Header

Om mig

Hej på er

Om jag minns rätt så har jag inte gått ut med detta på bloggen utan bara på youtube. Men inte här, ni kanske har fattat vad de handlar om. Jag har kommit ut som homosexuell och jag är glad över de. Men är även asexuell men de har jag gått ut med tidigare. Jag är så glad över hur min familj tog de, och att dom stöttar mig i detta till 100%. Men även mina vänner. Även om det inte rör dom vem jag får älska eller inte. För de är något jag bestämmer. Men alltid skönt att få en stöttning och veta att man har någon bakom sin rygg.

Men de var bara de jag ville säga, länkar min video här med

Likes

Comments

Zombie/SXF

Jag säger bara äntligen, jag har väntat så länge och nu är vi igång. Längtar så mycket efter mitt älskade zombie escape. Kan inte förstå att det är så kul att skrämmas. Men de är det, har dom finaste arbetskamraterna och cheferna. Är så glad att säsongen. Nästa pass är 8/4 men de går fort. Så nu kommer de mer zombie inlägg på bloggen.

Jag vet inte vad min blogg ska handla om, vill att den ska handla om mitt liv och självklart zombie jobbet. Den får helt enkelt handla om allt jag kan komma på. Nu lite bilder ifrån jobbet. Sminket är inte de bästa jag gjort, men HELT klart godkänt och okej!


Likes

Comments

Om mig

Jag tittar ofta på min katt och ler. Min katt är min räddning i livet. Jag älskar henne så otroligt mycket. Att en liten katt kan betyda så mycket och hjälpa en så mycket. Hon är verkligen den bästa medicinen för mig. Att en katt kan få en att orka så mycket. Jag älskar henne ifrån månen och tillbaka. Min fina äskade Vasstand ❤️

Likes

Comments

Min resa genom psykisk ohälsa

Vet inte vart jag ska börja, vet inte vad jag säga. Jag är så trött på mig själv. Så trött att vad jag än gör så blir det misslyckanden. Jag är så trött på att allt jag gör ska bli fel, att allt jag gör bli dåligt. Jag är så less på mig själv, jag är så trött på mig själv. Jag vill bara krypa ur mitt skin eller bli någon annan. Någon som inte är ett problem som jag är. För det är så jag känner mig, som ett vandrade problem. Jag vill vara normal, jag vill vara som alla andra. Jag vill inte sticka ut. Jag vill inte vara annorlunda.

Jag vill inte ha diagnoser, jag vill inte ha dom. Jag vill vara normal. Utan psykisk ohälsa, utan asperger. Jag vill inte utanför normen. Jag vill vara en helt vanlig svensk som är inom normen. Jag hatar mig själv och kämpar dagligen med mig själv och min självkänsla.

Man borde tro att jag är stark och tycker att jag ''duger'' eftersom jag lägger upp mycket bilder på mig. Men jag kämpar varje dag för att våga lägga bilden. Ända gången jag är självsäker är när jag har sminkat mig till zombie. Men då är jag ju inte mig själv.

Jag får stå framför spelgen idag i 10 min morgon och kväll och säga att jag duger, Min syster har lärt mig de.
En dag kanske jag får självkänsla nog och känna att jag duger. Det funkar väl när man gjort de ett tag


Likes

Comments

Zombie/SXF

Letade lite runt på googel och hittade massor av SFX jag vill göra, fått sån inspiration igen. Så här kommer lite bilder på sår jag ska försöka göra

Denna med en egen blodigare twist

Detta ansikte fast i handflatan

Likes

Comments

Dikter & Tankar

Ni vet, ni vet känslan av att se den man älskar ha ont, att se den man älskar må dåligt. Att kolla in i ögonen och se personens smärta. När man känner sig maktlös och får tankar hur ska jag kunna hjälpa till. När man vill ta personens smärta och bara låta den man älskar bli frisk och få må bra. Hur varenda cell i kroppen skriker i en och hur ens hjärta går i tusen bitar. Att man bara vill ta den fysiska eller psykiska smärtan. Hur man kan ta den man älskars smärta och lidande. Att man skulle göra allt i världen bara för att han/hon ska få må bra och inte lida. Hur man önskar att man kunde samla smärtan och all skit i ett paket som man sedan eldar upp. Så det försvinner för gott.

Hur man vill komma på botemedel på alla sjukdomar både dom kroppsliga och dom psykiska. Att varje dag se den man älskar vara som att trampa på miljoner av legobitar.

Jag älskar dig

Du kommer klara detta, vi kommer

Allt blir bra tillslut


Under water

I feel like I'm under water

Cause I can't get to you

Moving closer, but can't seem to find my way to you

I'm still trying to

I hate that you falling, I know I can't blame ya

You are all I need to survive

But I won't let you go, I will always be there for you


Likes

Comments

Dikter & Tankar

Jag vill bara dela med mig ett klipp som min Opa är med i, gör så ont att han känner sig oviktig. Han är så glad över att få träffa barnen då han är mycket klok och en underbar människa. Han har varit pilot, jobbad för Scania, varit med och uppfunnit en broms till lastbilar. Kunnat massa språk och varit världens bästa Opa.

Till alla er som jobbar inom äldrevården och kämpa för att den ska bli bättre. Tack snälla ! Tack för ni tar hand om våra äldre och tack till er som jobbar på björntorp i Oxelösund och tar hand om min Opa❤️

Jag älskar min Opa och kommer alltid göra. Han har gett mig så mycket i livet, och ger mig. Han har lärt mig saker och tagit mig på så mycket äventyr. Visat mig så mycket i livet och hjälpt mig. Ställt upp för mig och älskat mig.

Fått mig att skratta och må bra. Lekt med mig och bara läst en saga på kvällen. Nattat mig och väntat tills jag somnat. Jag älskar min Opa, jag vill aldrig förlora han. Jag vill att han ska få de bra, må bra och känna lycka.
Han kommer alltid vara min bästa kompis och min Opa

Klicka på bilden och kom till interjuven med han❤️

Likes

Comments

Om mig

Kan inte fatta att jag bloggat i 4 år, på samma blogg. Haft så många bloggar, så många namn. Men denna blogg har jag nu i 4 år, lite bilder ifrån årens gång

Likes

Comments

Min resa genom psykisk ohälsa

Äntligen, då menar jag det börjar allt vända. Jag börjar känna mig stabil och livet börjar kännas härligt igen. Jag ser mer och mer meningar med livet. Jag känner glädje jag känner lättnad, Jag är glad igen och mår helt okej. Jag har fått tillbaka energin och glädjen. Den 27 börjar jag jobba ! Hel otroligt, ska jobba på Brickegårdens vårdcentral som städ typ. Ska fixa frukost, tvätta och rengöra britsar. Det blir nog kul. Är bara glad att ha ett jobb.

Sen börjar Zombie jobbet snart med, som jag saknat det, och i skrivande stund så sitter jag på tåget mot Fia och Susan samt Fias sambo i Helsingborg. Jag känner bara en sån lycka och sen börjar det bli vår och sedan är det sommar igen,

Det blir alltid bra tillsist är det inte bra är det inte slut än. Det är ett ljus i varje tunnel


Likes

Comments