Haft en liten mys morgon med min stora diamant i soffan och nu hinkas det kaffe innan det är dags att börja göra sig iordning för ett pass på jobbet. Är väldigt trött idag trots 7 timmars sömn men det känns som om att det är för lite. Idag börjar jag med den hårda veckan, massa jobb som väntar men sen är jag LEDIG i nästan en vecka! Å vad jag längtar. Ne klockan springer snabbare än mig så nu får jag allt sätta fart.

Ha en toppen dag!♥

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har krupit ner under mitt goa täcke och klockan är ställd på 5.00 för i morgon börjar första dagen på mitt nya liv, nu är det slut med allt trams. Motion, rökning och kost ska ändras! Nu ska jag börja leva ett hälsosammare liv och försöka hitta tillbaka till den jag en gång var, den jag egentligen är. Tyvärr har jag tappat bort mig själv någonstans på vägen men vet inte riktigt var. Det är mycket tråkigt då både självförtroende och självkänslan är putts väck och nu blir det att jobba tillbaka den.

God natt på er kära vänner och givetvis ni andra läsare!♥

Likes

Comments

Melwin tog precis på sig kläder själv och gick ut för att leka, älskade unge blir stor♥. Jag får lite ångest i mamma hjärtat när jag inser hur fort tiden går och hur fort barnen utvecklas till att bli en egen individ och bli självständig. Fabian växer så det knakar och nu börjar han släppa mer och mer, han KAN gå men gör det inte då det är bekvämt att krypa.

Idag blir det att fixa det sista på nedanvåningen eftersom min älskade mamma var här och hjälpte mig mycket igår. Tack Mamma!♥
Och sedan bär det iväg för ett 16 timmars pass på jobbet!
Ha en bra dag allesammans!Likes

Comments

Ligger ute i min underbara ute soffa och njuter av en kopp kaffe och en cigg whit some music in the ears, och kanske sjunger en och annan falsk rad! Ett barn sover och det andra är ute och leker, mannen i hushållet är ute med byrackarn på en lång promenad så man kan ju faktiskt säga att jag har det lite lugnt och skönt.

Dagen har bestått i arbete och slappande i soffan. I morgon är jag ledig och gud vad skönt men på söndag kväll är det dags för jobb igen.

Likes

Comments

Lite bilder på mitt gamla rum och spegeln jag speglade mig i 2-3 timmar varje morgon ♥Likes

Comments

Njuter i fulla drag på mamma och pappas altan med en kopp kaffe och en cigg i tystnad det enda jag hör just nu är syrsorna och vinden och en och annan bil som åker förbi. Längtan att få flytta hem igen blir bara större, känner mig som barn på nytt! Mitt älskade rum ser precis ut som det gjorde när jag flyttade förutom en ny säng, åå mitt rum. Ja man känner verkligen saknaden och ibland önskar jag att man kunde dra tillbaka tiden för ett par dagar och få kunna vara det där barnet som levde tryggt hos mamma och pappa. Jag verkligen älskar min mamma och pappa och tanken på att detta en gång inte kommer att finnas kvar får mig att fälla en tår. HUR SKA JAG KLARA MIG?! Var ska jag kunna ha en trygghet att fly till? Det positiva är att det är långt kvar!

Ja ni får ursäkta men det blev ett lite känsligt inlägg men så här är det.
Ja för övrigt gick inte denna dagen som planerad då jag verkligen inte har någon energi. Är sjukt trött och skulle kunna sova hur mycket som helst. Tyvärr fungerar det ju inte så för jag har ju en familj också. Jag skulle behöva 36 timmar på ett dygn eller kanske till och med 48 för jag hinner fan inte med.
Njuta en stund till sen blir det väl att fara hem ♥♥

Likes

Comments

Ja man har ju både hem och barn att ta hand om så mycket ledigt blir det ju inte. Idag blir det operation FET röjj i HELA lägenheten, alla skåp, lådor och garderober ska gås igenom och hoppas på att kunna kasta så mycket som möjligt för nu är det så illa att man måste stoppa in handen i garderoben först innan man öppnar helt för annars är risken för att allt trillar ut över en. Japp och så har vi ju den där vidriga tvätten som uppenbart aldrig försvinner!!

Ja kära vänner detta är min lediga dag! ♥

Likes

Comments

En timma kvar på jobbet sedan är det dags att åka hem och göra lite nytta i hemmet så som tvätta och städa och umgås med familjen. Och i morgon är jag LEDIG!! Då kanske jag hinner göra sånt jag inte annars hinner, tjoho!

See you at home!

Likes

Comments

God morgon på er kära vänner och ni övriga läsare. Tro det eller ej men jag sitter med mitt morgon kaffe i väntan på att få åka till jobbet. Hela hemmet sover och just nu önskar jag att jag kunde få krypa tillbaka ner i säng värmen igen. Men i morgon är jag ledig och då kan jag ligga kvar en liten stund längre.
Idag skiner solen och då hoppas vi på en fin dag jämfört med igår regn behöver vi inte mer just nu ialla fall.

Å så måste jag tala om att vi har räddat livet på en igelkott bebis som låg helt utslagen och gjorde knappt något motstånd på cykelbanan. Den fick mat, vatten och husrum och mår genast mycket bättre och är så förbannat söt. Äter ur handen gör den med!!

Ne men nu blir det väl att fördriva tiden en stund innan det är dags att åka och jobba! Hoppas ni alla får en sån där toppen dag med mycket sol och värme♥

Likes

Comments

Nu var det längesedan jag bloggade så det kanske är dags då.
Vad gör jag? Jo som vanligt sitter jag här och röker min cigarett ihop med en god kopp kaffe och strax är det dags att åka och jobba ett 8 timmars pass. Kan ärligt tala om att jag är lite trött då jag har jobbat två nattpass ('a 16 timmar) med över tid på båda. Denna månad har jag jobbar över 170 timmar och nu kan jag säga att det känns MEN plånboken blir fin i Augusti!

Är mycket stolt över mig själv att jag fixar ett jobb utan problem och dessutom trivs jag som fisken i vattnet! Är hur glad som helst över att jag nu mera bidrar med en inkomst i familjen och hoppas på att det nu kommer att vara slut på trassel! Önskar bara ibland att jag är hemma lite mer med min familj men det var ju bara denna månaden som det blev så här mycket jobb.
Ne men nu får det vara färdig bubblat för nu måste jag åka!
Bye!

Likes

Comments