Jag ligger och kikar på frisyrer, vill ha någonting enkelt med lite vågor och kanske några strass stenar eller ett maffigt hårspänne mitt i allt. Jag har ju väldigt kort hår just nu vilket gör saken lite svårare också, men tänkte slänga i en grå färg innan för att fräscha upp mitt blonda lite. Eller det kanske blir jätte dumt?

Det är jätte svårt att hitta inspiration till brudfrisyrer för kort hår märkte jag, alla kvinnor verkar tydligen ha långt hår och mitt går ju bara lite längre än till axlarna tyvärr. Men jag ska nog kunna hitta på något kul med det trasslet med tror ni inte det? 

Likes

Comments

Jag har blivit ambassadör för World of Shape, som har ett briljant upplägg med kost och träning!

Är det verkligen möjligt att på endast 30 dagar förlora 17kg? Jag kan med lätthet svara på den frågan och säga JA! Titta på fantastiska Emma som förlorat 17kg på bara 30 dagar! Hon har gjort mig otroligt motiverad så nu är det dags för mig också att börja med World of Shape programmet igen.
Såhär 29 dagar innan vigseln känner jag att det är läge att gå ner i alla fall 10kg så att jag känner mig fantastisk under min bröllops dag =)
Super smidigt, gå in och gör en analys på hemsidan för att få reda på vilket av WoS programmen som passar dig! Du får hjälp med tränings och kost schema, övningarna är enkla och effektiva och kan göras antingen hemma eller på gymmet. Det här är inget som man ser som ett kortsiktigt mål utan en hel livsstil, ingen genväg heller men ett bra upplägg som fungerar och som många haft nytta av! Dessutom får man hjälp med att hitta ett program som passar just ens egan förutsättningar vilket är guld värt i viktminsknings läge, kanske du vill bygga muskler och få en tight kropp? då finns det program för det också.

Som WoS Ambassadör har jag fått möjlighet att ge dig 10% rabatt på alla WoS kost + träningsprogram, online-utbildningar samt i webbshopen. Använd koden JOSEFINLJUNGBERG.

Lycka till, skriv gärna och berätta hur det går!


https://worldofshape.com#JOSEFINLJUNGBERG

http://worldofshape.teachable.com/#JOSEFINLJUNGBERG

http://webshop.worldofshape.com/#JOSEFINLJUNGBERG


Likes

Comments

Jag har tagit rejäl sov morgon, idag gick vi upp kl 09 för Snäckan har sovit hos Nono i natt. Skönt att inte vakna flera gånger på natten och dessutom att kunna sova längre än till 05.30 ;)

Nu har vi spenderat förmiddagen med att äta en lång mys frukost. Jag har gjort ett matte prov och fick förvånande nog ett A på det provet.
Nu ska jag sminka mig och fixa i ordning håret lite så att vi kan gå hem till Nono och fika, förhoppningsvis i lekparken.

Det är helt otroligt hur tomt det faktiskt känns när man inte får sova med sin lilla prinsessa utan får sova själva i sängen utan någon som väcker en hela natten, utan hennes små snarkningar och hennes hoppande i sängen på morgonen. 

Likes

Comments

Eller ja, nu är det inte hemligt längre. Tanken var att det skulle vara hemligt men mina systrar och min mamma kommer att vara med som vittnen så vi var ju tvungna att berätta för dom!

Sen har folk bara fått reda på det på olika sätt, jag har råkat säga något, dom har sett sms osv så det har varit omöjligt att hemlighets hålla det hela. Vi har fått vårat datum, alla papper är klara och inom 1 månad så heter jag inte längre Josefin Österholm, jag kommer att ta Kim's efternamn och därför blir vi Kim Ljungberg & Josefin Ljungberg.

Det känns konstigt faktiskt, att lämna det nam  jag använt i 23år bakom mig för att påbörja ett nytt efternamn och leva med det. Vem vet Josefin Ljungberg kanske lyckas bättre med allt? :)

Likes

Comments

Det är nästan lite för gosigt att sitta här på kvällen och plugga! Med yankee Candles doftljus och kaffe k mörkret, inte en lika mysig mattebok men den måste vara med.

Snart är jag klar med denna kurs också, som är den sista innan högskolestudierna påbörjas, jag är lite rädd faktiskt. Nu måste jag välja snart, igår var sista ansökningsdagen och jag kommer inte ens ihåg vad jag sökt eller i vilken ordning eftersom att jag ändrade mig säkert hundra gånger. Det blir nog bra tillslut i alla fall :)

Likes

Comments

Nu har jag sökt högskola, jag har sökt allt jag känner mig intresserad av. Från förskolepedagog till Socionom och beteendevetar programmen!
Jag planerar alltså att påbörja ett högskoleprogram i vår, att ta ännu ett steg i livet och ta mig framåt lite till :)
Men nu måste jag verkligen göra klart körkortet, hur ska jag annars kunna pendla? är ju för rädd för lokaltrafiken och vågar inte åka buss eller tåg...

Jag undrar vad min prinsessa kommer att välja för väg i livet, när hon växer upp kanske de flesta väljer att inte gå gymnasium utan att allt är lite mer fritt?Jag tittar på hennes foton från dagmamman och ser en liten tjej, som ser precis ut som mig när jag var liten. Jag hoppas dock att hon inte blir som mig, utan att hon blir något bra :)

Likes

Comments

Alltså jag tror att jag har hamnat i någon sorts fika period, inte alls bra jag vet... försöker att hålla fikat sockerfritt i alla fall men kolhydraterna påverkar mig faktiskt värre.

Egentligen så är det nog kaffet jag vill åt och inte fikat, men eftersom att jag faktiskt lyckats att sluta röka så får jag fika lite ibland ;) Nu har jag 11 dagar som rökfri och läget är ju fortfarande väldigt kritiskt eller vad man ska säga.... Jag är just nu jätte röksugen och skulle gärna röka en enda liten cigarett. Men då vet jag att det är kört och då vet jag att jag kommer att börja helt igen i alla fall och det vill jag verkligen inte . Jag vill vara rökfri, speciellt nu när man inte röker och känner hur illa rökare faktiskt luktar.... 

Likes

Comments

Spenderade dagen på Parken zoo med min älskade Kim och Daniella.
Vi hade en super mysig dag och jag är glad att vi åkte dit på förmiddagen för på eftermiddagen så kom det lite för mycket folk för att det skulle vara lönt att köa till typ lemurernas värld och sånt!

Nu tänkte jag och Kim som vanligt gå spåret, göra av med den sista energin!

Likes

Comments

Alltså fan... Jag har börja känna suget efter stora mängder koffein igen. Ni vet lite för mycket kaffe, koffeintabletter och dessutom energidryck. Så idag startade jag till och med dagen med en energidryck... direkt efter att jag druckit morgonkaffet.

Jag får inte börjar överkonsumera koffein igen, det gör egentligen ingen som helst nytta utan är bara ohälsosamt, visst man orkar lite mer så länge man har koffeinet men sen sover man dåligt, man vill ha mer koffein och man bygger upp sin energi på koffeinet.

Jag fuskar ibland, en energidryck då och då gör ingen skada. Som mest har jag druckit 16 om dagen och det var en riktigt dålig period i mitt liv... Så trött som jag var då har jag egentligen aldrig vart.

Likes

Comments