Om mig

Tänkte göra ett inlägg.

Hur började mitt år. För att minnas kollade jag igenom min blogg och facebook.

Mitt mående har varit stabilt fram till hösten. Men jag klarar mig

Jag tog studenten med godkända betyg i allt. Jag har jobbat massor som zombie och gjorde vi hade ett super stort event i Örebro. Vi hade två event då youtubers kom. Åt massa sushi i år och hittade nya fina vänner. Hade ett mysigt år med min katt. Min bästavän flyttade till Degerfors. Blev ''moster'' åt Lucifer och Ozzy. Åkte spontant till Göteborg hämta ödlan och åkte hem. Spontant piercingade tungan

Levde som vegan en sommar, Skrattade massor, fällde tårar och gick med UNF. Badade i slime och såg massa skräckfilmer.

Blev geting stucken flera gånger, spelade in reklamfilmer med jobbet och fick inflammation i bukspottkörteln.
Åkte till stockholm och var med min bästavän,

Men det blev ändå ett bra år,

Likes

Comments

Om mig

Ni som har syskon, hur är eran relation med dom? För jag skulle aldrig i hela mitt liv byta bort mina syskon. Visst bråkade vi konstant som barn, hela tiden och varje dag. Då ville jag mest sälja dom, hemsk stora syster. Men ändå skulle jag inte ha klarat mig i livet utan dom. Dom var och är mina bästa vänner. När jag var liten och mobbad så fanns mina syskon för mig i skolan, och var alltid med mig. Eller så fick jag vara med dom att leka. Jag kan skämmas ibland för allt jag gjort emot dom.

Jag skulle aldrig nu vilja sälja dom, även om dom är jobbiga ibland. Så kommer jag alltid stå vid deras sida och stötta dom. För jag älskar dom ifrån botten av mitt hjärta. För utan dom hade jag inte stått här idag. Dom har stöttat mig i så många år.

160798 - Den bästa dagen i mitt liv, inser jag nu, tänk att jag fick chansen att bli stora syster till enäggstvillingar, inte det lättaste men värt allt.Likes

Comments

Om mig, Zombie/SXF

Idag hade vi ett kort pass, men lika kul ändå. Fick jobba med sötaste B, hon är enbart 9 år. Men oj vad duktig hon är. Överlevarna skrek halsen av sig och tyckte det var riktigt obehagligt med ett barn. Vi pratade lite och hon är en mycket klok tjej.

Efter hade vi lite julmys eftersom alla hade med sig något. Laurie hade gjort super fina glutenfria kakor. Jag älskar verkligen mitt jobb och är så glad att jag fått chansen att komma in i gemenskapen. Fått så fina vänner och fått det bästa jobbet man kan få.

Det är verkligen världens bästa jobb, bästa cheferna, bästa arbetskamraterna. Allt med detta jobb är så bra.

Likes

Comments

Zombie/SXF, Youtube

Igår fick jag en boost av energi jag verkligen behövde, eftersom mitt mående inte varit på topp senaste tiden. Åkte och zombie jobba, vilket alltid ger mig glädje. Men igår var speciellt, då vi fick veta att två kända ifrån youtube skulle gå som sista grupp. Sedan att få veta att det är Jocke och Jonna gjorde mig helt skakig av lycka.

Har längtat till att dom skulle komma till oss på Batalj, har verkligen hoppas att dom två skulle gå, för ville så gärna skrämma dom, och det gjorde jag allt. Fick dom att skrika, tror Jonna skrek mest. Sen smittade jag henne #stoltzombie ! Sedan att dom ställde upp på bild, och en gratis video till ens barn som inte kunde jobba den dagen, samt till min vlogg.

Dom var så otroligt trevliga, och så himla fina. Jocke har verkligen visat att man kan ändra sig och man klara det,

Likes

Comments

Dikter & Tankar, Min resa genom psykisk ohälsa

Jag tänker ofta på vem jag är och vem jag varit. Vad som format mig. Att jag redan som sex år fick en diagnos, en diagnos som inte stämde på mig. En diagnos som togs bort 2103. Att jag hela mitt liv levt med en diagnos som varit fel. Att jag kunde ha fått min rätta diagnos redan som sex år. Hade jag haft det lättare då? Hade jag lärt mig hantera den? Hade jag kunna sluppit all mobbning? Hade jag kunna ha kvar vänner? Kunde jag ha haft ett bättre liv. Hade det varit lättare för mamma att förstå mig och hantera mig? Skulle skolan ha gård lättare.

Att man redan då kunde se att jag inte har förmågan att få flera instruktioner på en gång, för min hjärna klarar inte av att ta sånna informationer. Detta är lite så min hjärna ser detJag vill kunna men jag har mina begränsningar. Jag vill men kan inte. Jag kämpar dagligen för att klara av allt som vilken som helst. Jag har förlorat många fina vänner p.ga att jag inte förstår allt. Att jag är impulsiv och handlar ofta utan att tänka. Att jag blir manisk när jag snöar in mig på något. Jag önskar bara att jag kunde förstå som ni gör utan Aspbergers

Jag tänker ofta på hur mycket mamma fått ta p.ga mig. Hur många gånger jag sårat henne, jag älskar min mamma och är så tacksam för allt hon gör och allt hon gjort. Jag hade inte klarat mig i livet utan min mamma. Min mamma är min super hjälte

Men jag har klarat mig hit, och jag ska kommer längre

Likes

Comments

Dikter & Tankar, Min resa genom psykisk ohälsa

Igår vad det fars dag, har nog aldrig gillat den dagen. För jag har aldrig känt att jag haft någon pappa. För en pappa ska ställa upp för sina barn och inte försvinna ifrån dom. När jag var barn frågade jag min mamma varför min pappa älskade mina syskon mer. En sån fråga ska inte en åttaåring fråga. Alltid känt mig ensam när det kommer till pappa biten. Men familj behöver inte bara vara i blod, utan man kan välja vilka som ska ingå in sin familj. Jag förstår inte hur man kan lämna sina barn. Minns än idag att mina syskon fick sova med honom i hans säng. Men inte jag, knappt så jag fick det. Hur jag var stressad varje gång jag skulle åka på pappa helg, På sömmarna när jag var fyra veckor med honom och inte fick vara med min mamma. Men sen fick jag vara hos mamma på heltid. För jag känner mig inte trygg med honom.

Men jag är så glad över att ha min mamma, hon har själv tagit hand om mig och mina systrar. Att hon orkat och alltid ställt upp för oss. Jag hade aldrig klarat mig utan min mamma,


Likes

Comments

Dikter & Tankar
Såg nyss ett avsnitt på tunnelbanan
Hur kan man slå iordningsvakten så illa för att han tar hans kompis som förstör och troligtvis smugglat, tror dom inte straffet blir värre nu? Varför ska människor vara så ond ibland. Stör mig med på allt rasim som folk skriver. Att det är någon självklarhet att bara för man är utländska så göra man detta!

Kan ALLA sluta vara så rasistiska?
ALLA människor kan göra fel, spelar INGEN roll vad för människa,
Det är INTE hudfärgen som spelar någon roll utan HANDLINGARNA, varför ska det vara så svårt att förstå? Sluta döma efter vad personen kommer ifrån och tänk istället på hon/hans olika handlingar
Länkar klippet http://www.dplay.se/tunnelbanan/season-4-valdsam-situation-for-ordningsvakter/

Likes

Comments