Likes

Comments

Zombie/SXF, Youtube

I lördags var de ännu en zombie jobb dag. Måste sagt tusan gånger hur mycket jag älskar jobbet. Men de är så kul, och har världens bästa zombie jobbkamrater. De är sån värme och glädje att vara där med alla andra. Jag vill aldrig sluta! Men på lördag har jag än annan "roll" så är sjukt nervös.

En kul sak

En på bussen fråga om han skulle ringa ambulans till mig. Jag stirrade på han och sen bara va.. sen insåg jag att jag har kvar massa teater blod i ansiktet och halsen 😂

Likes

Comments

Vardag, Zombie/SXF

Äntligen i morgon ska jag zombie jobba !! Så lycklig, missade förra veckan. Men nu äntligen i morgon ska jag jobba! Självklart kommer en vlogg och massa bilder. Snart dags för att sova, men måste de lite PLL, börjar bli spännande igen.

Så taggaaaaaaad, världens bästa jobb

Likes

Comments